Bedrijf Belicht: Massage bij Center Care en brocante scharrelen bij Center Design | de Uitkijkpost
Logo uitkijkpost.nl
<p>Kung in haar massagestudio.</p>

Kung in haar massagestudio.

(Foto: Margreeth Anema)
Bedrijf Belicht

Bedrijf Belicht: Massage bij Center Care en brocante scharrelen bij Center Design

Center Design en Center Care
Slimpad 36
1851 LB Heiloo
072- 533 4906
www.centerdesign.nl
info@centerdesign.nl

Dertig jaar geleden kocht Wim Sinnige het pand van Center Design aan het Slimpad op een veiling. “Het was een vieze bende en er zaten krakers in”, vertelt Wim. Toch zag hij potentie in de perfecte ligging van de winkel en het woonhuis.

Wim en zijn vrouw Atie hadden allebei een baan. Toch kriebelde het: “Als je iets heel anders wilt doen dan moet je dat doen voor je vijftig bent”, zei Atie altijd. Wim was gek van muziek en besloot het pand om te dopen tot platenzaak, mét iedere drie weken een liveband. Het was een geweldige tijd: “Als de nieuwste van Borsato binnenkwam stonden de dozen tot aan het plafond, maar binnen een uur was de laatste plaat uitverkocht”, vertelt Wim.

Tegenslagen
Zijn ergste klap kwam toen zijn vrouw Atie overleed. Hij bewonderde haar: “Ze was goed met mensen en pakte iedereen in”, vertelt Wim liefdevol. Daarna kwam er nog een klap: muziekliefhebbers gingen zelf cd’tjes branden. Maar toen Spotify kwam kon Wim het naar eigen zeggen schudden: “We verkochten nog maar vijf cd’s op een dag.” Dat werd het einde van het tijdperk ‘platenzaak’.

De ommekeer
Op een verjaardag werd Wim aangesproken: “Wim, jij bent een echte scharrelaar, waarom begin je geen brocanterie? Brocanterieën zijn helemaal hip.” Wim was altijd al handig en en ging ook graag naar rommelmarkten. “Ik verzamel al gereedschap vanaf mijn twintigste”, glimlacht hij. Hij ging aan de slag: meubels pimpen, schuren en opnieuw verven en oude meubels maakte hij als nieuw. “Het is tevens een hobby dus bij mij kunt u goedkoop uw meubels laten opknappen of pimpen.” Er zijn heel wat bijzondere brocante meubels en woonaccessoires te vinden in de winkel aan het Slimpad.

Center Care
Bij Kung, de Thaise vriendin van Wim, begon het ook te kriebelen. Zij volgde een opleiding tot professioneel masseuse in Japan. U vindt de massagesalon van Kung achter Center Design en eenmaal in de salon voel je een serene rust over jezelf heenkomen. Kung benadrukt dat zij geen Thaise massages geeft: “Ik combineer diverse massagetechnieken, afgaande op eventuele klachten van mijn klant. Dit houdt in dat ik ook mijn kracht doseer.”

De service gaat ver: bij pijnklachten wordt u dezelfde dag nog geholpen. Bij ernstige pijnklachten gebruikt Kung speciale Thaise zalf. Deze zalf verricht wonderen en is niet verkrijgbaar in Nederland.

Schappelijke prijzen
Om in tijden van corona de inwoners van Heiloo tegemoet te komen hanteert Kung schappelijke prijzen: één uur massage voor € 30. Ook zijn er cadeaubonnen te krijgen waarmee u uw dierbaren kunt trakteren op een heerlijke massage van Kung.

Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten