Logo uitkijkpost.nl
<p>Chantal van Tuin.</p>

Chantal van Tuin.

(Foto: Aangeleverd)
Bedrijf Belicht

Chantal van Tuin Massage Limmen: energie voor energie

Chantal van Tuin Massage
Schoolweg 25
1906 AD Limmen
Telefoon: 06 23 114 383
www.chantalvantuin.nl
info@chantalvantuin.nl
FB: chantalvantuinmassagebarslimmen[CvT1] [MA2]
Insta: chantalvantuin.nl

Voor aanvang van je afspraak ontvang je een WhatsApp van Chantal met de vraag wat jouw thema is zodat zij een keuze kan maken uit haar assortiment essentiële oliën die past bij jouw wensen. Thema’s die voorbij kunnen komen zijn fysieke klachten, verminderen van spanning, zelfontwikkeling en alles daartussenin. Een massage is namelijk speciaal op jou gericht.

JIJ staat centraal
Als je binnenkomt in de serene en geurende massageruimte begeleidt Chantal je naar de extra brede massagetafel bedekt met heerlijk zachte handdoeken. Ze dekt je toe en laat je lichaam aan haar handen wennen. Eerst masseert zij de rug, schouders, armen en handen en daarna strijkt ze met lange halen over je rug. Prettig is dat Chantal bewust stil is, zo kan zij goed invoelen. Even soes je weg en vervolgens vraagt ze je om te draaien. Ze begint met je benen, je voeten en armen en eindigt met je hoofd en gezicht.

Aan het einde strijkt ze de oude energieën weg die los zijn gekomen: een kippenvelmomentje. Na de massage laat ze je even bijkomen en onder het genot van een glas water mag je een ‘Open je hart kaart’ trekken als je dit wilt. Chantal leest voor wat jouw getrokken kaart betekent. Een prachtig einde van een heilzame en weldadige massage.

Masseren is voeden
De massages duren een vol uur, deelmassages kent Chantal niet. “Als je ergens last van hebt wil dat niet zeggen dat de oorzaak zich ook op dat punt bevindt. Ik neem een mens als geheel; in het dagelijks leven zijn wij al genoeg deeltjes van alles”, zo legt Chantal uit. Tijdens de massage is Chantal dienend, door jou op de voorgrond te zetten. ”Ik hou van het geven van liefde en masseren is de manier waarop ik dat op een voedende manier mag doen: voedend voor degene die bij mij op de tafel ligt en voedend voor mij”, aldus Chantal. De klant staat centraal en is degene die mag ontvangen en in het licht mag staan.

Onderschat aanraken niet
Fysiek contact is een van de krachtigste vormen van communicatie en dat is juist in deze tijd hard nodig. Aanraking van de huid heeft een helende werking, want de huid is het grootste orgaan en naast onze hersenen ook een van de belangrijkste. Aanraking zorgt onder andere voor een gevoel van welbehagen en een betere gezondheid doordat het je zenuwuiteinden stimuleert. Masseren is voor Chantal geen beroep, het is haar passie. Regelmatig geeft ze bewoners van een nabijgelegen verzorgingstehuis een handmassage; de dankbaarheid die ze terugkrijgt is voor haar onbeschrijflijk.

Cadeaubon
Geef eens een massage cadeau! Hoe mooi is het om iemand een toevoeging aan zijn leven en zijn gezondheid te geven. Chantal zorgt voor een bijzondere ervaring die uw dierbare zal bijblijven.

Tekst: Margreeth Anema

Meer berichten