De Uitkijkpost

8 augustus 2018

De Uitkijkpost 8 augustus 2018


Deelnemers gezocht voor locatietheater!

Voorstelling ZOT! (2013) van De Theaterbeweging. Foto: Igor Corbeau

HEILOO - 15 en 16 september vormt landgoed Willibrordus het decor voor de poëtische theatervoorstelling WAAN. De voorstelling vertelt de bijzondere waargebeurde verhalen van jongvolwassenen die een psychose hebben doorgemaakt. In WAAN wordt je meegenomen op een reis langs bijzondere plekken op het terrein waar je anders nooit zou komen. In steeds een andere sfeervolle setting vertellen personages, dansers en een beeldend kunstenaar op geheel eigen wijze hun verhaal. WAAN laat in de zoektocht kwetsbaarheid en de nieuw hervormde kracht zien die een crisis teweeg kan brengen.

Rondleiders gezocht
Voor de voorstelling zijn we op zoek naar enthousiaste, jonge rondleiders tussen de 18 en 35 jaar. Hou jij van locatietheater? Wil je graag eens onderdeel uitmaken van een professionele productie in Heiloo? Sta je graag voor een groep? Dan is meewerken aan WAAN wellicht iets voor jou! Als rondleider heb je een belangrijke rol in de voorstelling. Je neemt het publiek in een kleine groep mee op reis langs de scènes. Hierbij werk je in tweetallen. Geef je op voor 21 augustus op onze website: https://www.theaterbeweging.nl/rondleiders-gezocht.

Koop vast je kaartje! WAAN speelt vier keer tijdens het Festival Willibrordus Draait Anders Door voor in totaal 300 bezoekers. Wil je WAAN bezoeken? Reserveer dan alvast je kaartje op www.waanvoorstelling.nl.

Toename aantal auto-inbraken Heiloo

Foto: www.buurtpreventieheiloo.nl

HEILOO - De afgelopen zes weken is er in Heiloo een grote toename te zien van het aantal auto-inbraken. Er is veertien keer aangifte gedaan. Wat opvalt is dat er geen braaksporen te zien zijn en dat er veelal alleen kleine zaken worden ontvreemd. Uit het bijgevoegde kaartje blijkt waar de meeste inbraken plaatsvinden. De politie vraagt uw hulp. Ziet u iets verdachts? Neem dan direct contact op met 112 en meld het in de WhatsApp-groep van Buurtpreventie Heiloo (www.buurtpreventieheiloo.nl). Daarnaast is de politie op zoek naar camerabeelden of andere informatie. Hiervoor kunt u contact opnemen met de wijkagenten of bellen naar 0900-8844.

Bron: www.buurtpreventieheiloo.nl

50.000ste bezoeker voor Het Baafje

Het Baafje verwelkomt de familie Kraakman. Foto: aangeleverd

HEILOO - Een week nadat de 40.000ste bezoeker Het Baafje bezocht, kon het zwembad op vrijdag 27 juli de 50.000ste bezoeker verwelkomen. De familie Kraakman uit Alkmaar kreeg een mooie bos bloemen en een gezinsabonnement voor 2019. Omdat 50.000 wel een heel mooi getal is, werd de familie extra getrakteerd op frietjes en ijs. En er is verheugend nieuws: op woensdag 8 augustus wordt de 60.000ste bezoeker al verwacht! Een wethouder van de gemeente Heiloo zal die dag om 11.30 uur aanwezig zijn om deze mijlpaal te vieren. Het recordaantal bezoekers van Het Baafje staat momenteel op 62.000 bezoekers, dit was in 2006. Sindsdien zijn er nooit meer zoveel bezoekers geweest, maar dit jaar wordt het record zeker gebroken!

10 vragen aan... Marc van Twuijver

Foto: aangeleverd

1. Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren in Haarlem, waar ik maar één jaar heb gewoond. Daarna ben ik samen met mijn vader, moeder en mijn drie jaar oudere zus naar Heiloo verhuisd, naar de Kennemerstraatweg - de plek waar ik ben opgegroeid.

2. Als je hobby je werk was, welk beroep zou je dan hebben?
Mijn werk is mijn hobby. Ik ben eigenaar van Banketbakkerij Van Velzen. Ik krijg nog steeds gemiddeld vijf keer per week de vraag of de moorkop bovenop de zaak terugkomt. Voorlopig komt er niets terug voor in de plaats, misschien in de toekomst een bonbon. Zeker sinds ik gestart ben met de nieuwe chocolaterie.

