Afvallen onder begeleiding van Natasja met The 1:1 Diet | de Uitkijkpost
Logo uitkijkpost.nl
Natasja Torenvlied-Smit.
Natasja Torenvlied-Smit. (Foto: STiP Fotografie)
Bedrijf Belicht

Afvallen onder begeleiding van Natasja met The 1:1 Diet

Het 1 op 1 Dieet in Heiloo

Adres: Westerweg 389-6, 1852 PR Heiloo; telefoon: 06-23512129; website: www.1op1dieet.nl; e-mail: 1op1dieetheiloo@gmail.com

Per 1 januari 2020 is Cambridge Weight Plan gewijzigd in The 1:1 Diet en sinds maart dit jaar is Natasja Torenvlied-Smit met haar The 1:1 Diet praktijk in Heiloo gestart. Natasja is getouwd met Michiel, moeder van 3 kinderen en woont in Sint Pancras. Omdat er in Heiloo geen consulent meer was, is zij haar praktijk hier gestart. Zelf weet zij maar al te goed wat overgewicht met iemand kan doen.

Natasja: “Bij The 1:1 Diet geloven we in de kracht van ‘samen’, daarom help ik je graag bij het bereiken van jouw doel. Ik heb zelf verschillende pogingen gedaan om af te vallen. Ik viel wel af maar het gewicht eraf te houden was mijn grootste probleem. Zodra ik weer ‘gewoon’ ging eten kwamen de verloren kilo’s er weer aan. Bij The 1:1 Diet is er 1-op-1-begeleiding en dat was wat mij goed beviel. Persoonlijke begeleiding en een gezond dieet op maat. Ik heb nu niet alleen mijn streefgewicht bereikt maar ook de balans gevonden. Dit dankzij de begeleiding van mijn consulente. Gezond eten en voldoende bewegen zijn nu onderdeel van mijn leefstijl.”

Delen van eigen ervaring
Haar eigen positieve ervaringen wil Natasja graag delen met anderen, daarom is zij gestart als consulente. “Het maakt niet uit of iemand veel of weinig wil afvallen. Het uiteindelijke doel is dat je weer lekker in je vel zit en tevreden bent met jezelf,” aldus Natasja. Ze staat klaar om de cliënt te helpen en te motiveren tijdens het hele traject. Als het programma is afgerond kan men bij Natasja blijven terugkomen voor bijvoorbeeld een weegmoment, tips en adviezen.

Blijvend resultaat
Natasja: “Tijdens het intakegesprek maak ik samen met de cliënt een plan dat specifiek op deze persoon is afgestemd. Door de verschillende stappen van ‘Het Stappenplan’ te doorlopen leert de cliënt om weer bewust naar gezonde voeding te kijken. Ik reik bij de start een persoonlijke map uit waarin duidelijk staat beschreven wat men op welk moment mag eten. Ook werken we toe naar een gezonde leefstijl die het makkelijker maakt om het streefgewicht te behouden. Er vindt wekelijks een consult plaats en dan kijken we hoe het de afgelopen week gegaan is, wat de eventuele valkuilen waren en hoe hiermee om te gaan.”

Corona
“In deze tijd van het coronavirus gaan de consulten gewoon door. Als een cliënt geen ziekteverschijnselen heeft kan hij of zij gewoon naar de praktijk komen. Ik houd de RIVM-regels aan en in de praktijkruimte is het mogelijk om op 1,5 meter afstand van elkaar te blijven. Wil een cliënt op dit moment liever niet komen, dan kunnen we (tijdelijk) ook via FaceTime of Skype een consult houden. Tijdens de coronacrisis lever ik, indien gewenst, de producten aan huis. Start je in april, mei of juni bij mij met The 1:1 Diet, dan betaal je geen intakekosten!

Tekst: Yvonne van Stiphout

Meer berichten