De Uitkijkpost

7 juni 2017

De Uitkijkpost 7 juni 2017


AZ-museum verscholen in Heiloo

Dennis Piket bij een deel van zijn AZ-collectie. Foto: Ilse Bloemendal

HEILOO - In Heiloo heeft een van de woonhuizen een andere functie: een opslagruimte voor veel AZ-artikelen. Dennis Piket (33) is de trotse eigenaar van Matchworn. In 1994 kreeg hij zijn eerste spelersshirt. Inmiddels heeft hij er tachtig die hij door de jaren heen persoonlijk kreeg van de AZ-spelers.

Piket heeft bovendien meer dan alleen maar voetbalshirts. Zijn collectie omvat alles van vaantjes, wedstrijdkaartjes, programmaboekjes en voetbalschoenen tot het oude stoeltje uit de Alkmaarderhout. "Het is eigenlijk te veel om op te noemen. Kom gewoon een keer langs!" meent Piket. De meeste spullen zijn gekregen, maar Piket heeft zelf ook veel moeten aanschaffen. Het is het waard; enorm trots is Piket op zijn verzameling. Hij is het meest trots op zijn eerste wedstrijdshirt, die hij als verrassing kreeg. Eigenlijk is hij op alles trots: "Achter elk shirt zit een verhaal."

Piket is een AZ-fan in hart en nieren. Hij werd geboren in Alkmaar 'en daar was maar één club, dat was AZ!' Dat hij een diehard AZ-supporter is, is duidelijk. Maar of er meer Heilooërs zo enorm fan zijn zoals hij, daar twijfelt Piket aan. "Natuurlijk zijn zij ook fan van AZ, net als ik, maar of ze net zo ver gaan met verzamelen, dat weet ik niet..." Piket heeft ook al verschillende (oud-)AZ-spelers op bezoek gehad, zoals Robert van der Weert, Oscar Moens, Richard Goulooze, David Loggie en Sergio Rochet. "Maar dit zullen zeker niet de laatsten zijn", spreekt Piket. Wat hij verder in de toekomst ziet, weet hij niet. "Ik leef met de dag." AZ gaf hem niet alleen de liefde voor voetbal, maar ook de liefde voor zijn huidige vriendin. Piket heeft zijn vriendin namelijk leren kennen bij AZ. Ze wonen inmiddels al zes jaar samen in Heiloo.

Wilt u Matchworn bezoeken of heeft u zelf nog iets in huis wat met AZ te maken heeft? Dennis Piket is hier zeer blij mee! Mail dan naar Dennis-AZ-Alkmaar@hotmail.com. Matchworn is ook op Facebook te vinden: 'Matchworn verzameling AZ Alkmaar.'

Tekst: Ilse Bloemendal

'Groot dictee Heiloo Junior wordt traditie'

Van 'corveebeurten' tot 'conciërge'. Foto: Koen Elbers

HEILOO - Op het PCC in Heiloo werd woensdagmiddag 31 mei voor de tweede keer het Groot Dictee Heiloo Junior gehouden. Vorig jaar staken Koen Elbers (directeur van Obs Meander) en Rob van Veen (afdelingsleider van het PCC) de hoofden bij elkaar om voor de leerlingen van de groepen 8 van alle Heilooër basisscholen een spellingswedstrijd te organiseren. Dit heeft als doel om taal nog meer onder de aandacht te brengen bij de leerlingen. Ze kunnen alvast kennismaken met wat zij kunnen verwachten op de middelbare school. Verder is het goed de 'taalslimme' kinderen uit te dagen. Inzet van deze strijd is de felbegeerde wisseltrofee die de best presterende school een jaar lang in bezit mag hebben. Natuurlijk werden ook de individuele prijswinnaars niet vergeten. Wethouder Elly Beens had dit jaar de eer de tien zinnen voor te lezen. "Wat een ontzettend leuk initiatief dat echt een traditie gaat worden hier in Heiloo", aldus de wethouder.

Benedictusschool en De Duif
Het team van de Benedictusschool ging wederom met de schoolprijs aan de haal. Daarnaast was Luteijn Kampstra van De Duif met maar zeven foutjes de individuele winnares. Zij won een pen met inscriptie, beschikbaar gesteld door De Schrijverij. De gemeente en de bibliotheek sponsorden de tweede en derde prijzen. Tijdens het juryberaad was er ook tijd voor ontspanning. Muziekdocent Rens Boerke gaf de kinderen en het aanwezige publiek een workshop body-percussie. PCC Heiloo is een 'Gezonde School'. Voor elke deelnemer stond er daarom een heerlijke smoothie en een appel klaar. Dit om de nodige vitaminen binnen te krijgen tijdens de lastige opgaven.

Luteyn Kampstra won Groot Dictee van Heiloo. Foto: Marina Bruinzeel

Rob van Veen schreef het dictee. Het thema hiervan was de overgang van de basisschool naar de middelbare school. Iets waarmee de deelnemers spoedig te maken krijgen. Woorden als 'corveebeurten en conciërge' waren dan ook vanzelfsprekend in dit dictee. Aan het eind kregen alle deelnemers een medaille. Verder was er een bos bloemen voor de wethouder en een doosje chocola voor de juryleden. Volgend jaar volgt de derde editie en dan is er echt sprake van een traditie.

Foto-expositie over het Landgoed Willibrordus

HEILOO - In Appartementencomplex De Loet in Heiloo is van zeven fotografen van de HAF een fotoserie tentoongesteld. Het Landgoed Willibrordus vormt het thema van de foto's. De fotografen mochten dit thema op een vrije manier invullen. Zo fotografeerde Tineke Leering borden en bestek uit het museum en Ida Visser de kaasmakerij. Ook zijn bijvoorbeeld te zien foto's van het interieur van de Kapel, van groen-vrijwilliger Harry en is een 'variatie op het thema bloemen' de moeite waard. Het zijn slechts voorbeelden van veel meer moois. Gaat u kijken? U kunt deze expositie alleen overdag bekijken van 10.00 tot 17.00 uur. Op deze etage vindt u eveneens natuurfoto's van HAF-lid Renno de Jong.

Bibliotheek Heiloo Buitenspeeldag: ook Bibliotheek Heiloo doet mee!

HEILOO - Ook Heiloo doet woensdag 14 juni mee met de Buitenspeeldag. Een mooie gelegenheid kennis te maken met het buitenspeelgoed van Bibliotheek Heiloo. Vanaf 14.00 uur staan de skelters, loopfietsen en skippyballen klaar op het parkeerterrein van Rozing, naast de bibliotheek. Om 15.30 uur kunnen kinderen daar meedoen met een workshop 'stoepkrijten in 3D', door striptekenaar Irene Mulder. De buitenspeeldag eindigt om 16.30 uur, maar de aanwezigen kunnen het leukste speelgoed lenen om thuis mee verder te spelen. Op deze dag leen je twee buitenspeelmaterialen voor de prijs van één. Wat is er mooier dan spelende kinderen op straat, in huis en op school? In alle landen, in alle culturen wordt gespeeld. Door te spelen ontwikkelt een kind zich op verschillende manieren. Bij Bibliotheek Heiloo vindt u altijd het juiste speelmateriaal dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van uw kind, zo laat de bibliotheek weten.

10 vragen aan... Piet Schouten

Ik ben Piet Schouten, bijna drieënzestig jaar oud. Ik heb twee fijne kinderen met idem dito partners, drie prachtige kleinkinderen en zij hebben een geweldige moeder, schoonmoeder en oma Dineke. Ik woon met plezier op de Rosendaal maar ik ben dagelijks te vinden tussen mijn dieren achter boerderij Nijenburg.

1. Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren op 25 juni 1954 op de Kerkelaan 60 in dezelfde kamer waar ook John Hoetjes het eerste levenslicht zag. Ik groeide op bij mijn achterbuurman, veehouder Kobus Modder, tussen de varkens, biggen, kippen, koeien, geiten en paard Max. Alles achter ons was land en tuinderij, je vindt er nu de Torenlaan, Gouwe Boom en Vinkenbaan.

2. Als je hobby je werk was, welk beroep zou je dan hebben?
Ik heb altijd werk gehad, wat ik ook een hobby vond. Zolang ik maar mensen blij kon maken. Ik heb negenendertig jaar telefoons aangesloten voor PTT, geschilderd, behangen en daarna de post en kranten rondgebracht. Als ik eerder was begonnen met het spelen van mondharmonica en zingen, dan was ik wellicht muzikant van beroep geworden.

3. Wie zou je graag eens willen ontmoeten?
Met Keith Richards zou ik graag een keer een shaggie willen roken. Voorts zou ik Marianne Thieme weleens bij Nijenburg uit willen nodigen tussen mijn dieren.

4. Wat is jouw mooiste jeugdherinnering?
Ik werd in 1969 vijftien jaar en mijn moeder vond dat ik eens een keer uit moest. Dat heeft ze geweten. Ik werd namelijk opgehaald door Leo Hoetjes, op een vroege zaterdagavond. Samen met Jan Hoetjes en Johan op de Weegh gingen we naar 14+ in de BukBuk. Ik vroeg wat daar te doen was en of er ook moppen verteld werden. Ik had net een bruinfluwelen Spaanse heupbroek gekocht en een geel/goud glitteroverhemd. Ik was 1.81 lang en ze lieten mij er niet in. Ze dachten dat ik ouder was dan achttien. Een oudere broer van Leo (Nico) hoorde dit en zei: 'Dat is Pietje en die is pas vijftien geworden'. Ik mocht naar binnen en het werd een groot feest. Ik leerde daar ontzettend veel lieve mensen kennen en genoot van de muziek van Hubert Kuijper en Theo Ursem.

5. Wat vind je het mooiste plekje van Heiloo?
Heiloo is één grote mooie plek maar ik aanbid het Nijenburgse.

6. Waarvoor kunnen ze je 's nachts wakker maken?
Het liefst niet want ik moet er om vier uur uit. Maar doe dan maar voor een goeie grol van Freek de Jonge of Herman Finkers, 'Rode wijn' van Bram Vermeulen of muziek van Chuck Berry.

7. Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
'Een vliegende kraai heeft altijd wat' en 'Morgen komt nooit' (luister maar naar 'Morgen begin ik meteen' van Huub van der Lubbe).

8. Wat weten de meeste mensen niet van je?
Dat ik per jaar zo'n zeventienduizend kilometer op de fiets rij.

9. Wat zou je veranderen als je burgemeester was?
Ik zou weer eens wat met de BukBuk gaan doen. Ik ben blij dat de ambtstermijn van onze burgemeester verlengd is, ik waardeer zijn betrokkenheid zeer.

10. Persoonlijke vraag van Joop Tulp aan Piet Schouten:
'Je speelt en zingt al jaren vol overgave nummers van de Stones en de Kinks. Het klinkt altijd als muziek in mijn oren. Waarom is die zestigerjarenmuziek zo bijzonder voor jou en welke muziek van nu zou op je repertoire passen?'
Ik ben opgegroeid met bijna uitsluitend oudere buurjongens. Zij luisterden naar singeltjes (en later LP's) van The Pretty Things, Stones, Them, The Shoes, Bob Dylan, Cuby and the Blizzards en The Byrds. Dat greep mij enorm. Teksten als 'Get off of my cloud', 'Mama keep your big mouth shut', 'Window of my eyes' en 'My back pages' spraken mij ontzettend aan en sloten naadloos aan op mijn jeugd. Ik geniet momenteel van onder andere Guus Meeuwis, Claudia de Breij, De Dijk en zelfs het nieuwe liedje van Roxanne Hazes. Ik ben de tekst al aan het herschrijven zodat ik het zelf kan zingen.

Ik nomineer Hans Bolten voor de volgende 10 vragen:
Hans, ik ken je al vanaf de begin jaren zeventig, toen jij je vader in de zaak hielp waar ik houten platen haalde die ik beschilderde bij Keuning. Jaren later leerden we elkaar beter kennen bij café La Strada en hebben we samen met Cees van Diepen in 1985 de Noord-Hollandtocht geschaatst (212 km.). Je studeerde wijsbegeerte en sociale wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam en als we met elkaar praten, vliegt de tijd. Je werkte onder andere als docent filosofie.
Mijn vraag aan jou is: Wordt er genoeg gefilosofeerd in Heiloo en wat zou ons dorp aan filosofie kunnen hebben?

Word slootjesexpert tijdens IVN Slootjesdag

Bron foto: gemeente Heiloo

HEILOO - Weet jij wat er allemaal bij jou in de sloot leeft? Kom alles over het waterleven in een doodgewone Nederlandse sloot tijdens de IVN Slootjesdag op zondag 11 juni.

IVN Noord-Kennemerland en KNNV regio Alkmaar nemen kinderen van vier tot twaalf jaar (samen met hun (groot)ouders) mee op ontdekkingsreis in een doodgewone sloot, een wondere wereld vol bootsmannetjes, kokerjuffers en schaatsenrijders. Onder begeleiding van de natuurgidsen worden de kinderen gestimuleerd om lekker te gaan 'scharrelen' langs de oevers van het water. De IVN Slootjesdag 2017 is op zondag 11 juni van 10.00 tot 16.00 bij Het Maalwater, aan de zuidwestelijke zijde van het park, achter Het Baafje en De Rietvink. De locatie is onder andere eenvoudig te bereiken via de parkeerplaats van Zwembad Het Baafje. Voor de kinderen is er een IVN Scharrelkids zoekkaart 'Waterdiertjes'. Daar staan meer dan vijfendertig waterdiertjes op, die je zelf in de sloot kunt zoeken. Vergeet bij deze activiteit ook vooral niet om je laarzen mee te nemen! Opgeven voor de Slootjesdag is niet nodig en de activiteiten vinden doorlopend plaats. De gemeente Heiloo ondersteunt dit evenement.

Kinderen krijgen uitleg. Bron foto: gemeente Heiloo

Nivon Heiloo: rondwandeling vanaf Heerhugowaard

Een mooie wandeltocht.