3. Wie zou je graag eens ontmoeten?
Er zijn meerdere personen die ik weer zou willen ontmoeten, vooral mensen waarmee ik vroeger gesport heb. Ik heb vroeger professioneel gevoetbald, bij AZ en in Haarlem. Ik ben benieuwd hoe het nu met ze gaat en wat er van hen terecht is gekomen. Ik voetbalde eerst bij AZ, maar toen ik de binnen- en buitenband van mijn enkel scheurde, moest ik revalideren. Vanaf dat moment heb ik tot mijn 25e in Oostenrijk gevoetbald. Daarna ben ik uit mezelf gestopt en ben ik teruggegaan naar de zaak. Ik was daar al werkzaam van kinds af aan - het is een familiebedrijf - en in mijn voetbalperiode werkte ik daar in de ochtend en ging ik in de middag trainen. Ik wilde graag terug en ben sindsdien niet meer weggegaan.

4. Wat is jouw mooiste jeugdherinnering?
Ik heb heel veel mooie jeugdherinneringen. Vooral het vele sporten en de vakanties met mijn gezin.

5. Wat vind je de mooiste plek van Heiloo?
Ik vind het Maalwater erg mooi, ik heb daar veel mooie herinneringen aan. Omdat we nog niet met de fiets naar het Alkmaardermeer mochten, gingen we met een vriendengroep surfen op de vijvers in Heiloo.

6. Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
Voor mijn familie en bepaalde sporten die 's nachts op televisie worden uitgezonden. Voor Formule 1 en voetbalwedstrijden zet ik graag mijn wekker!

7. Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?
Doe wat je hart je ingeeft, dit heb ik van mijn ouders meegekregen. Vooral van mijn vader.

8. Wat weten de meeste mensen niet van je?
Het meeste is al bekend. Maar wat veel mensen niet weten is dat wij onze chocoladebonbons echt allemaal zelf maken.

9. Wat zou je veranderen als je burgemeester was?
Ik denk dat wij zeer tevreden mogen zijn met onze huidige burgemeester en zou niet weten wat ik anders zou moeten doen.

10. Persoonlijke vraag van Robin Kösters:
"Hoi Marc, je hebt onlangs een bonbonatelier geopend. Hoe ben je op dat idee gekomen en wat voor producten maak je daar?"

Drie jaar terug zijn wij begonnen met een geheel eigen bonbonlijn. Ik startte toen met acht soorten, wat zich al snel uitbreidde naar inmiddels dertig soorten. Ik ben dit jaar gestart met een geheel nieuwe lijn van bonboneitjes, wat zeer goed is uitgepakt. We leveren inmiddels ook aan collega's waardoor het uit zijn jasje groeide. Toen kreeg ik gelukkig een ruimte aangeboden aan De Wagenmaker (achter Karwei) en deze kans hebben wij met beide handen aangepakt. We kunnen hierdoor praktischer werken en meer productie draaien. Ik had dit al op de langetermijnplanning staan en dit was de ideale kans. Ik wilde dit altijd al en vind het echt heel leuk. Dit moet ook wel je hobby zijn, anders krijg je het echt niet voor elkaar. We deden altijd al dingen met chocola, maar niet met bonbons. Het is inmiddels een groot succes, het is allemaal heel snel gegaan.

Ik geef de vragen door aan Sandra Bedeschi van autorijschool Victorie. Mijn vraag is:
"Uit je verhalen komt naar voren dat je allemaal verschillende types mensen in in je auto hebt. Hoe krijg je leerlingen die er veel moeite mee hebben toch zover dat ze slagen voor hun rijbewijs?"

Keer op Keer opkikkers juli

Timmerdorp Heiloo, een onvergetelijk evenement. Foto: aangeleverd

HEILOO - Kringloopwinkel Keer op Keer geeft elke week een Opkikker van 250 euro aan een vereniging of stichting.

De opkikkers van de maand juli zijn gegeven aan Stichting De Regenboogboom, Stichting Dalisay Recovery in Wieringerwerf, Mandalorian Mercenaries en Rebel Legion kostuumclubs. Zij doen mee aan de Dam tot Damloop op zaterdag 22 september 2018, en de opbrengst gaat naar Pink Ribbon.

