De Uitkijkpost

19 augustus 2015

De Uitkijkpost 19 augustus 2015


App 24citylink gelanceerd in Heiloo

HEILOO - Honderden gebruikers hebben de app al getest in de praktijk. 24citylink belooft een succes te worden. Waarom? De gebruiker vindt straks in elke plaats in Nederland alle informatie die hij zich maar kan wensen. Gebruik van de app is gratis èn anoniem, dus geen aanleiding voor spam of andere narigheid.

Alex van der Horst, de man achter 24citylink, is terecht trots op de lancering van 24citylink in Heiloo. Graag vertelt hij alle bijzonderheden. Om te beginnen weet de app waar je bent – in Heiloo of in Utrecht. Uiteraard kun je je ook oriënteren in een andere plaats. Eind 2015 moeten de meeste gemeenten gevuld zijn. In elke plaats staan acht categorieën: Stadsgids (met city marketing, de gemeentelijke website, leuke dingen om te doen, enz.), Winkelen, Aanbiedingen (speciale acties van winkels), Nieuws (lokaal en desgewenst regionaal), Evenementen, Dienstverleners, Eten & Drinken, Snel bellen (handig in noodsituaties). Inderdaad, alle informatie die je nodig hebt – of je nu inwoner, bezoeker of toerist bent. De informatie is ook beschikbaar in het Duits en in het Engels. Uitbreiding in diverse andere talen volgt, ook al omdat 24citylink uiteindelijk actief wil zijn in iedere stad in de hele wereld. Voor gebruikers heeft de app als voordeel, dat zij gratis en anoniem toegang hebben tot alle informatie van de plaats waar ze zijn, of naartoe willen. Voor ondernemers heeft de app als voordeel, dat zij voor een laag bedrag alle informatie bij elkaar kunnen presenteren - ook de informatie die nu nog op Facebook, op Twitter of in de webshop staat. De informatie is bovendien altijd actueel, omdat de ondernemers dit rechtstreeks zelf kunnen beheren. Bronnen ontvangen elke drie maanden een mailtje met de vraag of alle gegevens nog kloppen. "24citylink heeft ook unieke beakens," zegt Van der Horst. "Dat zijn geen kastjes, maar digitale punten in de ruimte. Voor een menukaart op het terras of extra info over de dieren in de dierentuin. Ga je zaterdag naar Dolfinn Rocks? Het beaken boven het plein verschaft je alle info over de muziek, het kinderprogramma en eten & drinken tijdens het festival. Gratis, compleet en actueel. Dat zijn de voordelen van 24citylink."

Meer dan muziek alleen

Bij Dolfinn Rocks kunnen kinderen onder andere in plastic ballen door het water rollen.

HEILOO - Bij Dolfinn Rocks, het benefietfestival op 22 augustus a.s. in Heiloo, wordt vaak gedacht aan de bands, artiesten en lekker rocken. Maar zeker het middagprogramma heeft nog een heel belangrijk doel: het samenbrengen van alle kinderen met en zonder beperking. De verschillende activiteiten houden hier ook nadrukkelijk rekening mee, als het gaat om toegankelijkheid, aandacht en als het nodig is extra assistentie.

Dolfinn Rocks is een van de evenementen waarmee Stichting Dolfinn geld inzamelt voor het doel dat zij nastreeft: "meer leren en genieten voor kinderen met een beperking." De activiteiten voor de kinderen waren vanaf de eerste editie al onlosmakelijk met het bijzondere benefietfestival verbonden. Een ritje met Treintje Santa Fé, een rondje met de zweef of stuiteren op de Super Trampolines, normaal gesproken voor kids de gewoonste zaak van de wereld. Voor gezinnen waar een kind met een beperking deel van uit maakt is dit echter vaak niet zo eenvoudig. Maar bij Dolfinn Rocks is iedereen bijzonder en zorgen we dat àlle kinderen een geweldige dag hebben en dat geldt ook meteen voor de ouders. De sfeer is relaxed en voor iedereen wordt de tijd genomen. Naast de attracties als Aqua Bubble, de trampolines en het treintje, wordt er ook geschminkt, tatoeages gezet en haren gevlochten. Verder kunnen er eendjes worden gevangen en ballen of dolfijnringen gegooid. Voor de allerkleinsten zijn ook de vriendjes van de Biba Boerderij aanwezig. Het volledige programma van Dolfinn Rocks 2015 is te vinden op dolfinnrocks.nl De toegang is gratis. U en de kids zijn welkom vanaf 12:00 uur 's middags en de eindtijd is 23:00 uur. De kinderactiviteiten zijn geopend tot 18:00 uur. Op het fesitvalterrein krijgt u alle actuele informatie direct op uw smartphone via de 24citylink app (gratis verkrijgbaar in de Apple Store en bij Google Play). Op het Looplein kunt u gebruik maken van gratis wifi. De opbrengst van het evenement komt volledig ten goede aan Stichting Dolfinn. Sinds de start werden al meer dan 80 kinderen financieel geholpen om dolfijntherapie te kunnen volgen.

Toertocht met motoren en oldtimers

Afgelopen zaterdag is onder grote belangstelling de motor toertocht voor Nepal verreden. De organiserende Rangers kijken tevreden terug op een geslaagde dag. Ruim 90 motorrijders hebben een tocht van ongeveer 175 km verreden en maakten een tussenstop bij het museum van Wil Hartog. Ook de oldtimertocht met kinderen die een beperking hebben is in goede aarde gevallen.

Kinderen met een beperking genieten van een tochtje in een oldtimer. Kees Hageman

Tien vragen aan Remco Borsato

Mijn naam is Remco Borsato. Ik ben een import Italiaan. Moeder uit Groningen en vader uit Mantova (Italië). Naast mijn gezinsleven met Ylenia en 2 kinderen, run ik mijn eigen internetbedrijf sinds het jaar 2000 en ik ben daarnaast werkzaam als passie kok samen met mijn vrouw.

1 Waar bent u geboren en getogen?

Ik ben geboren in Alkmaar, maar opgegroeid aan het Gardameer, Noord Italië. Sinds 1978 woon ik in Nederland waarvan de laatste 7 jaar in Heiloo.

2 Als uw hobby uw werk was geweest , welk beroep zou u nu uitoefenen?

Dan zou ik chef-kok zijn geworden van mijn eigen restaurant.

3 Wie zou u wel eens willen ontmoeten en wat zou u zeggen en vragen?

Antonino Cannavacciuolo, bekende chef-kok met 3 Michelin sterren uit Orta (Italië). Ik zou hem graag willen vragen welke mensen hem het meest hebben geïnspireerd in zijn loopbaan als kok en welke eigenschappen het meest tot zijn recht komen in de keuken anno 2015.

4 Wat is uw mooiste jeugdherinnering?

Mijn mooiste herinneringen waren de dagen dat ik samen met mijn moeder iedere zomer aan het Gardameer de hele dag op het strand lag en ik de hele dag kon spelen in het water met mijn neefjes.

5 Wat vindt u de mooiste plek in Heiloo?

Het maalwater en het "Indianendorp" waar ik geregeld met mijn kinderen te vinden ben.

6 Waarvoor kunnen ze u nachts wakker maken?

Spaghetti met knoflook, hete chilipeper, uitmuntende koudgeperste olijfolie en verse peterselie (alles biologisch uiteraard)

7 Wat was het beste advies, dat u ooit kreeg?

Het advies dat ik van mijn voormalig zakencompagnon kreeg (ervaren zakenman): Doe wat je doet ALTIJD (privé' of zakelijk) met volle overgave en focus, en heb nooit te veel verwachtingen van de mensen die je omringen. Dit heeft mij beschermd tegen veel teleurstellingen.

8 Wat weten de meeste Heilooërs niet van u ?

Dat ik, behalve van lekker eten ook vooral van gezond eten hou en heel bewust met mijn voeding bezig ben.

9 Wat zou u in het dorp aanpakken als u burgemeester was?

Ik zou graag zien dat er meer aandacht zou zijn voor duurzame biologische volkstuinen voor de inwoners van Heiloo.

10 Antwoord op persoonlijke vraag van uw voorganger aan u: Hoe belangrijk is Heiloo geweest in de loop van je leven in Nederland?

Als klein kind kwam ik wel eens in Heiloo en dacht toen al "hier zou ik wel willen wonen als ik groot ben". Nu dat ik hier 7 jaar woon zou ik nooit meer weg willen!

Ik nomineer voor de volgende 10 vragen:

Lisanne Martinez. Lisanne is een getalenteerde meid die actief is als huiswerkbegeleidster en bijles docente.

Mijn persoonlijke vraag aan deze genomineerde is: Bij wie ligt volgens jouw de meeste verantwoording als het gaat om de huiswerkbegeleiding van onze kinderen: bij de ouders of bij school?

42 vazen in het Witte Kerkje

Een van de vazen die te bewonderen is tijdens de expositie

HEILOO - Studenten van de vervolgopleidingen keramiek en schilderen Crejat exposeren in het witte kerkje van Heiloo. Het project heet IK, JIJ, WIJ - een vazenproject met schilderijen en tekeningen. Twee groepen studenten stellen hun werk tentoon.

Er is veel diversiteit in werkwijze, van surrealistisch, expressief tot natuurgetrouw realistisch. Grafisch werk, schilderijen en tekeningen worden getoond. Zeven keramisten van de vervolgopleiding KERAMIEK-Academisch, brachten een ode aan elkaar met "vaasbeelden". Ieder maakte een mal van een vaas (basisvorm). Deze persoonlijke mal werd steeds doorgegeven, zodat iedereen elkanders mal een keer in handen kreeg. Vanuit die basisvorm wordt een nieuw "vaasbeeld" gevormd die door middel van vorm en kleur een ode brengt, of iets vertelt over de persoon waarvan de mal was. Zo ontstonden de 42 vaasbeelden, waarin u wellicht de 7 keramisten herkent. Op 22 en 23 augustus zijn de vazen te bewonderen in het Witte Kerkje in Heiloo van 10.00 tot 17.00 uur. Docenten en studenten zijn deze dagen aanwezig om een gesprek aan te gaan over het gemaakte werk, en om informatie te geven over de opleidingen en cursussen bij Crejat Expositie in het Witte Kerkje Heiloo. Op 29 en 30 augustus van 10.00 tot 17.00 uur is het de beurt aan studenten academisch, ruimtelijk vormgeven en tekenen en schilderen.

Veiligheidsscan voor 't Loo

Kaashuis Tromp bijt het spits af om t Loo nog veiliger te maken

HEILOO - Wat kunnen de winkeliers in 't Loo doen om het winkelhof nog veiliger te maken? Dat onderzoekt een adviseur van het Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid deze week. Hij ondervraagt de ondernemers en bekijkt zo welke handelingen zij kunnen verrichten om de veiligheid in en rond hun zaak te verbeteren: de zogenaamde veiligheidsscan. "Een goede zaak", zegt burgemeester Romeyn die dinsdag bij de aftrap aanwezig was. "We moeten er met zijn allen voor zorgen dat 't Loo aantrekkelijk blijft." Een aantal jaar geleden hebben de ondernemers hun krachten gebundeld met de gemeente, politie, brandweer en het Hoofbedrijfschap Detailhandel. Samen werken ze aan het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). De veiligheidsscan is onderdeel van dit keurmerk. De scan is kosteloos en wordt gesubsidieerd vanuit de regeling Veiligheid Kleine Bedrijven (VKB). Het Keurmerk kent verschillende sterren. 't Loo heeft er nu twee, maar als alles goed gaat zal over niet al te lange tijd ook de derde ster een feit zijn. Willem van den Berg van Kaashuis Tromp had de eer het spits af te bijten. In het bijzijn van onder andere burgemeester Romeyn, wethouder Dellemijn (Economische Zaken), Marianne Vollers en René Goudt was hij de eerste die ondervraagd werd.

(Tekst en foto: Myrke van der Does)

Bedrijf belicht

Bob Erkamp (links), geflankeerd door Rick Scholte en Shane Admiraal.

Bromshop Heiloo

Stationsweg 79a, 1851 LJ Heiloo, telefoon 072 - 785 15 82 / 06 - 41 88 31 50 e-mail: info@bromshopheiloo.nl

www.bromshopheiloo.nl

Het stationsgebied van Heiloo is sinds kort een nieuw bedrijf rijker, te weten Bromshop Heiloo. Verkoop, reparatie, schadeherstel, onderdelen en accessoires; scooterrijders kunnen er allemaal voor terecht.

Tot voor kort bood Bromshop Heiloo zijn diensten aan op de Oude Werf. Al geruime tijd leefde daar de wens om wegens gestage groei de boel danig te gaan uitbreiden, al moet eigenaar Bob Erkamp bekennen dat aan die plannen nogal wat beperkingen kleefden. "Tot we de mogelijkheden konden gaan onderzoeken, om het voormalige pand van fietsenwinkel Boersen te gaan betrekken. Dus maakten we de nodige plannen voor een nieuwe vestiging aan de Stationsweg en die bleken daadwerkelijk haalbaar", blikt Bob Erkamp terug op de afgelopen drukke maanden rond de verhuizing.