HEILOO - Wij sluiten zondag 11 juni traditiegetrouw het NIVON-seizoen af met een mooie rondwandeling vanaf Heerhugowaard. Deze keer een groene wisselrondwandeling 'de Heerhugowaard'. De wandeling start vanaf het Station Heerhugowaard, die redelijk gemakkelijk te bereiken is vanuit Heiloo met de trein. Vandaar wandelen wij naar 'd Waarderhout: een flink bos om vervolgens over rustige asfaltweggetjes en graspaden de 'Heerhugowaard' te verkennen. Onderweg komen wij door het pittoreske dorpje Oterleek. De terugweg gaat door het Huygendijkbos, Park Luna en langs een groot recreatiemeer en de hoog gelegen dijk langs het kanaal Alkmaar-Kolhorn. Omdat de wandelroute officieel 19 kilometer lang is, hebben wij gemeend deze iets te moeten inkorten tot circa zestien kilometer en lopen wij via de bebouwing richting het station Heerhugowaard.

Wij starten vanaf Heiloo met de trein om 9.35 uur. Aankomst 9.53 uur in Heerhugowaard. Wij vragen de wandelaars die met het openbaar vervoer reizen om te verzamelen om 9.20 uur op station Heiloo. Voor degenen die op eigen gelegenheid naar Heerhugowaard willen komen: kom graag op tijd. Neem uw lunchpakket en drinken mee. Voor opgave en/of vragen kunt u bellen naar Reina Mulder via 072-5333127 of mail via info@nivonheiloo.nl. Ons motto is: de wandeling gaat altijd door!

ChiropractieXL verlost u snel van pijn en andere klachten

Chiropractor Dr. Steven Excell. Foto:Anita Webbe

Chiropractie XL helpt u bij pijn en andere klachten. Kerkweg 2c, 1906 AW Limmen. Tel.: 072-7436 351, e-mail: info@chiropractiexl.nl, website/Facebook: www.chiropractiexl.nl

Chiropractie XL, het chiropractisch centrum voor Limmen en omstreken - en één van de beste praktijken in Nederland - biedt een zeer breed pakket aan alternatieve pijnbestrijding en hulp bij chronische aandoeningen. De behandelingen worden gegeven door een universitair opgeleide chiropractor uit Amerika. Dr. Steven Excel is een expert op het gebied van rug-, nek- en andere klachten die hun oorsprong vinden in de wervelkolom, het zenuwstelsel, de spieren en gewrichten.

Chiropractisch onderzoek bestaat uit een grondig onderzoek van de wervelkolom en het zenuwstelsel. De chiropractor voelt in welke delen van de wervels zich blokkades bevinden, of welke delen lijden onder de gevolgen hiervan. Bij het eerste onderzoek wordt een geavanceerde scan gemaakt. Deze 'Insight Scan' is onschadelijk (geen straling) en geheel pijnloos. Deze scan wordt gemaakt om het zenuwstelsel nog beter te kunnen beoordelen en om te helpen met het vinden van blokkades. Het zenuwstelsel controleert pijn, spierbewegingen en houding. De hoeveelheid zenuwimpulsen die door de wervelkolom lopen wordt gemeten. Tijdens het tweede bezoek worden de scanresultaten uitgelegd, alsmede hoe chiropractie kan helpen met de klachten. Dan volgt het persoonlijke correctieplan om zo snel mogelijk de beste resultaten te behalen.

In goede handen
Een chiropractische correctie helpt de functie van het zenuwstelstel te optimaliseren en heeft daarmee een positief effect op het gehele lichaam en alle bijbehorende systemen. De blokkades in het zenuwstelsel worden gecheckt en de wervelkolom wordt gecorrigeerd. Een correctie is een snelle, gecontroleerde beweging met als doel de beweeglijkheid van het gewricht te herstellen. Deze techniek wordt goed, veilig en effectief toegepast. Welke technieken gekozen worden, hangt af van individuele klachten en behoeften. U bent bij Chiropractie XL in ieder geval in goede handen. Bovendien nemen de consulten weinig tijd in beslag, wat door de patiënten die na hun werk komen ook zeer gewaardeerd wordt. Indien er na de bevindingen externe behandelplannen of speciale oefeningen nodig zijn, dan wordt er doorverwezen naar een specialist of fysiotherapeut. Chiropractie valt veelal onder de dekking van uw aanvullende zorgverzekering.

Chiropractie kan mensen niet alleen van pijnklachten in de nek of rug afhelpen, maar kan ook zeer behulpzaam zijn bij vermoeidheid, duizeligheid en spanningshoofdpijn. Ook huilbaby's hebben vaak baat bij chiropractie. Bovendien helpen correcties het immuunsysteem te verbeteren. In een poging om blessures te voorkomen laten hele sportteams alsmede individuele sporters zich tegenwoordig leiden door speciaal ontwikkelde, chiropractische zorgplannen. Chiropractie richt zich op het oplossen van blokkades (zogeheten subluxaties) in de wervelkolom, waardoor het natuurlijk zelfhelend vermogen van het lichaam weer optimaal kan functioneren.

Voor een afspraak kunt u zich telefonisch aanmelden, een email sturen of online een afspraak te maken. ChiropractieXL verzorgt ook inspirerende lezingen, seminars en info-avonden. U kunt zich hiervoor kosteloos kunt aanmelden. Kijkt u voor uitgebreide informatie op de website.

Nacht van de vluchteling Hoe ver zou jij 's nachts lopen uit angst voor geweld?

Peter is klaar om in actie te komen.

HEILOO - Hoe ver zou jij 's nachts lopen uit angst voor geweld? Deze vraag van Stichting Vluchteling is de slogan van de door hun georganiseerde jaarlijkse sponsorloop. Van zaterdag 17 op zondag 18 juni lopen duizenden deelnemers, waaronder Peter Cornelissen (38) uit Heiloo, een afstand van veertig kilometer in de 'Nacht van de vluchteling'. Het doel is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen en ontheemden, voor mensen die wereldwijd op de vlucht zijn voor oorlog, geweld en onderdrukking. Wie niet zelf loopt, kan Peter sponsoren door zich aan te melden via www.nachtvandevluchteling.nl/petercornelissen

Acute hulp en voorlichting
Er zijn meer mensen dan ooit op de vlucht voor oorlog en conflict. 65,3 miljoen mannen, vrouwen en kinderen hebben hun huis moeten verlaten en hebben dringend hulp nodig, zoals schoon drinkwater, tentzeil, sanitaire voorzieningen en medische hulp. Sinds 2010 organiseert Stichting Vluchteling de Nacht van de Vluchteling om aandacht te vragen voor de problematiek en geld in te zamelen. Voorafgaand aan de Wereld Vluchtelingendag (20 juni) wordt er in het holst van de nacht van 17 op 18 juni op drie startlocaties veertig kilometer gelopen. In Amsterdam, van Rotterdam naar Den Haag en van Nijmegen naar Arnhem start men om precies 00.00 uur middernacht. Heilooër Peter Cornelissen start in Nijmegen. Deelnemers doen er gemiddeld acht tot negen uur over en finishen dus de volgende ochtend. In Amsterdam is er overigens ook een 10 en 20 kilometerloop die al eerder start (18.30 uur). Bekende Nederlanders zoals Waldemar Torenstra en Art Rooijakkers zijn betrokken bij Stichting Vluchteling en lopen mee. Er is ook een speciaal lied ingezongen door veertien artiesten op initiatief van Hadewych Minis. Deze versie van 'Iedereen is van de wereld' van The Scene sluit qua boodschap goed aan en roept op tot verbroedering en solidariteit.

Deelnemer Peter Cornelissen
Peter hoorde enkele jaren geleden een radio-interview met een deelneemster die zeer inspirerend vertelde over het doel van deze nachtelijke wandeling en over de bijzondere sfeer die het lopen met duizenden sympathisanten met zich meebrengt. Hij vertelt: "Het jaar daarop heb ik me aangemeld als deelnemer van Rotterdam naar Den Haag en kan ik die bijzondere sfeer alleen maar beamen. Het is bemoedigend dat zoveel mensen een positief signaal willen afgeven voor wat betreft opvang en hulp aan vluchtelingen uit gebieden waar vrede en vrijheid niet vanzelfsprekend zijn. In een tijd waarin dit onderwerp met regelmaat mag rekenen op negatieve reacties en pers, vind ik dit een zeer bemoedigend initiatief". Peter, die sinds tien jaar met zoon Mees in Heiloo woont, loopt voor de vierde keer mee. Hij werkt als veldmedewerker bij Landschap Noord-Holland en heeft de passie voor lopen meegekregen van zijn vader. Op de vraag of hij extra traint voor deze uitdaging antwoordt hij: "Ik vind het heerlijk ontspannen om zo nu en dan te wandelen richting Bergen, Castricum of over het Monnikenpad. Daarmee zitten er al wat basiskilometers in de benen, maar waar ik voor eerdere edities meer trainde, zal ik het dit jaar ook een beetje op karakter moeten doen!".

De dialoog blijven aangaan
De reacties op zijn deelname zijn vrijwel unaniem positief en met regelmaat komt er een discussie los. Peter: "Dat ervaar ik als positief. Rondom het onderwerp spelen veel meningen en emoties en ongeacht hoe men aankijkt tegen vluchtelingen en al wat daarbij komt kijken, is het alleen maar goed om met elkaar in gesprek te blijven, zonder elkaar perse te overtuigen". Het zou natuurlijk fijn zijn als er veel sponsorgeld binnenkomt, maar Peter benadrukt dat het sowieso goed is dat er op een positieve, constructieve wijze aandacht wordt geschonken aan dit urgente thema. Peter: "De meningen die over het algemeen het luidst worden verkondigd, krijgen de meeste aandacht. De dialoog blijven aangaan met elkaar - op respectvolle wijze voor eenieder - en wandelend donaties bij elkaar harken voor Stichting Vluchteling lijken me een mooi streven".

Tekst: Natalie Bottemanne

Timpaan start verkoop De Linde 2 in Zuiderloo op 12 juni 2017

Zuiderloo: Sierappel.

HEILOO - Op 12 juni start de verkoop van deelplan 2 van De Linde. De Linde 2 is onderdeel van het gebied Zuiderloo in Heiloo en bestaat uit 84 woningen, waarvan 63 woningen op 12 juni in verkoop gaan. De Linde is een project van ontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout, die circa 275 woningen ontwikkelt in het gebied Zuiderloo. In de eerste deelfase zijn 59 woningen gerealiseerd.

Locatie
Zuiderloo moet zich gaan ontwikkelen tot aaneengesloten woonbuurtjes die vanzelfsprekend op de Heilooër strandwal zijn gegroeid. Hierdoor past Zuiderloo perfect bij het bestaande karakter van Heiloo en versterkt het de identiteit van het dorp. Uitgangspunt is dat Heiloo een groene gemeente met een dorps karakter is en blijft. De Linde 2 is gelegen rondom de Haagbeuk ten zuidoosten van het eerste deelplan en grenst aan de zuidkant aan de Krommelaan.

Woningen
Net als het eerste deelplan kent De Linde 2 een grote verscheidenheid aan woningtypen. In het plan komen 20 eengezinswoningen, verdeeld over twee typen, met prijzen vanaf € 224.950,-- v.o.n. Ook komen er 16 Timpaan Verandawoningen in twee typen (geschikt voor starters en senioren). Hiervan is de vrij op naam prijs vanaf € 209.500,--. Verder worden er 10 twee-onder-één kapwoningen met garage gerealiseerd. De prijs van deze woningen is vanaf € 440.000,-- v.o.n. In het plan komen 9 comfortwoningen met een compleet woonprogramma op de begane grond met prijzen vanaf € 399.500,--. Tot slot worden er 8 vrijstaande woningen gerealiseerd. Deze woningen hebben een prijs vanaf € 535.000,-- v.o.n.

In de 2e fase van De Linde 2 - dat waarschijnlijk na de zomer in verkoop gaat - komen er nog eens 22 vrijstaande woningen. Dus volop variatie in een kleinschalige dorpse setting.

Verkoopmanifestatie
De verkoopmanifestatie vindt plaats op maandag 12 juni van 17.00 tot 20.00 uur in Bowling & Partycenter Heiloo aan de Kennemerstraatweg 341 in Heiloo. Bij de manifestatie kunnen geïnteresseerden de brochures, prijslijsten en inschrijfformulieren ophalen. Bent u verhinderd, dan kunt u de brochure, prijslijst en het inschrijfformulier ook vanaf dinsdag 13 juni bij de verkopend makelaar Kuyper & Blom aan de Stationsweg 102 in Heiloo ophalen of via de website www.heiloo-zuiderloo.nl downloaden. Het inschrijfformulier dient uiterlijk dinsdag 20 juni 2017 voor 12.00 uur te worden ingeleverd bij Kuyper & Blom Makelaars (info@kbmakelaars.nl - 072 - 532 24 20).

Laatste seizoenconcert Witte Kerk Heiloo

Het Van Dingstee Kwartet.

HEILOO - Het laatste zondagmiddagconcert van de serie 2016/2017 vindt plaats op 11 juni in de Witte Kerk van Heiloo. Na zeer succesvolle optredens in 2012 en 2014 is het Van Dingstee Kwartet weer terug. In de serie met Sjostakovitsj' strijkkwartetten speelt het viertal van hem het negende strijkkwartet. Verder na de pauze het strijkkwartet in a klein van Johannes Brahms.

Het Van Dingstee Kwartet is sinds de oprichting in 1995 uitgegroeid tot een succesvol en veelzijdig strijkkwartet. Met concerten op vrijwel alle Nederlandse podia en tientallen tournees in Europa en de Verenigde Staten profileerde het kwartet zich als één van Nederlands toonaangevende kamermuziekensembles. De pers prees de concerten van het kwartet veelvuldig vanwege het vloeiende samenspel, de klankvorming, de gedrevenheid en het temperament. De oprichters en naamgevers van het kwartet zijn de uit één gezin afkomstige violistes Ingrid van Dingstee en Marjolein van Dingstee en cellist Ewout van Dingstee. Suzanne Dijkstra is de altvioliste van het kwartet. De aanvangstijd is 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 15 euro (jongeren 10 euro). De website geeft nadere informatie en een bestelformulier. Een consumptie is bij de toegangsprijs inbegrepen. Na afloop van het concert kunt u napraten onder het genot van een drankje.

Reserveren kan via www.concertenwittekerk.nl of 06-45184525. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de Schrijverij aan Heerenweg 199 in Heiloo. U kunt de middag extra feestelijk afsluiten met een diner bij de 'Loocatie' (tegenover de Witte Kerk) tegen het gereduceerde tarief van 25 euro op vertoon van uw toegangsbewijs. Wel even reserveren via 072-5333352.

Zaterdag 10 juni gaan de poorten wagenwijd open 100-jarige GP Groot trakteert publiek op spectaculaire Open Dag

HEILOO –GP Groot viert haar honderdjarige jubileum op zaterdag 10 juni voor het publiek met een groots opgezette Open Dag. Bezoekers krijgen een gevarieerd programma voorgeschoteld op het terrein aan de Boekelerdijk in Alkmaar, dat voor deze dag is omgedoopt tot 'Duurzaamheidslocatie'. De Open Dag duurt van 11.00 tot 15.30 uur en iedereen is welkom: de toegang is gratis. Geïnteresseerden die zich van tevoren aanmelden via www.opendaggpgroot.nl ontvangen bij inlevering van de aanmeldbevestiging iets lekkers.

Het Programma
Onder het motto 'Van afval naar grondstoffen en energie' worden diverse onderdelen van GP Groot gepresenteerd en gedemonstreerd. Ook is er volop entertainment op de locatie. Dat betekent kijken naar demonstraties van alle scheidingsinstallaties, een bezoek aan NXT, het op 8 juni te openen tankstation van de toekomst en een mini-expositie van jurken uit gerecycled materiaal en nog meer… Ook geven trainers van Jong AZ en VV Limmen een voetbalclinic, is er een 'energiek' fietsspel, een minikartbaan en kan er in een simulator worden geraced tegen Tom Coronel. Voor bezoekers die graag het overzicht willen bewaren, is er de mogelijkheid een prachtig uitzicht te hebben over het terrein aan de Boekelerdijk.

Leerzaam en leuk
"Het is een kleine greep uit het volledige programma", vertelt de organisatie van de GP Groot Open Dag. "We hebben gekozen voor een mooie mix van leerzaam en leuk." GP Groot is een modern en innovatief bedrijf dat duurzaam ondernemen tot haar kernactiviteit heeft gemaakt. Door op een slimme en efficiënte manier afval in te zamelen en te scheiden vormt dit materiaal steeds vaker de basis voor nieuwe grondstoffen. Dat gebeurt al aan het begin van de afvalketen door klanten mee te nemen in de filosofie van het bedrijf. Zo krijgt (bedrijfs)afval steeds vaker een duurzame (her)bestemming. Tijdens de Open Dag willen we die boodschap overdragen en laten zien wat hier allemaal gebeurt en hoe we vol overtuiging bezig zijn om van afval weer grondstoffen en energie te maken.''

Meer informatie
Tijdens de open dag is de ingang van het terrein van GP Groot geopend aan de Zirkoonstraat op bedrijventerrein Boekelermeer (de reguliere ingang aan de Boekelerdijk is gesloten). Vanwege de te verwachten drukte wordt bezoekers geadviseerd om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Automobilisten kunnen parkeren op parkeerterrein P8 van AZ. Vanaf daar rijden pendelbussen. Op de website www.opendaggpgroot.nl is het volledige programma te lezen en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Ook kan daar alvast het veiligheidsreglement worden gelezen.

100 Jaar GP Groot
De basis van het familiebedrijf GP Groot is gelegd door Gerrit Pieter Groot, G.P. Groot. Begin van de vorige eeuw begon hij als melkrijder en groenteman. Als zelfstandig ondernemer met een goede handelsgeest stortte hij zich vervolgens op diverse activiteiten en legde hij zo het fundament voor het huidige GP Groot. Het bedrijf is inmiddels op drie fronten actief: infra en engineering, brandstoffen en oliehandel, en inzameling en recycling.

Vaderdagtip van Annet Haar Zaak

'Wij leggen jouw vader in de watten'.

HEILOO - Heb jij een vader die alles al heeft? Dan hebben wij hét cadeau voor hem: een traditionele scheerbehandeling! De barbieres van Annet Haar Zaak m/v zijn vakbekwaam. Zij leggen jouw vader in de watten en zorgen ervoor dat hij niet meer 'prikt'. Heeft hij een mooie baard, dan kunnen wij die prima verzorgen zodat hij er weer tiptop uitziet en heerlijk ruikt. Heeft jouw pa geen zware baardgroei? Dan hebben wij ook heel veel soorten shampoo, wax en gel van Reken en Reuzel. En mocht jij geen keuze kunnen maken, dan hebben wij ook nog de Annet Haar Cadeaubon. Hiermee mag hij helemaal zelf weten wat hij ermee doet, want ook heren knippen wij superstrak. Kom langs voor wat jij denkt dat het beste bij jouw vader past, wij helpen jou graag! Annet Haar Zaak M/V, Winkelcentrum 't Loo 35, 1851 HT in Heiloo. Tel.: 072-5332779. Volg ons ook op Facebook.

D66 Heiloo organiseert 14 juni een voorlichtingsavond over raad- en commissiewerk.

HEILOO - Wilt u wel eens weten wat iemand in de gemeenteraad of een raadscommissie nu eigenlijk doet? Hoeveel tijd het kost? Of je er een speciale opleiding voor nodig hebt? D66 fractievoorzitter Hans van Halem en raadslid Fons Hopman - die onlangs door de leden als lijsttrekker voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2018 is gekozen - gaan deze avond in op deze en nog veel meer vragen. Zij delen hun persoonlijke ervaringen en geven algemene informatie over het raadswerk. Daarnaast heeft een fractie meer nodig dan de zichtbare leden in de raad en commissies, zoals: een fractiesecretaris en ondersteuning met kennis van alle verschillende onderwerpen die langskomen in de vergaderingen. D66 ontwikkelde landelijk korte opleidingen voor mensen die overwegen zich kandidaat te stellen. Deze kunnen in BUCH- en/of regioverband heel dichtbij georganiseerd worden. Ook is op de D66-website een scan beschikbaar om voor uzelf te zien of raadswerk etcetera iets voor u is. Geïnteresseerd? Kom dan geheel vrijblijvend - D66 lid of niet - op woensdagavond 14 juni om 20.00 uur naar het Trefpunt. Meer informatie is te vinden op onze website www.heiloo.d66.nl

Onderhoud fietspad langs Kennemerstraatweg

HEILOO - De Kennemerstraatweg tussen de Nieuwelaan en Rijksweg 172 (nummering gemeente Castricum) krijgt een nieuwe asfaltlaag en een nieuwe fundering van de ondergrond. De werkzaamheden startten dinsdag 6 juni en duren tot en met donderdag 8 juni. Tijdens de werkzaamheden is het fietspad afgesloten voor (brom-)fietsers. Zij kunnen gebruik maken van een tijdelijk fietspad van platen in de berm ernaast. Bewoners zijn per brief op de hoogte gebracht van de werkzaamheden, zo laat de gemeente Heiloo weten. Zie ook Heiloo.nl (nieuws).

Helikoptervluchten van Van der Borden 'Wie jarig is trakteert'

Enkele winnaars op de foto.

HEILOO - Van der Borden Makelaardij vestiging Heiloo bestond woensdag 3 mei alweer twintig jaar! Onder het mom van 'wie jarig is trakteert' werden er vijf helikoptervluchten (helikoptervluchtnederland.nl) onder de cliënten van de afgelopen twintig jaar verloot. Afgelopen zaterdag vond dit op het HSV complex plaats en werd er hierbij over Heiloo en omgeving gevlogen. Het zonnetje scheen en de stemming zat er goed in! Nieuwe cliënten kunnen tot en met juli nog profiteren van de 20% jubileumkorting op de courtage bij de aankoop- of verkoopbemiddeling van hun woning.

Dolfinn Golf 2017 ready for tee off!

Actiefoto tijdens het golfen. Foto: Iwan Bronkhorst

HEILOO - Op 10 juni is het weer tijd voor het jaarlijkse Dolfinn Golf charity toernooi, een uitdagende stableford wedstrijd over achttien holes. Het toernooi wordt gehouden bij de Golf- en Countryclub Heiloo aan de Lagelaan. De opbrengsten van de wedstrijd komen volledig ten goede aan Stichting Dolfinn. Die staat voor het doel 'meer leren en genieten voor kinderen met een beperking'.

Tijdens de wedstrijd zijn er ook diverse extra 'challenges'. Zo wordt op hole 12 de eerste hole-in-one beloond met een splinternieuwe Fiat 500, aangeboden door F.G.J. Pepping en Dirk van der Steen! Verder is er de longest putt, de spectaculaire highest putt op 40 meter hoogte en staat de deelnemers ook nog een mystery hole te wachten. Dolfinn Golf stelt het golftalent graag op de proef. Als beloning is er uiteraard een geweldig prijzenpakket beschikbaar.

Er kan individueel of per flight van vier personen worden ingeschreven. Ook bedrijfsteams kunnen meedoen. Deelnemers moeten tenminste in het bezit te zijn van een 'golf vaardigheidsbewijs'. De kosten voor deelname aan het all inclusive Dolfinn Golf Charity Toernooi bedragen 125 euro p.p. Leden van GCH betalen 100 euro p.p. Dat is inclusief een diner met live muziek 'tijdens en na' bij Brasserie In 't Groen. Alleen de drankjes na afloop van de wedstrijd zijn voor eigen rekening. Tijdens de dag wordt - in en buiten de baan - op smaakstrelende wijze aandacht besteed aan de inwendige mens.

Golfliefhebbers zonder GVB kunnen 's middags meedoen aan een exclusieve golfclinic van de Golf Academy Heiloo. Meer informatie en inschrijven via dolfiingolf.nl

Zondag 11 juni Groots smartlappen- en shantyfestival in Akersloot

Kapiteinskoor Zaandam

AKERSLOOT - Zondag 11 juni zal Akersloot weer bruisen van plezier met een lach en een traan onder de klanken van smartelijke liederen die door diverse koren ten gehore gebracht gaan worden. Op het Wilhelminaplein in Akersloot kunt u vanaf de terrassen luisteren en meedeinen op hartverscheurende liederen. Zes prachtig uitgedoste en kleurrijke koren zingen werkliederen uit de oude zeilvaart. De koren laten op het buitenpodium schrijnend gezang horen, de meest droevige gebeurtenissen, grootste tranentrekkers, de zoetste smartlappen en de meest aanstekelijke meezingers. 'De Zingende Zwanen' bijten het spits af, gevolgd door 'De Vrolijke Noot' uit Alkmaar met wel zestig zangers op het podium. Daarna volgt het Egmonds Shantykoor 'De Zaalneelden' en het beroemde Kapiteinskoor uit Zaandam. Ook de 'Brulboeien' betreden het podium waarna het piratenkoor De Landlubbers de dag afsluiten. Dit festival kenmerkt zich door de gezellige sfeer, het meezingen en de vrolijkheid. Van jong tot oud, het Smartlappen –en shantyfestival Akersloot is voor iedereen. Het festival begint om 12.15 uur op het Wilhelminaplein. Het eerste koor begint zondag om 12.45 uur. De entree is gratis.

Blote Voeten Voetbaltoernooi

HEILOO - Zwembad Het Baafje in Heiloo staat zondag 18 juni in het teken van het Blote Voeten Voetbaltoernooi. Op blote voeten wordt er in teams van vier jongeren gestreden om de winst. In totaal kunnen er acht jongensteams (of gemixt) en acht meidenteams meedoen, dus geef je snel op! Opgeven kan tot woensdag 14 juni door een mail te sturen naar toernooiheiloo@gmail.com. Zet in deze e-mail de naam van je team, de namen van de spelers en of het om jongens, meisjes of gemixt gaat. Een team bestaat uit vier personen, plus eventuele wisselspelers. Er wordt gespeeld met kleine doeltjes, dus zonder keeper. Als team speel je minimaal drie wedstrijden van tien minuten. Word je eerste of tweede in de poule, dan speel je nog meer wedstrijden. Meedoen aan dit toernooi kost 8 euro per team. Dit kun je cash afrekenen bij aanvang van het toernooi. Houdt er rekening mee dat entree van het Baafje 4 euro per persoon bedraagt wanneer je geen abonnement hebt. Natuurlijk kun je voor, tijdens en na het toernooi een plons in het zwembad nemen! Wat: Blote voeten voetbaltoernooi Voor wie: Iedereen van 10 t/m 15 jaar oud.; Wanneer: Zondag 18 juni. Hoe laat: 13.00 tot 16.30. Waar: Zwembad het Baafje. Prijs: 8 euro per team (plus eventuele entreekosten van het zwembad). Opgeven: Stuur voor 14 juni een mailtje naar toernooiheiloo@gmail.com.

Roparun-sponsorloop succesvol Hoever-leerlingen halen €4763,- binnen

Alle lopers en organisator Jacco Walta op de foto. Foto: Mark Broersen

EGMOND AAN DEN HOEF - Mooie prestaties van ruim driehonderdzesendertig basisschoolleerlingen van De Boswaidschool en Sint Jozefschool uit Egmond aan den Hoef donderdag tijdens de Roparun-sponsorloop rond het Slotpark. De voorlopige opbrengst voor het goede doel bedraagt 4763 euro. Het bij elkaar gelopen geld gaat naar de Stichting Roparun, voor palliatieve zorg aan mensen met kanker.

Het doel was zo veel mogelijk rondes lopen van 1,4 kilometer door het Slotpark en daarmee geld ophalen voor de Stichting Roparun. Na het startsein van de Bergense wethouder Hugo Snabilie gingen de leerlingen volledig los. "Een topprestatie", aldus initiatiefnemer Jacco Walta. "Van de kleuters tot de leerlingen uit groep acht: ze deden echt geweldig hun best. Sommigen hadden tekort aan de acht vakjes op hun stempelkaart. Het was prachtige weer en iedereen was blij." Uiteindelijk valt de opbrengst nog hoger uit, verwacht een trotse Walta. "Veel kinderen worden per gelopen rondje gesponsord. Zij gaan dus de komende dagen op pad om hun bij elkaar gelopen geld op te halen. Kortom, het was een bijzonder geslaagde editie.''

De deelnemers en Walta kijken terug op een geslaagde sponsorloop. "Het enthousiasme was echt super. Bij de leerlingen, de leerkrachten en de vele vrijwilligers en sponsors. Langs het parcours zijn de leerlingen flink aangemoedigd door vaders, moeders, opa, oma's en buren. Buurtbewoners hadden langs de route hun vlaggen uitgehangen en in het Slotpark was het gezellig druk.'' Met dank ook aan sponsors Hoveniersbedrijf Rotteveel, Bouwbedrijf Tervoort, Sportprijzen Kamper, Gorter Advisie Reclame & Communicatie, Tekstbureau De ZinnenZaak, Drukkerij Belleman, AGU Alkmaar, AH, MTB De Zeeleeuwen, Onno Tijn van het Sportcafé De Watertoren, Restaurant Kosteluk, Kinderopvang de Poppenkast, Pim Dekker en Jeroen Kuppers. Meer informatie over het goede doel vindt u op www.roparun.nl.

Vidicrowd is een app waarmee je heel makkelijk alleen of samen met anderen een wedstrijdverslag kan maken. In Heiloo wordt er tijdens amateurwedstrijden niet alleen volop gesport, maar nu ook fanatiek gefilmd. Elk weekend worden wedstrijden opgenomen en geplaatst op de website van de Uitkijkpost. De video's van afgelopen weekend zijn daar dus ook op te vinden.

Dit weekend vonden verschillende toernooien plaats in en rond Heiloo, waaronder het AMVJ toernooi van Foresters. Maar ook in Castricum, waar Rugby een veel beoefende sport is, vond een toernooi plaats. Dit voor de jeugd. Wilt u meekijken? Bekijk dan de videoverslagen.

Uitvaartverzorging Pieter Dekker: 'Een waardig afscheid bij elk budget' Voorbereiden op kosten uitvaart

Het team van Uitvaartverzorging Pieter Dekker. V.l.n.r.: Lissette Wit, Marion Velzeboer, Evelien de Jager en Pieter Dekker.

HEILOO - "De kosten van een uitvaart kunnen soms flink oplopen. Daarom kun je je maar beter goed voorbereiden", zegt uitvaartverzorger Pieter Dekker. Veel mensen zijn verzekerd voor de uitvaart, maar die blijkt in de meeste gevallen niet dekkend. "Dat komt doordat de uitvaartwensen steeds persoonlijker worden", weet Pieter Dekker. "Een crematieplechtigheid van drie kwartier met een kopje koffie na afloop is eigenlijk niet meer standaard. Vaak willen mensen een afscheid op maat met een rouwkaart in kleur, een uitgebreide ceremonie met foto's en muziek en een borrel na afloop. Die wensen kosten extra tijd en geld."

Een passende begroting van de uitvaartwensen en een tijdige check van de uitvaartpolissen is dus verstandig. "Tijdens een kosteloze voorbespreking inventariseren we de afscheidswensen en meteen ook de kosten van een begrafenis of crematie. Dan komen de nabestaanden niet voor onverwachte uitgaven te staan." En daarbij kunnen de scherpe tarieven van Uitvaartverzorging Pieter Dekker uitkomst bieden: "Wij laten dagelijks zien dat een afscheid waardig en mooi kan zijn, bij elk budget."Pieter Dekker en zijn team komen graag bij u langs voor een kosteloze voorbespreking. Uitvaartverzorging Pieter Dekker: www.uitvaartdekker.nl, 072-5122614.

Alan Turner na 25 jaar weer terug op het hockey veld

Het team Timmer wake-up, Ladies first.

HEILOO - Het SixaSide toernooi bij de Terriërs was ook dit jaar weer een geweldig evenement. Dertig teams bestaande uit vrienden en familieleden streden om de vel begeerde cup. Het toernooi was extra bijzonder voor Alan Turner. Alan maakte ooit furore bij de Engelse club Southgate HC waarmee hij in 1989 zelfs de Engelse National League won. Na het ongeluk in 1992 heeft Alan echter nooit meer een wedstrijd gespeeld. Tot afgelopen donderdag. Toen stond hij samen met zijn eigen dochter Jane bij de Terriërs in het team van 'Timmer wake-up, Ladies first' op het veld. Een 'oude vos' verleert zijn streken niet, wat Alan demonstreerde in de wedstrijden. Het lichaam is dan wel wat ouder en het rechter been werkt nog steeds niet mee maar de techniek was er nog steeds! Het gemak waarmee menig speler op het verkeerde been werd gezet, verraadde de sterspeler van weleer. De eerste prijs werd dit keer helaas niet gewonnen maar dat deerde niet. "Geweldig om na vijfentwintig jaar samen met mijn dochter op het veld te mogen staan", reageerde de enigszins geëmotioneerde strafcorner-specialist die zelf in de derde wedstrijd met een liesblessure uitviel. "Als mijn lichaam het toelaat, ben ik er volgend jaar zeker weer bij!" Daar houden we je aan Alan!

Alan Turner met zijn dochter.

Heilooër basketbalsucces bij NK

Vreugde na een mooie overwinning.

HEILOO - Twee Heilooërs leverden zaterdag hun aandeel in de Nederlandse basketbaltitel voor clubs van het meisjesteam tot veertien jaar van Dozy BV Den Helder: Amber Knippen als speelster en Rhino Beets als assistent-coach.
In Tubbergen versloeg Den Helder in de finale BS Leiden overtuigend met 71-49. Zodoende werd voor het eerst sinds 2008 in deze leeftijdscategorie het landskampioenschap gevierd. De dertienjarige Amber behoorde tot het basisvijftal dat na negen jaar de ban wist te breken. Voor Amber betekende het overigens niet het eerste NK-succes. Twee jaar geleden werd ze met Flashing Heiloo tweede van Nederland in de leeftijdsklasse tot twaalf jaar. Dat was destijds een primeur voor Flashing. Opvallend gegeven: ook toen had de finaledag van het NK in het Overijsselse dorp plaats.
Tijdens het Noord-Hollands kampioenschap had Den Helder eerder deelname aan het NK afgedwongen. Dit ten koste van onder anderen Flashing, de vereniging waarvoor Amber vorig seizoen nog uitkwam. Bij die nationale titelstrijd volgden vier overwinningen op de kampioenen van de andere basketbalregio's. In het duel tegen Attacus uit Veghel werd Amber met eenentwintig punten teamtopscorer, terwijl ze in de andere drie wedstrijden in verdedigend opzicht en in de passing belangrijk was. Rhino, die in het verleden ook voor Flashing speelde, debuteerde dit seizoen als coach. Hij assisteerde ex-international Laura Kooij, maar wordt komende jaargang de hoofdverantwoordelijke voor de onder 14-lichting. "Amber heeft zich weten te onderscheiden door haar grote werklust en teamspirit. De club heeft haar dan ook als een dochter in de armen gesloten.''

KRINGLOOP HEILOO
De leukste!
Gratis P. Hier kunt u heerlijk struinen tussen veel kleingoed, meubels, mooie kleding, lps, cds, dvd, schoenen, lampen, lijsten, schilderijen, boeken, spellen, versterkers, oude kasten, stoelen Lundia enz!!,di t/m za 10-5 De oude Werf. Ook inbreng. Zondag open? Kijk op onze site of 072 - 5334000

Zaterdag 10 juni, Jan & Fred Fan dag, aanvang 18:00. Met vele zangers, oa zangeres Angel, Cock Zwanenburg. Kijk voor meer info op Facebook , `t Kroegje Heiloo .

Zaterdag 10 juni, Jan & Fred Fan dag, aanvang 18:00. Met vele zangers, oa zangeres Angel, Cock Zwanenburg. kijk voor meer info op Facebook. `t Kroegje Heiloo .

VAN GOGH'S IRIS HOVENIERS, voor al uw tuinwerkzaamheden, onderhoud, aanleg, ontwerp en sierbestrating. T: 072 533 6002 www.iristuinen.nl

De nieuwste modellen exclusieve Gazelle e-bikes vindt u bij ons. Kom langs en maak een proefrit op één van onze demo fietsen. Bosman Tweewielers. Westerweg 295 Heiloo. Tel: 5331241 www.bosmantweewielers.nl

Donderdag, vrijdag en zaterdag alle binnen- en buitenplanten halve prijs bij Henk Scholten bloembinderij.

SCHILDERSBEDRIJF LIMMEN

50% korting. Heeft nog tijd voor al uw schilderwerk binnen en buiten

Tel: 06 - 4247 9384

BOUWBEDRIJF Mart Metzelaar. Voor al uw nieuwbouw, verbouw en timmerwerkzaamheden. Tel. 072 505 2977 - 06 5132 0570.
info@martmetzelaar.nl

Grote sortering gebruikte elektrische fietsen incl. bovag garantie v.a. €595,- Bosman Tweewielers. Westerweg 295 Heiloo. Tel: 5331241 www.bosmantweewielers.nl

Van maandag 12 t/m zaterdag 24 juni zijn wij wegens vakantie gesloten. Henk Scholten bloembinderij.

TAAL IS VOOR IEDEREEN OPEN DAG 10 juni 11.00-15.00de Alkenhorst Schelfhoutlaan 4 Alkmaar 10 talen - native speakers www.taalisvooriedereen.nl

HOVENIERSBEDRIJF ELSMAN voor al uw tuinwerkzaamheden.
T: 072 533 8298 of hovenierelsman@quicknet.nl

Grote sortering gebruikte elektrische fietsen incl. bovag garantie v.a. €595,- Bosman Tweewielers. Westerweg 295 Heiloo. Tel: 5331241 www.bosmantweewielers.nl

Tuinman heeft nog tijd over voor al uw tuinwerkzaamheden. Alles is bespreekbaar. Vrijbl.prijsopg. Ingeschr. KvK. Tel: 06 - 5344 2975

TUINIEREN te veel werk? Geen tijd? ZEER ERVAREN TUINLIEFHEBBER helpt u met snoeien en het strak knippen van hagen, buxus en taxusbollen etc. Het hogedrukreinigen van terrassen en het verticuteren van bemoste grasvelden. 06 - 1827 8367

Voor stomerij en pasfoto's .... even naar Primera Het Hoekstuk.

JOS BUYS BESTRATING. Straatwerk voor bedrijf en particulier. Tel. 06 5064 1386

PIANOLES BIJ U THUIS.

De lessen zijn deskundig, ontspannen en op maat gemaakt voor elke leeftijd. Info: 06 - 38279213

BARRY DE VRIES AUTO'S. In- en Verkoop.
www.barrydevriesautos.nl
De Wagenmaker 12, 1851 PX Heiloo. Tel: 06-2159 8809

DE SCOOTERBOX repareert alle merken scooters en scootmobielen.Wij halen uw scooter GRATIS op. Ook levering nieuwe. www.descooterbox.nl 06 - 2202 0702 AGM-Dealer

Auto met trekhaak nodig? Reserveer op www.Huurauto-Heiloo.nl

Wij zoeken iemand die de openbare ruimtes van ons kleinschalige appartement wil schoon houden. Voor info bel 072-5331672.

Ambachtelijke schilder, 35 jaar ervaring, heeft nog tijd over voor al uw schilder-en sauswerk/behangen/dakrep. enz. Ingeschr.KvK. Vrijbl.prijsopg. Tel: 06 - 3987 0829

Kwaliteitsstoffering van uw meubelen vindt u bij MEUBELSTOFFEERDERIJ HEIJNE. Wij maken er een serieuze zaak van u goed advies te geven. Handelsweg 18 Heiloo. Wilt u een offerte of langskomen ? Even bellen aub. Tel. 072-5334950 of 06-5164 9054 info@ceesheijne.nl www.ceesheijne.nl

Henk Scholten bloembinderij is van maandag 12 t/m zaterdag 24 juni wegens vakantie gesloten.

ZOMERBRIDGE Elke MAANDAG van 13:30-16:30 in 't TREFPUNT. Info en aanmelding: 06 - 48133158 mdemoel@concepts.nl

BOUWBEDRIJF
TERLUIN


Voor al uw aan-, ver- en
nieuwbouw. Ook renovaties.
Kozijnen, deuren, ramen.

Vrijblijvend prijsopgaaf:
T: 072 505 3395

AUTOWASSTRAAT CARCLEANING HEILOO. Ook voor het totaal reinigen van uw auto. Nijverheidsweg 19a. Ma t/m Vr 08.00 - 17.00 uur. Za 09.00 t/m 12.00 uur. T: 072-532 0294 www.carcleaningheiloo.nl

Tuinonderhoud Jeroen Borst. Voor professionele snoei en onderhoud voor alle soorten tuinen.Bel voor gratis offerte: 06-4180 3734 info@jeroenborst.nl www.jeroenborst.nl

366 soorten stofzuigerzakken
+ onderdelen koop je op de
markt, woensdag in Heiloo.
STOFZUIGERKRAAM

DROOGLOOPMATTEN
nieuwste kleuren en ook op
maat leverbaar. Info
STOFZUIGERKRAAM

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering T: 072 - 506 9052

De nieuwste modellen exclusieve Gazelle e-bikes vindt u bij ons. Kom langs en maak een proefrit op één van onze demo fietsen. Bosman Tweewielers. Westerweg 295 Heiloo. Tel: 5331241 www.bosmantweewielers.nl