Ook Timmerdorp Heiloo ontving een van de opkikkers. Timmerdorp Heiloo is opgericht in 1976 en organiseert jaarlijks, in de laatste vakantieweek, een onvergetelijk evenement voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Dit jaar is er plaats voor 675 kinderen. Samen met ruim 100 vrijwilligers maken de kinderen in vier dagen een gave hut van de hele grote houtstapel, kilo's spijkers en tientallen liters verf. Op donderdag krijgen de kinderen de gelegenheid om aan verschillende sport- en spelclinics mee te doen en 's avonds is de grote verkoop. De kinderen mogen dan hun verkoopwaren uitstallen en het Timmerdorp wordt geopend voor alle geïnteresseerden. Op vrijdag breken we alles weer af, zodat 's avonds een gedeelte van de houtstapel in de fik kan worden gestoken. Voor slechts € 20,- per kind hebben de kinderen een onvergetelijke laatste vakantieweek. De opkikker van XopX komt dan ook heel goed van pas. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het Timmerdorp 2018, via de website www.timmerdorp.com.

Wilt u ook in aanmerking komen voor een donatie? U kunt het formulier downloaden via www.stichtingxopx.wordpress.com of ophalen in onze kringloopwinkel Keer op Keer, Industrieterrein Oosterzij 17 (hoek Nijverheidsweg), Heiloo. Openingstijden: dinsdag, donderdag van 10.00 tot 15.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur, tel. 072- 5325962.

"Het is net een museum"

Een greep uit de enorme collectie. Foto: .

HEILOO - Sinds een paar weken is er weer volop beweging in het pand van de voormalige Renaultgarage op de kruising van de Westerweg en de Zeeweg. De troosteloze aanblik van het leegstaande pand heeft plaatsgemaakt voor een gezelligere aanblik: de schuifpuien staan weer open en de gordijnen wapperen gezellig in de wind. Menig Heilooër heeft al met zijn neus tegen de ramen gestaan om te kijken wat daar nu eigenlijk gebeurt.

Het pand dient als opslag voor antiek, curiosa en brocante van diverse designers. De meubels, het kristal, het porselein en de andere spullen worden online verkocht via Marktplaats, eBay en Catawiki. Er zitten heel wat pareltjes tussen: oude boeken uit 1890, een antiek poppenhuis, een voetbaltafel en secretaires waarbij in de laatjes nog oude poëzieplaatjes werden gevonden.

Kees Anema, van het gelijknamige im- en exportbedrijf in tweedehands trucks aan de Boekelerdijk, heeft de inboedel gekocht van een zakenrelatie. Een bijzonder verhaal: de man woonde in een grote herenboerderij op het Groningse platteland. De man was ziek en berooid, hij had enkel nog een paar legertrucks staan en zijn inboedel. Op 27 juni zou hij euthanasie laten plegen maar hij had geen geld voor de begrafenis. Hij vroeg Kees om de trucks en de inboedel over te nemen, in ruil daarvoor betaalde Anema de begrafenis, waar overigens toch nog 200 man kwamen opdagen.

Van antieke slingertelefoons tot fauteuils van Schuitema tot prachtige Perzische tapijten, het is een hele klus om alle artikelen te laten taxeren, te prijzen en vervolgens te fotograferen voor de online verkoopsites. Dochter Hetty heeft dit op zich genomen en hoort leuke reacties: "Bijvoorbeeld het jongetje dat langsfietste en tegen zijn vader riep: kijk pap, het is net een museum". Bezichtigen kan op afspraak. U kunt mailen naar h.corazon@hotmail.com of whatsappen naar 06-54708018.

De straat: De Waard en Rosendaal (Ypestein)

Marion Stam. Foto: Evert Visser

HEILOO - Niet uitsluitend de paaltjes om het verkeer af te remmen in de Stationsweg verdienen de aandacht in deze krant. Ook het paaltje voor de deur van Marion Stam aan Rosendaal in Ypestein is een bespreking waard. De inwoonster wijst met enige trots naar het kleine paaltje langs de kant van de weg, die vanuit haar raam goed te zien is. Die staat er al jaren op haar verzoek aan de gemeente destijds. "We hadden last van de lichten van sommige auto's die vanaf de Rosendaal de ventweg opreden, in eerste instantie recht op ons huis af. De autolampen schenen in ons huis, dat vonden we vervelend. Nu kan dat niet meer, het paaltje houdt de auto's tegen." Marion is sowieso blij dat ze niet meteen aan de straatkant woont. "Dat de ventweg ertussen zit, is heerlijk." Ze woont hier al sinds 1986. "Toen werden de woningen in deze staat tegelijkertijd opgeleverd. Aan de overkant stonden nog geen huizen. Het was echt nog helemaal kaal." Marion geniet van haar woonplek en de nabijheid van de supermarkt. Verder staat ze op goede voet met de buren. "Vooral toen we hier net woonden, was de saamhorigheid groot. We gingen samen barbecuen of gezellig uit eten. Nu gebeurt dat niet meer, maar het is evengoed gezellig hier. Ik hoef hier echt niet weg."

Een stukje verderop staat Ferdinanda Smit in de deuropening van haar woning in De Waard. "We wonen dichtbij de school van onze kinderen, hier spelen zij ook vaak in hun vrije tijd," vertelt ze enthousiast. De Heiloose is uitsluitend positief over haar straat. Zo vindt ze de supermarkt aan het eind van de straat maar wat handig. "Als ik iets vergeten ben te kopen, dan haal ik het snel nog even op." Daarnaast waardeert Ferdinanda de gezelligheid in de buurt. "Mensen zijn een beetje 'op zichzelf', maar we houden elkaar wel goed in de gaten, er is sociale controle, dat vind ik positief." Even verder in de straat, vlakbij het winkelcentrum, staat Klaas Kuiper de Uitkijkpostredacteur te woord. Hij woont sinds 1987 in Ypestein en vindt dit een goede wijk, ook voor zijn kinderen om op te groeien. Verder bestempelt hij zijn mede-straatbewoners als prima volk. "De meesten wonen hier al sinds de jaren tachtig, dus men kent elkaar." Klaas noemt ook nadelen: hij vindt dat de wijk de afgelopen jaren steeds verder 'verpaupert'. "Rond de supermarkt ligt vaak zwerfvuil, waaronder opvallend veel sigarettenpeuken. Er groeit hier veel onkruid. Verder drukken wortels van bomen de stenen van sommige parkeerplaatsen omhoog en soms verdwijnen er zomaar wat struiken of bosjes zonder dat het mij duidelijk is waarom dat gebeurt. Enkele bewoners onderhouden daarom een perkje groen naast ons huizenblok."

Tekst: Evert Visser/EJV Mediaproducties

Stilte

Ik zit in de tuin en ik hoor... helemaal niks. Dit betekent dat ik alleen thuis ben, want met twee meisjes van resp. 8 en 4 jaar oud is stilte een zeldzaam fenomeen. Toch kan ik er intens van genieten. Of misschien juist wel daarom.
Ik kom net thuis van mijn werk, terwijl manlief met de meisjes in het zwembad vertoeft. Ik zet een kop koffie, ga zitten en verbaas me over de stilte. Het voelt even als een klein cadeautje. De wind ruist, de parasol van de buren kraakt een beetje en in de verte blaft zo nu en dan een hond. Maar verder is het stil. Ik doe mijn ogen dicht en geniet. Geen klussende buren of spelende kinderen en nog geen vliegtuig gehoord (niet dat ik me daaraan stoor overigens, laat dat duidelijk zijn). Waarschijnlijk is de halve buurt op vakantie, wat ik stiekem best een beetje ongezellig vind. Ik heb zelfs nog geen trein gehoord. Zou het treinverkeer weer eens platliggen? Mijn hand reikt al naar mijn telefoon, even checken op Twitter? Nee wacht, daar gaat de intercity al.... Gelukkig maar! Best saai eigenlijk zo'n stil huis, stille buurt. Maar die zeldzame momenten van rust moet je koesteren. En dus zet ik nog een kopje koffie, schuif ik er een stoel bij, leg mijn benen erop en doe mijn ogen nog even dicht. Ssst....

Vakantie bij buitenschoolse opvang Kits Oonlie

De activiteiten staan in het teken van de natuur. Foto: aangeleverd

HEILOO - Vakantie is feest! Niets hoeven en lekker kunnen doen waar je zin in hebt. Maar ook in de vakantie is het leuk om met leeftijdsgenoten op te kunnen trekken. Tijdens de zomervakantie staan alle activiteiten op de buitenschoolse opvang van Kits Oonlie in het teken van de natuur. Het volledige activiteitenprogramma vindt u op de website van Kits Oonlie, kits-oonlie.nl.