Alle merken en modellen

En daar staat hij dan met gepaste trots samen met zijn medewerkers in de prachtige nieuwe winkel, die begin augustus officieel openging. "In ongeveer zes weken tijd hebben we met vereende krachten deze mooie ruimte weten op te knappen en in te richten", vervolgt hij. "Wat de aanschaf van scooters betreft, kun je bij ons voor zo'n beetje alle denkbare merken en modellen terecht. Alleen voor de écht oude brommers van 30 jaar of ouder kunnen we vaak niet heel makkelijk aan onderdelen komen. We voeren nog geen dealerschap van een bepaald specifiek merk, maar wellicht dat daar in de toekomst verandering in gaat komen."

Open en overzichtelijk

Wie Bromshop Heiloo binnenwandelt, betreedt een ruime en overzichtelijke bromfietszaak vol glimmende scooters van diverse aansprekende merken. Geheel achterin bevindt zich de werkplaats, netjes en duidelijk afgescheiden van de winkelvloer met een winkelbrede balie. De vakkundige monteurs kunnen zodoende vrijwel ongestoord en daarmee geconcentreerd hun werk verrichten, terwijl alles evengoed een uiterst open karakter heeft. "We zijn hier zeer content mee, want het is op deze plek fijn werken. Ook is al duidelijk merkbaar dat op deze locatie veel meer aanloop is. Dit is echt een heel goede stap voor ons geweest."

Voor iedereen

Bromshop Heiloo richt zich met het brede scala aan scooters op alle leeftijdsgroepen. Niet alleen tieners die eindelijk mogen brommen, maar ook alle hogere leeftijdsgroepen. Voor iedereen is wel een scooter leverbaar. Neem de gemotoriseerde tweewielers uit China (o.a. BTC), die volgens Bob Erkamp steeds betrouwbaarder worden. Verder zijn er tevens helmen, uitlaten, banden, sloten en overige accessoires. Aan de wand de oorkonde 'Publieksprijs Ondernemend Heiloo 2014' en een toptienvermelding in de ondernemingsverkiezing MKB Klein. Tot slot de vermelding van de haal- en brengservice, die dagelijks rijdt. Openingstijden: di. t/m vr. 09.00-17.30 uur; za. 10.00-17.00 uur.

Opkikker van Keer op Keer

HEILOO - Kringloopwinkel Keer op Keer schenkt met ingang van 2015 twee keer per maand een Opkikker van € 300,- aan een vereniging of stichting.

Om in aanmerking te komen voor deze opkikker kunt u een formulier invullen. Dit formulier is verkrijgbaar bij de kassa of via www.stichtingxopx.wordpress.com. De tweede opkikker van de maand augustus gaat naar Stichting Hulp Roemenië Enkhuizen (www.hulproemenie-enkhuizen.nl). U kunt de kringloopwinkel Keer op Keer vinden aan het Industrieterrein Oosterzij 17 (hoek Nijverheidsweg), in Heiloo. Openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur, tel. 072- 5325962.

Zonnepanelen informatieavond

HEILOO - Op donderdagavond 27 augustus is er een informatie-avond over zonnepanelen voor inwoners van Heiloo, Limmen, Akersloot en de Egmonden. Op deze avond wordt ondermeer gekeken naar geschiktheid van daken en verschillende montagemogelijkheden. De informatieavond vindt plaats in Uitgeest.

Naast uitleg over de technische werking en verschillen wordt er meer verteld over hoe opbrengsten worden verrekend. Ook de mogelijkheid voor particulieren om de btw terug te vragen op de aanschaf komt aan bod. Aanmelden kan via www.greenybros.com/events. Met speciale SolarEdge optimizers achter de zonnepanelen kunnen ook daken die te maken hebben met schaduw uitstekend geschikt gemaakt worden voor zonnepanelen. Ook bij toepassing op 'gewone' daken haal je hiermee ook nét iets meer uit de zonnepanelen. Deze innovatieve techniek komt deze avond ook aan bod.

Trek in een harinkie

Gerard Disseldorp samen met hr. van Ligteringen op de elektrische fiets.

"Je bent al wat ouder en ruim de 80 gepasseerd, het is snik heet in bejaardentehuis de Loet en je hebt trek in een harinkie. Gelukkig zijn er dan altijd nog vrijwilligers, die niet naar de sportschool gaan, maar in plaats daarvan op de in de Loet beschikbaar gestelde elektrisch ondersteunde duo fiets, een paar uurtjes met je willen fietsen door het mooie Heiloo. Wat een ervaring!" (Gerard Disseldorp).

Mantra zingen met Simone Awhina in Heiloo

HEILOO - Het zingen van mantra's brengt je in een staat van meditatie en innerlijke rust. Het opent je hart en verhoogt je bewustzijn.

Ervaring met de stem of zingen is niet nodig. Ook luisteraars zijn welkom. Jezelf omringen met prachtige klanken en mantra's werkt ook verstillend en helend.
Data: 10 sept, 8 okt, 10 nov & 15 dec. Tijd: 20.00 tot 22.00 uur. Locatie: Kleine Kapel GGZ terrein, Kennemerstraatweg 464, Heiloo. Investering: € 10,00 per keer incl. kopje thee. Reserveren: info@simoneawhina.com of 06 27145269 Meer info: www.simoneawhina.com

Klaverjassen in het Trefpunt

HEILOO - Donderdag 3 september nieuwe start Klaverjassen voor leden van de SOB. We spelen iedere donderdag van 13.30 uur tot ong. 16.30 uur. Deelname € 3.00 p.p. incl. koffie/thee. U bent van harte welkom. We spelen om mooie prijzen en maken er een gezellige middag van. Voor info: 072-5334419

Timmerdorp ook feest voor kinderen met een beperking

Ook kinderen met een beperking genieten van Timmerdorp Heiloo.

HEILOO - Sinds vijf jaar is het Timmerdorp voor een kleine groep kinderen met een beperking een prachtige activiteit. Samen met honderden andere kinderen zijn ze vier dagen bezig met timmeren, zagen en schilderen. Daarnaast doen ze spelletjes en kijken ze naar theatervoorstellingen. Ook buurmeisjes, zusjes en broertjes die hun eigen hut bouwden werden opgezocht.

De gezelligste huiskamer voor Wedstrijd Bridge

Op dinsdag is er nog plek voor nieuwe leden.

HEILOO - Op 3 september start de Heilooër Bridgeclub het nieuwe seizoen met een ledenvergadering. Dinsdag 8 en donderdag 10 zijn dan de eerste speelavonden. Op donderdag zitten de drie lijnen helemaal vol. Op dinsdag hebben we nog ruimte voor nieuwe leden.

Wij gebruiken een zaal aan De Strandwal. We zitten er ruim en voor een drankje kunnen we terecht aan de bar. Er is veel parkeerruimte op een bewaakt terrein. De eerste maanden sluiten we af met een Kerstdrive en de laatste maanden met een gezellige einddrive. Mensen die gewend zijn alleen "thuisbridge" te spelen, zullen met hetzelfde plezier in deze omgeving bridgen in competitieverband. Als u het op prijs stelt, helpt een van onze leden u de eerste avonden op weg met tips en biedadvies. Kunt u zich moeilijk verplaatsen, dan zoeken en vinden we met elkaar een oplossing. Voor meer informatie zie: www.heilooërbridgeclub.nl of bel het secretariaat 072 5334779

Circus Sijm komt naar Limmen en Akersloot

De acrobaten vertonen wederom bijzondere acts.

LIMMEN/AKERSLOOT - Dit jaar viert Circus Sijm haar 15 jarig jubileum. Het circus heeft in de loop der jaren, met succes, een geheel eigen stijl ontwikkeld: een aantrekkelijk totaalplaatje met verzorgde blauw/gele wagens, fonkelende lampjes, gepoetste schoenen, mooie kostuums, verrassende acts en enthousiaste artiesten.

Vanaf 1 september tot en met 6 september is het circus te zien aan de Vuurbaak in Limmen. Op 11,12 en 13 september staat het circus aan de Roemersdijk in Akersloot. Puur ambachtelijk, maar ook theatraal, klassiek vol vakmanschap en passie. Niet voor niets heeft deze jubileumproductie de titel: Diamonds "Een juweel van een voorstelling." Als het licht dooft, komt het ensemble tot leven. De spreekstalmeester, de clown, de gespierde acrobaten, de goochelaars en de jongleur. Allen heten u van harte welkom: ,,Hooggeëerd Publiek! Het jubileumprogramma gaat van start!" Veronika Faltiny is een showgirl in optima forma. Zij weet het publiek te verrassen met elegante evoluties aan de doekentrapeze en haar hoela hoep kunsten. Maria Bizzarro zorgt ervoor dat het publiek op het puntje van de stoel komt te zitten wanneer zij gevaarlijke balansen uitvoert met scherpe zwaarden. Natuurlijk valt er ook genoeg te lachen. Dit jaar maakt de muzikale clown Paolo Ernesto deel uit van het gezelschap. Niet voor niets trad hij de afgelopen jaren met groot succes op in heel Europa. Duo Paschenko wordt gevormd door twee krachtpatsers. Zij brengen lucht- en krachtacrobatiek van het hoogste niveau. The Skating Ernesto's hebben rolschaatsen tot kunst verheven. In hoog tempo halen zij de meest bijzondere trucs uit. Jasper Bolechowski brengt naast een verrassend diabolonummer ook een spraakmakend nummer in de nok van de tent aan de solo-trapeze. Natuurlijk mogen dieren ook dit jaar niet ontbreken. Duiven, konijnen, honden en papegaaien maken hun opwachting in de buitengewone Magic show van Alex Sijm. Circus Sijm heeft ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum ook de prijzen, ten gunste van de bezoeker, vernieuwd. Wie tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling reserveert via www.circussijm.nl betaalt per entreebewijs slechts: €10,00 (normaal €16,00, ongeacht de leeftijd, 0 en 1 jaar gratis). De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend. Voorstellingen Limmen: Dinsdag 01-09, 19.00 uur. Woensdag 02-09 14.30 uur. Vrijdag 04-09, 19.00 uur. Zaterdag 05-09, 13.30 uur en 16.15 uur. Zondag 06-09, 13.30 uur. Voorstellingen Akersloot: Vrijdag 11-09, 19.00 uur. Zaterdag 12-09, 14.30 uur. Zondag 13-09, 13.30 uur.

Heropening Kits Oonlie Limmen

Wethouder Hollenberg opent op feestelijke wijze het verbouwde kinderdagverblijf.

LIMMEN - Na een verbouwing van vier weken, kwam Wethouder Hollenberg van Gemeente Castricum, het kinderdagverblijf Kits Oonlie in Limmen heropenen. De kinderen hadden voor de heropening een prachtig lint gemaakt, welke de wethouder op officiële wijze mocht doorknippen. Na het officiële gedeelte werd er door de kinderen een rondleiding verzorgd door het verbouwde kinderdagverblijf en stond er wat lekkers klaar voor iedereen. Tijdens de verbouwing is er op de babygroep een wand verwijderd, waardoor de baby's meer ruimte en licht hebben en het voor de medewerkers makkelijker is om het overzicht te behouden. Hiernaast heeft de peutergroep een nieuwe keuken gekregen, zijn alle plafonds vervangen en alle planken verwijderd. Ook zijn alle felle verfkleuren en overdadige wandschilderingen verwijderd, waardoor er door minder kleurprikkels, meer rust zal ontstaan voor de kinderen. Wilt u komen kijken, bel dan gerust voor een afspraak 072-5323576 of stuur een e-mail naar info@kits-oonlie.nl.

Cadillac's en Ford Thunderbirds

Ook de bezoekers van het festival komen in stijl.

AKERSLOOT - Zondag 30 augustus zal er voor de tweeëntwintigste keer het bekende Akersloter Oldtimer festival worden gehouden. Een groot aantal oldtimers staan vanaf 13.00 uur te pronken in de oude kern van Akersloot.

