Kuyper en Blom Makelaars: altijd in beweging | de Uitkijkpost
Logo uitkijkpost.nl
Bas, Jeffrey en Ronald nemen met hun eigen smartphone een 'virtueel kijkje' in en om de woningen via de flatscreen in de etalage.
Bas, Jeffrey en Ronald nemen met hun eigen smartphone een 'virtueel kijkje' in en om de woningen via de flatscreen in de etalage. (Foto: aangeleverd)
Bedrijf Belicht

Kuyper en Blom Makelaars: altijd in beweging

Kuyper & Blom Makelaars
Stationsweg 102
1852 LN Heiloo
072-5322420

info@kbmakelaars.nl
www.kbmakelaars.nl
Facebook: Kuyper & Blom Makelaars
Instagram: KBmakelaars

Kuyper en Blom Makelaars, oftewel KB makelaars, is een gevestigde naam in Heiloo. Als je je woning wilt verkopen en het verkoopbord van KB makelaars in de tuin hebt staan, dan valt dat op. Inwoners van Heiloo herkennen het oranje logo van de twee vrolijke makelaars uit duizenden.

De Stationsweg kleurt oranje
Bas en Ronald zijn al bijna 15 jaar een hecht makelaarsteam, zij vestigden zich destijds aan de Stationsweg 102. "Volgend jaar is ons jubileumjaar; 15 jaar is lang maar we zijn nog altijd fris en fruitig," glimlacht Ronald gekscherend. Twee jaar geleden kleurde de Stationsweg nog meer oranje: KB makelaars betrok in hetzelfde rijtje namelijk nóg een pand, speciaal voor de nieuwbouwprojecten. Nieuwbouw is namelijk in trek: alle woningen zijn duurzaam en energieneutraal met lage terugkerende kosten. "Op deze manier pakken wij alle facetten, zowel nieuwbouw en bestaande bouw en kunnen wij alle kopers de aandacht geven die zij verdienen," aldus Ronald.

Ook het team breidde uit met de jaren: Jeffrey kwam Bas en Ronald versterken in de buitendienst en Elina, Mariëlle en Moniek bestieren nu de binnendienst. "Er is altijd iemand die je kan ontvangen en die je te woord kan staan. In deze hectische markt moet je snel en adequaat kunnen handelen, dat kunnen wij. Zie je iets leuks? Bel ons op en de makelaar kan altijd snel met je mee," aldus Bas.

Een realistische vraagprijs hanteren
De huizenmarkt is in beweging en zo ook KB makelaars. Ze halen alle marketingtools uit de kast om uw huis te verkopen. "Er zijn namelijk genoeg tools, maar je moet ze wel gebruiken," verduidelijkt Bas. Het aantal woningen op de markt is nog steeds schaars. In 2015 stonden er 350 woningen te koop in Heiloo en nu slechts 80. "Wij raden mensen die hun woning verkopen aan om een realistische vraagprijs aan te houden, dit leidt uiteindelijk altijd tot een hogere prijs voor uw woning," aldus Ronald. Als u wilt weten hoe dat komt dan kunt u altijd even binnenlopen op het kantoor aan de Stationsweg.

Op andere fronten is KB makelaars ook in beweging. Wellicht heeft u de flatscreen al zien hangen in de etalage? "Dat is niet zomaar een televisie, die kun je bedienen met je eigen smartphone. Je kunt een woning kiezen en vervolgens kan je in de woning kijken maar ook buiten de woning een 'virtueel rondje' lopen. Zo kan je op ieder tijdstip een woning bezichtigen, al is het midden in de nacht," vertelt Bas enthousiast.

Dé speler in nieuwbouwprojecten
De makelaars met hun ludieke acties - iedereen kan zich de appeltaartactie nog voor de geest halen, of recent de 'emmer met Albert Heijn schoonmaakmiddelen'-actie - houden van Heiloo en dat merk je. "Onderschat de aantrekkingskracht van Heiloo niet, ook mensen uit de regio wonen hier graag. Heiloo ligt centraal, er is sociale controle en het is hier rustig. We hebben zelfs al Engelsen op kantoor gehad in verband met de Brexit," vertelt Ronald. In 2020 komen er weer een aantal nieuwbouwprojecten bij. KB Makelaars is dé speler in de bestaande bouw en nieuwbouwprojecten, wilt u er meer over weten dan kunt u zich vrijblijvend inschrijven via de website. Dan houden zij u op de hoogte.

Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten