Logo uitkijkpost.nl
<p>Bram en Mandy met het limited edition mondkapje in Sunny Dreams.</p>

Bram en Mandy met het limited edition mondkapje in Sunny Dreams.

(Foto: aangeleverde foto. )

Café de Wit blijft positief en introduceert limited edition mondkapje

HEILOO - Ook Café de Wit, het café in Heiloo om gezellig een borrel te drinken met vrienden of voor een lekker kopje koffie op het terras, moet zijn deuren voorlopig sluiten.

“De tweede sluiting van komt wederom als een klap binnen, ook al hadden we het wel aan zien komen. Maar we zijn wel tikkeltje verdrietig,” aldus Mandy Leegwater. “Het is een onzekere toekomst, want we weten niet wanneer we open mogen. Daarbij kunnen wij alleen borrelboxen doen en niet eten bezorgen/ afhalen. We zijn gelimiteerd in onze mogelijkheden.” Wel gaat Café de Wit zich richten op de speciale borrelboxen - heerlijke seizoensgerichte boxen met met bier en wijn, in samenwerking met de lokale middenstand. Dit heeft het café al eerder gedaan en werd zeer goed ontvangen door de inwoners van Heiloo. Stuk voor stuk vlogen ze de deur uit. Hopelijk nu weer! Je kunt de boxen bestellen via de website van Café de Wit

Dat ze geen mensen meer mogen ontvangen, betekent niet dat Bram en Mandy stil gaan zitten. In samenwerking met Sunny Dreams hebben ze een unieke actie bedacht. Je kunt voor €7,50 een wasbaar mondkapje met het logo van Café de Wit kopen bij Sunny Dreams. Wees snel, want ze zijn limited edition. Bram Bruin: “Kan je meteen wat leuks kopen voor thuis, voor jezelf of voor iemand die je in het zonnetje wilt zetten! Ook leuk om te vermelden, als je een mondkapje koopt en daar een selfie mee maakt, kan je een feestpakket winnen vol met items van Sunny dreams en Café de Wit.” En daarnaast heb je wel het coolste mondkapje dat er bestaat.

Bram en Mandy hebben nog wel een boodschap voor alle Heilooërs: “Blijf ondertussen onze vrienden helpen in de horeca door eten te bestellen bij de middenstand! We hebben elkaar hard nodig. Onzettend bedankt voor de afgelopen tijd. Hopelijk kunnen we snel de draad weer oppakken! Stay safe en blijf gezond!”

Meer berichten