Prachtige Amerikaanse bakken, Cadillac´s, Ford Thunderbirds, Mustangs en oerdegelijke Europese oldtimers zullen glimmend staan te ronken voor alle liefhebbers. U waant zich even in vervlogen tijden, stiekem zult u even wegdromen van de Route 66 met alleen maar het geluid van de motor en Elvis Presley op de radio. Ieder jaar weten de oldtimerbezitters Akersloot weer in grote getale te vinden, om zo hun dromen met trots te laten zien. Vaak uren poetsen en sleutelen met hard en ziel, dat is wat er zondag voor u gepresenteerd wordt op dit unieke festival. Dit jaar zijn er ook veel brommers te bewonderen, van onder andere de E.L.V.I.S. Bromfietsclub, een gezellige vereniging met een ledenaantal dat de laatste jaren schommelt tussen 150 en 160. Maar er is nog meer, er zijn prachtig opgeknapte oude motoren en nostalgische solexen te bewonderen. Het oldtimer festival gaat om 11.00 uur van start met de inschrijving voor de oldtimers aan de toertocht. Vanaf 13.00 uur zal Akersloot geleidelijk volstromen met auto´s, motoren, brommers en Solexen. Genoeg te zien maar ook genoeg te beluisteren want het Oldtimer festival is een onderdeel van Rock `n Roll Street Akersloot, een driedaags Rock `n roll festival. Swingende muziek en optredens van elf top-bands. De toegang tot het oldtimer festival evenals de rock `n roll bands is geheel gratis. De organisatie blijft altijd op zoek naar mooie oldtimers en als je zin heb om jouw oldtimer te showen op het festival is dat mogelijk. Zowel motoren, brommers als auto's zijn van harte welkom. Opgave voor het oldtimerfestival kan via: www.rockenrollstreet.nl of bij: anna.oorthuis@quicknet.nl

Mindfulnesstrainingen

EGMOND AAN DEN HOEF - Mindfulnessbeoefening is een krachtig hulpmiddel dat je helpt anders om te gaan met lastige momenten, inzicht te krijgen in jouw gedachte patronen en bij het uitzetten van je automatische piloot.

Het is een sterk effectieve training op het gebied van stressreductie en omgaan met spanningen. Gebaseerd op de trainingen van Jon Kabat-Zinn ga je in 8 bijeenkomsten van 2 ½ uur kennis maken met de pijlers van mindfulness. Voor iedereen toegankelijk, oud of jong, met of zonder klachten of specifieke vragen. In kleine groepen met deelnemers uit diverse richtingen. Docent: Yme Bosgra, mindfulnesstrainer, psychosomatisch fysiotherapeut, haptonoom en acupuncturist. Ze is opgeleid in mindfulness based stressreductie (MBSR ), -cognitieve gedragstherapie (MBCT)en mindfull bewegen. Data: dinsdagavond 1, 8, 15,22, 29 september, 3, 22 & 27 oktober Tijd: 19.30 tot 22.00 uur. Investering: € 195,00 Locatie: voormalig Karmel Klooster, Egmond aan den Hoef. Inschrijven of meer informatie: 06 20488126 of ymebosgra@hotmail.com

IVN-wandeling op de Westert en de Bleek

Naderend onweer op de Westert en de Bleek.

EGMOND-BINNEN – Op 26 augustus gaan IVN-gidsen van 19.00-21.00 uur voor de laatste keer deze zomer met u zwerven door het PWN-duingebied in Egmond-Binnen. Bessen en andere vruchten krijgen ditmaal bijzondere aandacht.

De Westert en de Bleek behoren tot de oude duinen en zijn eeuwenlang door de mens in gebruik geweest voor het weiden van vee, het bleken van linnen en voor landbouw en de bollenteelt. Dat heeft geleid tot het kenmerkende open 'nollen' landschap. Door juist beheer houdt PWN deze waardevolle restanten van de oude duinen in stand. De gids vertelt u van alles over de cultuurhistorie, landschap en beheer, flora en fauna. Er kunnen maximaal 12 mensen mee, die zelf voor een duinkaart dienen te zorgen. Aanmelden is noodzakelijk via tel: 06-13666435 (Tamara Kager). Er wordt een bijdrage gevraagd van 2 euro. Door de aanwezigheid van teken wordt dicht schoeisel en bedekkende kleding aanbevolen. Vertrek: 19.00 uur, parkeerterrein PWN, Oude Schulpweg, 1935 EN Egmond-Binnen (rechts van restaurant Nieuw Westert).

Stichting WOL op jaarmarkt in Akersloot

Stichting WOL ondersteunt een onderwijsproject in Burkina Faso.

AKERSLOOT - Vrijdag 28 augustus is ook Stichting WOL aanwezig op de jaarmarkt in Akersloot. Stichting WOL ondersteunt een onderwijsproject in Burkina Faso, West Afrika.

Op de jaarmarkt van Akersloot willen we leuke tweedehands spullen verkopen. Heeft u nog leuke spullen als speelgoed, brocanterie of andere originele dingen die u niet meer gebruikt? Geef het aan ons. Woensdag 26 augustus kunt u de spullen tussen 17.00 en 20.00 uur afgeven bij Slagerij Hoogland. Niet in de winkel, maar achterom via de Prins Bernhardlaan. Voor vragen kunt u contact opnemen met Trudi Meijer-Koot, 072 5055124. In onze kraam op de jaarmarkt verkopen we ook kunstnijverheid uit Burkina Faso en kunt u informatie krijgen over onze projecten. Burkina Faso is een van de armste landen in de wereld. Voor een groot deel komt dit door geen of gebrekig onderwijs. Samen met onze partner DSF werken we aan beter onderwijs. We hebben een onderwijscomplex met basisonderwijs, algemeen voortgezet onderwijs en vier beroepsopleidingen. Voor meer informatie over Stichting WOL: www.stichtingwol.com of stuur een e-mail naar yvonnezomerdijk@quicknet.nl .

Kussen voor de Oude Knegt

Judith Castricum met haar kussens voor de molen.

AKERSLOOT - Judith Castricum uit Akersloot maakt van oude spijkerbroeken de meest uiteenlopende gebruiks- en siervoorwerpen. Met haar zogenaamde 're-jeans-producten' staat ze 28 augustus in een kraam op de Jaarmarkt van Akersloot. Voor de gelegenheid bedacht ze sierkussentjes in een hartvorm met daarop een afbeelding van een molen. Die worden verkocht voor 5 euro en de opbrengst gaat in zijn geheel naar De Oude Knegt. ,,Ik heb een warm plekje in mijn hart voor deze molen. Zo leuk wat vrijwilligers daar allemaal doen. Ik koop er regelmatig meelproducten in het winkeltje. Op deze manier kan ik ook een bijdrage leveren aan de instandhouding van dit levend monument.''

Wandelen in de geschiedenis.

Nu de vakanties voor velen voorbij zijn, is het zeker een mooi evenement, om in de komende tijd met een ervaren gids van het Gilde te wandelen in Alkmaar. Er wordt veel verteld over de geschiedenis van de stad, de omgeving en haar bewoners. Bijvoorbeeld de strijd tegen de Spanjaarden en de oorlog van de Fransen tegen de Engelsen en de Russen, met uiteindelijk het verdrag op 8 oktober 1799. Ook een bezoek aan enige rustieke hofjes is zeker de moeite waard. Tevens is er een rondleiding in Egmond aan Zee of Heiloo mogelijk. De tijdsduur is geheel naar eigen keuze en het kan op elke dag van de week gehouden worden. Heeft U interesse en wilt U meer informatie: C.J.Bakker. Tel. No. 0251-310272 of 06-51464347

                                

Dick Schrieken Wereldkampioen kogelstoten en discuswerpen

Dick Schrieken won zowel goud bij het discuswerpen als bij het kogelstoten.

