Lieferink ICT, Het adres voor uw computerservice | de Uitkijkpost
Logo uitkijkpost.nl
Bedrijf Belicht

Lieferink ICT, Het adres voor uw computerservice

Foto: STiP Fotografie

Adres: Koningsdam 3 1906 WK Limmen; telefoon: 06-29090087; e-mail: info@lieferinkict.nl; website: www.lieferinkict.nl

Heeft u problemen met uw computer of andere IT-gerelateerde producten? Dan bent u bij Ben Lieferink aan het juiste adres. Ben is actief in de regio Limmen, Heiloo, Castricum, Bakkum, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk, Beverwijk, de Egmonden, Alkmaar, Bergen en omgeving. Ook voor de in- en verkoop van nieuwe en refurbished hardware bent u bij Lieferink ICT aan het juiste adres.

Windows 10 gecertificeerd
Eigenaar Ben Lieferink (25) woont in Limmen. Hij heeft een opleiding Systeem- en Netwerkbeheerder afgerond en is al langere tijd actief in de ICT-detacheringssector. In de detachering heeft hij veel ervaring opgedaan bij veel leuke projecten van grote bedrijven. Ook heeft hij bepaalde certificeringen gehaald; zo is hij bijvoorbeeld officieel Windows 10 gecertificeerd.

Op dit moment werkt hij nog fulltime in loondienst en werkt hij in de avonduren en in het weekend voor Lieferink ICT. Binnen afzienbare tijd hoop hij Lieferink ICT zo te hebben uitgebouwd dat hij daar fulltime mee aan de slag kan.

Ongeacht of iemand Windows, Mac, Android of welk apparaat dan ook gebruikt, Ben streeft ernaar om mensen goed te kunnen helpen met de problemen waar zij tegenaan lopen bij het gebruik van het apparaat. Hij probeert voor iedereen een passende oplossing te bedenken. Hij helpt iedereen graag verder met de benodigde uitleg. Ben zorgt voor een snelle en goede service tegen een aantrekkelijk tarief. Hij kan de IT-gerelateerde producten bij u thuis of op locatie repareren, maar ook is het mogelijk om het apparaat op te laten halen en deze binnen twee dagen weer terug te hebben. Zo hoeft u nooit lang zonder te zitten. Een herinstallatie of het opschonen van uw computer kan vaak dezelfde dag gedaan worden. En bent u bang dat u bij het ophalen van een desktop alles, zoals toetsenbord, scherm en muis, mee moet geven dan wil Ben u geruststellen. Alleen de kast zelf hoeft u maar mee te geven.

Onderscheid
Ben Lieferink beseft dat de markt van computerservicebedrijven groot is. Toch vindt hij dat hij zich onderscheidt van andere bedrijven. Klanten kunnen bij hem snel een afspraak maken. Veelal dezelfde dag nog kan Ben aan de gang met het door de klant aangemelde product. "En als ik geen tijd heb, dan maak ik tijd. Mijn tarief is aantrekkelijk en pas boven de zeven kilometer vanaf mijn woning bereken ik voorrijkosten. Daarnaast kan ik het product aan huis ophalen en breng het ook weer terug bij de klant thuis. En ik ben heel flexibel."

Webshop
Ben is bezig een webshop op te starten. Hierbij kunnen klanten dan computergerelateerde artikelen kopen. Ook is het mogelijk nu al producten op aanvraag te kopen. Ben heeft zich aangesloten bij verschillende leveranciers, om zo de beste prijzen te kunnen aanbieden voor de producten. Ook werkt hij met weekendaanbiedingen. Deze staan vanaf vrijdag op zijn website.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Meer berichten