HEILOO - Trias atleet Dick Schrieken heeft tijdens de WK masters in Lyon een bijzondere prestatie neergezet. In de 75+ categorie wierp Dick bij het discuswerpen naar het goud 37.95 meter. Deze afstand betekende tevens een verbetering van z'n eigen Nationale Record. Ook bij het kogelstoten wist Dick het goud in de wacht te slepen met een geweldige afstand van 12.38 meter (Nederlands Record). Voor Dick Schrieken waren het zijn eerste internationale kampioenschappen. Oud Trias Lid Nicole Weijling-Dissel won eveneens 2 maal goud in Lyon op de 800 Meter en 1500 meter. Nicole deed mee in de 45+ categorie.

Flashing start basketballseizoen met veel nieuwe trainers

HEILOO - Basketballvereniging Flashing Heiloo heeft deze zomer een aantal ervaren trainers kunnen aantrekken. Daardoor is een ongekend sterke bezetting van onze begeleidingsgroep gerealiseerd.

Bij de jongens U20 zullen Kris Appelman en Mike Oudejans terugkeren. Kris en Mike zijn oude bekenden van onze vereniging, maar de afgelopen jaren hebben zij ervaring opgedaan bij topverenigingen in Nederland. Nu terug in Heiloo zullen zij zorg dragen voor dd uitbouw van onze jongenslijn. Flashing Heiloo was afgelopen seizoen ongekend succesvol bij de meisjes. De strijd om het Nederlands kampioenschap U12 werd pas op het allerlaatste moment verloren. Flashing gaat dit jaar opnieuw proberen door te dringen tot de Nederlandse basketballtop. Daarvoor is de komst van Susan Veerman een mooie opsteker. Susan heeft veel ervaring opgedaan bij het Amsterdamse BC Apollo en is een waardevolle aanvulling voor de meisjesafdeling. Nieuw dit jaar is een groep voor kinderen geboren in 2008 en 2009. Voor deze groep hebben we Ralph van Boeghem, al tientallen jaren bij Flashing actief, bereid gevonden zijn kennis in te zetten. Tot slot is het zeer fijn dat Paul Aris doorgaat met het landelijk spelende team van Flashing Heiloo. Paul kan de jongens nog zeer veel leren.

De Foresters 1 en 2 in de prijzen bij HSV

HEILOO - Ook dit jaar nam De Foresters weer deel aan het zomertoernooi van HSV. Op de eerste speelavond stonden beide teams tegenover HSV, uiteraard met mooie affiches.

Waar De Foresters 2 het duel vroeg wist te beslissen (2-0), keek het eerste elftal door de nodige onnauwkeurigheden tot diep in de tweede helft tegen een verrassende achterstand aan. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 3-3, waarna de Egels de strafschoppen beter namen. Op zondag speelde De Foresters 2 in de finale tegen Sint Boys 1. Een snelle 2-0 achterstand werd rechtgezet en door de 2-2 eindstand moesten ook hier strafschoppen de beslissing brengen. De Foresters 2 nam die beter en zag vervolgens in de andere finale De Foresters 1 een flinke maat te groot zijn voor het in de 4e klasse spelende Always Forward. Ook nu probeerde De Foresters met veel kunststukjes tot doelpunten te komen, het werd uiteindelijk 5-1. Op zaterdag zijn de bekerwedstrijden op De Egelshoek. De Foresters 1 speelt om 17.00 uur tegen Volendam, terwijl het nieuwe zaterdagelftal De Foresters 2 op hetzelfde tijdstip AFC '34 ontvangt. De Foresters 2 Zondag speelt in Uitgeest. Er hoeft geen entree betaald te worden.

Egels genieten van Kick-off

De Kabouters waren al vroeg in de ochtend op het voetbalveld te vinden.

HEILOO - De jaarlijkse Kick-off van De Foresters heeft zaterdag veel publiek getrokken. Al om 8.30 uur rolde de bal bij de Kabouters, waar aardig wat kinderen van 4 en 5 jaar voor het eerst op een voetbalveld stonden.

In de volgende uren konden MP, F, E en D spelers meedoen aan leuke clinics, begeleid door hun 'collega's' van de A-selectie. Ondertussen werden ouders en leiders voorzien van informatie en materialen en konden broertjes en zusjes zich uitleven op het springkussen. Door de kantine en over het terras ging de hele dag een lekkere beat, achter de draaitafel stond DJ Kraziano. In de kantine konden mensen kennismaken met sponsors en waren er een aantal leuke acties. Veel meisjes werden verrast door het bezoek van Marlene Roodbol van hareninvlechten.nl. Nog voor het eind van de dag verscheen ''de Foresters-vlecht'' op menige Twitter en Facebook-pagina. Bezoekers konden opnieuw merken dat de club bezig is met 'de gezonde kantine'. Gezonde broodjes en smoothies vielen erg in de smaak en er komt misschien meer aan, de club is namelijk bezig met 'Appeltje Eitje'. De dag werd afgesloten door de oudste jeugdleden, die met bubble-voetbal en 'cabrioschieten' een uitdagende clinic kregen. Op zondag is De Egelshoek opnieuw het toneel voor een VTT Toernooi. De eigen meisjesteams MC1 en MD1 komen op dit inmiddels geprezen ''sportieve toernooi met gezonde keuken'' in actie.

Henk Verdonk junior wint het van zijn vader

AKERSLOOT - Henk Verdonk junior uit Egmond aan Zee heeft de donderdagavondrit om de Kids and Parents Bikeschool (KPB) mountainbikecup in Akersloot in winst omgezet.

Op Sportcomplex de Cloppenburgh was het tot in de laatste ronde spannend. In eerste instantie was het Chris Kemp (Egmond aan den Hoef) die na de start direct aan de loop ging, maar al vrij snel weer in zijn kraag werd gegrepen. Later moest hij door lichamelijk ongemak eruit stappen. Vooraan had Henk Verdonk junior inmiddels de leiding overgenomen, op korte afstand gevolgd door Wilfred Knegt (Uitgeest), Vincent Beentjes (Castricum) en Alkmaarder Henk Louwe. Traditiegetrouw kwam Henk Jan Verdonk senior (Egmond aan den Hoef) vanuit de achterhoede optrekken naar het front en nestelde zich tussen de achtervolgers op Henk Verdonk junior. Vervolgens bracht deze actie hem op de tweede plek achter zoon Henk en leek hem zelfs nog kunnen te gaan bedreigen. Maar zover kwam het gelukkig niet, zodat zoonlief de overwinningsbloemen mee naar huis mocht nemen. Uitslag: 1. Henk Verdonk junior Egmond aan Zee 2. Henk Jan Verdonk senior Egmond aan de Hoef 3. Wilfred Knegt Uitgeest 4. Vincent Beentjes Castricum 5. Henk Louwe Alkmaar

Kick Off HZV het Vennewater

HEILOO - Op vrijdag 21 augustus houdt HZV het Vennewater weer zijn traditionele Kick Off voor het zaalvoetbal seizoen 2015-2016 in Sportcafé het Vennewater. De inloop is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur zal de Kick Off aanvangen.

Op 2 september begint de zaalcompetitie weer en het bestuur wil op deze manier al haar leden en sponsoren weer op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Naast de gebruikelijke team- en competitieinformatie, de presentaties van de bestaande en vooral nieuwe sponsoren, uitreiking van de nieuwe tenues, zullen op bestuurlijk niveau de noodzakelijkste mededelingen gedaan worden. Heel opmerkelijk is de groei van het aantal jeugdteams van 10 naar 14 teams. Een reden zou kunnen zijn dat zaalvoetbal steeds meer gezien wordt als een aanvullend onderdeel van de ontwikkeling van de spelers. Verder zullen 3 dames, 3 veteranen en 17 herenteams HZV vertegenwoordigen in de KNVB zaalcompetitie waarmee het totaal aantal teams op 37 komt. Voor het vlaggenschip, het jeugdige heren 1, zal na een jaar ervaring in de Hoofdklasse, hopelijk een plaats in de middenmoot in deze klasse, onder coach Vincent Klamer, haalbaar moeten zijn. Alle leden, sponsoren, supporters, vrienden en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze Kick Off, om zich weer helemaal op een formele, maar vooral op informele manier op deze seizoensstart te kunnen voorbereiden.

Focus op tennisles en feesten in Tenniscentrum Heiloo

De tennishal van Tenniscentrum Heiloo.

HEILOO – Sinds een jaar is hij de nieuwe eigenaar van Tenniscentrum Heiloo: Tim Bootsman, en hij is nu druk bezig om samen met Roxan van Wooning de Tennisschool Regio Noord op te starten.

Daarbij gaat hij komend seizoen zelf tennisles geven in Tenniscentrum Heiloo, voorheen Dorssports. Het seizoen gaat per 1 september weer van start en de lessen zullen in oktober beginnen. Het eerste jaar is Bootsman goed bevallen. ,,Afgelopen jaar was het nog even rondkijken en alles op de rit krijgen", vertelt Tim Bootsman. Maar voor het komende jaar heeft hij veel plannen. Naast de tennislessen wil hij dit jaar de ruimte ook meer gaan benutten voor feesten, bruiloften, kinderfeesten en tennistoernooien. ,,Het is een fantastische locatie dus daar moeten we gebruik van maken", zegt Tim Bootsman. ,,Er is voor ieder wat wils, alles is mogelijk:, voegt Marit Dekker, de rechterhand van Tim, eraan toe. Regelmatig komen mensen doordeweeks ook even langs. ,,Het is makkelijk aanschuiven en onze koffie is erg lekker. En ook de speciaalbiertjes doen het goed", aldus Bootsman. Daarnaast is er de senioren tennisvereniging Heiloo, dit is voor leden vanaf vijftig jaar en ouder. Deze vereniging telt op dit moment zo'n 130 leden maar ook hier treedt de vergrijzing op en dus zijn ze nog naarstig op zoek naar nieuwe leden. Deze week is het de laatste week dat mensen zich kunnen opgeven voor de verschillende competities. En mocht je iedere week een vast uurtje in de week in de hal willen tennissen, dan kan je je nog aanmelden voor het huren van een baan. Voor het opgeven, aanmelden of meer informatie kan contact worden opgenomen met Tenniscentrum Heiloo 072-8881722 of mail naar info@tenniscentrumheiloo.nl

TUINIEREN te veel werk.Geen tijd? ZEER ERVAREN TUINLIEFHEBBER helpt u met snoeien en het strak knippen van hagen, buxus en taxusbollen enz. Het hogedrukreinigingen van terrassen en het verticuteren van bemoste grasvelden 06-1827 8367


BOUWBEDRIJF
TERLUIN

Voor al uw aan-, ver- en
nieuwbouw. Ook renovaties.
Kozijnen, deuren, ramen.

Vrijblijvend prijsopgaaf:
T: 072 505 3395

Vanaf 21 september 2015 gaat de ITALIAANSE KOK weer starten met lessen Italiaans. Voor beginners, gevorderden en experts! Heb je interesse? Ga dan naar www.italiaansekok.nl en schrijf je in! Of mail Ylenia Borsato voor meer informatie op info@italiaansekok.nl Bellen kan natuurlijk ook op nr. 06 1567 7390. Allora….Arrivederci!

BRIDGECURSUS

Medio september starten de BRIDGELESSEN voor beginners en gevorderden. Info Ton Mooij. T. 072 - 533 1672. Email: tonmooij@concepts.nl

KNIPKAPPER Tom Beentjes. Vanaf vrijdag 21 augustus weer open op de normale tijden van 9 tot 5. Zaterdag van 8 tot 3. Donderdag gesloten.

Kom naar de leukste kringloop
KRINGLOOP HEILOO,
nabij Karwei, De Oude Werf 7.
Open di t/m za 10-17 uur
Inbreng en gratis ophalen
072-5334000 of
info@kringloopheiloo.nl
Nu ook pin.

Uw PIANOSPEL OPHALEN of verder uitbreiden? Mijn naam is Marianne van Rumpt.Denkt u er al een tijdje over uw pianospel weer op te halen of gewoon meer stukken te kunnen spelen? Dan is hier uw kans!! Voor uitgebreide informatie zie mijn website: www.pianolesheiloo.nl

Altijd al PIANO willen LEREN SPELEN ? Dan is hier uw kans!!Mijn naam is Marianne van Rumpt.Ik hanteer een methode waarmee u binnen enkele weken noten leert lezen en daar niet alleen de juiste toetsen bij kunt vinden, maar die toetsen ook kunt laten zingen!! Maak een afspraak voor een proefles.Voor uitgebreide informatie zie mijn website: www.pianolesheiloo.nl

LEER SPAANS bij Campo del Sol in Heiloo. Beginners op ma om 14.30 en 20.00 uur, en do om 11.00 uur. Ook gevorderden en Spaanse leesclub. Cursussen starten in sept. www.campodelsol.org / 072-5669956

BLOKFLUITLES :Een mooi opstart instrument voor kinderen vanaf 5 jaar. uw kind leert in gezellige kleine groepjes blokfluit spelen en tegelijk noten lezen Geef je snel op want we beginnen na de vak. voor meer inf: Elma Agterberg Tel: 06 2288 9122

www.hoveniersbedrijfdepopulier.nl. Al 25 jaar het adres voor al uw tuinwerkzaamheden. o.a. snoeien, onderhoud, aanleggen van oude- en nwe TUINEN, sier- en herbestr. Het plaatsen van SCHUTTINGEN. Gratis ontwerp enz. Alles is bespreekbaar. Ingeschr. KvK, goudengids. Bel voor een vrijbl. prijsopg. 072-888 4612

Te huur HOEKWONING in LIMMEN voor nette personen. € 1.095,- ex gas water licht. INL.06-21531820

Een stukje BUITENLEVEN creëer je SAMEN met KLUSBEDRIJF Peter Crandel! Van Terras tot Schutting en van Tuinhuis tot Veranda. Maak een afspraak. Bel 06-20338040

DE SCOOTERBOX repareert alle merken scooters en fietsen + het onderhoud. Wij halen uw fiets/scooter gratis op. Ook levering nieuwe.
www.descooterbox.nl
T.: 06 2202 0702

Bijles/Examentraining Engels Mavo Havo VWO HBO Ervaren docente tel: 06-18442639 €15,- per uur

BESTE SCHILDER & STUKADOOR voor binnen en buiten. Nu 50% korting!
Tel. 06 3374 3601

MEESTER THEODORUS gerespecteerd medium. Ik ga voor 100% resultaat, ook voor terugkeer geliefden, waar u zelf geen hoop meer op heeft. Laat mij u helpen bij al uw levensvragen. 100% discretie. T: 06 4583 3157

Te huur GARAGEBOX aan de Werkendelslaan. € 105 p/mnd T.K gevraagd OUDE ANSICHTEN/FOTO'S tot 1965. Tel. 5337863

JOS BUYS BESTRATING. Straatwerk voor bedrijf en particulier. Tel. 06 5064 1386

KIM'S HAARSALON voor een afspraak belt u 06-3004 2383. Dompvloetlaan 291851 NM Heiloo

BOUWBEDRIJF Mart Metzelaar. Voor al uw nieuwbouw, verbouw en timmerwerkzaamheden. Tel. 072 505 2977 - 06 5132 0570.
info@martmetzelaar.nl

Reparatie / Verkoop:
NIEUW- en GEBRUIKTE
ROLLATORS
en SCOOT-
MOBIELEN
. Proefrijden op scootmobiel is mogelijk.
www.descooterbox.nl
T: 06 2202 0702

MINDFULNESSTRAINING Heiloo door gecertificeerd mindfulnesstrainer. Start: 11 sept 2015 op de vrijdagochtend in yogacentrum Anjali. WWW.COUNSELINGPRAKTIJKDEINING.NL.

366 soorten stofzuigerzakken
+ onderdelen koop je op de
markt, woensdag in Heiloo.
STOFZUIGERKRAAM

DROOGLOOPMATTEN
nieuwste kleuren en ook op
maat leverbaar. Info

STOFZUIGERKRAAM

KEYBORDLES voor beginners en gevorderden, 7-97 jaar Conservatorium gedipl. Www.toetsenstudiodanielle.nl 0725323228

Wilt u MOOIE VOETEN van de ZOMER? Maak een afspraak met Voetje voor Voetje, Kennemerstraatweg 452, Heiloo. Behandeling € 27,-. Tel 06 4175 5666, Ineke Zuiderwijk.

AVC COMPUTERS
Kanaaldijk 97 KOEDIJK
-Levering nieuwe PC's
-Reparatie alle merken
-Halen/brengen mogelijk
Gratis parkeren & koffie
072-750 4000 (sinds 1984)

Ervaren docente NEDERLANDS geeft bijles. Els Vegter, Limmen tel. 06-53230224.

Professioneel violiste geeft VIOOLLES in Heiloo. Gespecialiseerd in volwassenen, beginner of gevorderde. Flexibele lestijden, lessen op maat door ervaren docente. Tel. 0725339981/0651183098

GEWICHTSCONSULENTE SANDRA ZOON Gezond leven met een gezond gewicht! Gewichtsproblemen aanpakken zonder dieet, ook voor KINDEREN! De Kistemaker 34 Heiloo, 06 5732 2934 E: sandrazoon.gewichtsconsulente@gmail.com,. W: www.sandrazoongewichtsconsulente.nl

BROCANTE TUINFAIR Westerweg 187 Heiloo. Zaterdag 29 augustus van 10.30 tot 17.00 Zondag 30 augustus van 11.00 tot 15.00 Info: Ina van Duuren en Lia Taylor. Tel.072-5330849

KLUSSEN op MAAT, daar is waar KLUSBEDRIJF PETER CRANDEL voor staat! Voor info bel 06-20338040

Coffee, Cake and Conversation ENGELSE CONVERSATIE in kleine groepjes in huiselijke omgeving.www.clarityels.nl, 072-5122437

Ambachtelijke SCHILDER
heeft nog tijd over, ook voor
timmerwerkzaamheden en
dakreparatie enz. Vrijbl.
prijsopgave, geen aanbeta-
ling; betaling na tevreden-
heid klant. Ingeschr. KvK
Tel. 06 3987 0829

VAN GOGH'S IRIS HOVENIERS, voor al uw tuinwerkzaamheden, onderhoud, aanleg, ontwerp en sierbestrating.
T: 072 533 6002
www.iristuinen.nl

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering T: 072-506 9052


SCHILDERSBEDRIJF
LIMMEN


50% korting

heeft nog tijd voor al uw
schilderwerk, binnen en buiten.

T: 06 4247 9384

Gezelligste huiskamer voor
WEDSTRIJD BRIDGE
O
p dinsdagavond hebben wij nog plaats voor nieuwe leden.
Voor meer informatie zie www.heilooërbridgeclub.nl of bel het
secretariaat 072-5334779

BARRY DE VRIES
AUTO'S. In- en Verkoop.
www.barrydevriesautos.nl
Industrieterrein Oosterzij 7,
1851 NV Heiloo.
Tel: 06 2159 8809

GARAGE TE HUUR. Kistemaker. 100 p/m 06-53 92 66 33