Voor alle kinderen zijn er verschillende vakantiepakketten mogelijk, waarbij er gekozen kan worden voor opvang voor iedere vakantie, zes weken vakantie of een flexibele afname. Heeft u eigenlijk geen opvang nodig, maar vindt u het leuk om uw kind mee te laten genieten van de activiteiten, dan kunt u uw kind(eren) ook per dag, week of vakantie aanmelden. Kortom, alles kan!

Meer informatie of uw kind(eren) deze vakantie nog inschrijven voor één of meerdere dagen? Neem gerust contact op met de centrale administratie van Kits Oonlie op 072-5323576 of via info@kits-oonlie.nl.

Vakantiereis zelfstandige senioren geslaagd

HEILOO - Dit jaar organiseerde Stichting Trefpunt Heiloo weer een vakantiereis voor zelfstandige senioren. De reis ging naar Hotel De Postelhoef in Luyksgestel. Het was een bijzonder ontspannen, gezellige en interessante reis. De groep maakte prachtige excursies naar een alpacaboerderij in België, een draaiorgelmuseum in Hilvarenbeek en het Kempenmuseum De Acht Zaligheden in Eersel. Tevens genoten de reizigers van de busritten door het mooie Kempense landschap. Stichting Trefpunt Heiloo en alle deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde reis!

DELA Vastgoed en Heiloo ondertekenen intentieovereenkomst 't Loo

Rick Konings (DELA Vastgoed), Fred Dellemijn (wethouder Heiloo), Ellen Nijenhof (DELA Vastgoed) en Willem van den Berg (bestuur winkeliersvereniging 't Loo).  Foto: .

HEILOO - Vrijdag 3 augustus hebben Ellen Nijenhof namens DELA Vastgoed (eigenaar van winkelcentrum 't Loo in Heiloo) en Fred Dellemijn (wethouder Heiloo) een intentieovereenkomst getekend voor de versterking van winkelcentrum 't Loo en de directe omgeving. In het bijzijn van het bestuur van de winkeliersvereniging werd stilgestaan bij deze mijlpaal.

De intentieovereenkomst zorgt ervoor dat de partijen een integrale visie voor winkelcentrum 't Loo ontwikkelen. Partijen gaan met elkaar in gesprek over onder andere het toevoegen van winkelvoorzieningen, het verbeteren van parkeervoorzieningen, het verbeteren van het verblijfsklimaat en extra aandacht voor de veiligheid voor fietsers en voetgangers. In het najaar vindt een informatieavond plaats waar belangstellenden terechtkunnen voor meer informatie over de plannen. Uiteraard is er dan gelegenheid voor het stellen van vragen. Er is dan ook meer bekend over de planning van de activiteiten.

Gids voor begrafenisland

HEILOO - Aan een slechte begrafenis kun je een jarenlange kater overhouden. In de loop van tien jaar verzamelde Koert Huber (Terramor Uitvaartzorg) ervaringen.

Koert en zijn collega's verzorgen uitvaarten. Door de groeiende belangstelling voor het vak wordt er veel over uitvaart geschreven. De meest gebruikte woorden zijn liefde, respect en persoonlijk. Zijn dat ingrediënten voor een goede uitvaart? Koert en zijn collega's ervaren al 10 jaar hoe belangrijk het is om te 'weten wat je doet'.

Slechte begrafenis
Het belang van een goede begrafenis en de gevolgen van een slechte begrafenis zijn zelden treffender verwoord dan door dominee Nico ter Linden († 28-1-2018).

Citaat: "Een slechte begrafenis met gewauwel, stijlloos gehannes en op z'n boerenfluitjes uitgevoerde rituelen, daar kun je een jarenlange kater aan overhouden." En wat denkt u van: "Als je om iemand rouwt maar je hebt, hoe smartelijk ook, goed en waardig afscheid kunnen nemen, dan is dat steeds een stille vreugde. Het helpt je ondanks alle leegte en gemis, de draad van het leven weer op te pakken."

Deze vrijzinnige dominee schreef een 'Gidsje voor begrafenisland'. Het gidsje bevat praktische tips, in menselijke bewoordingen en zinvol bij elke begrafenis of crematie.

Weten wat je doet
Een naaste begraven doet u zelden. Een uitvaart bezoeken doet u misschien vaker. Ervaren uitvaarders worden de meeste mensen niet. "Gelukkig niet," hoor ik u zeggen. Omdat een goede uitvaart belangrijk is, heeft u baat bij ervaring. Een ervaren uitvaartverzorger zorgt dat achter de schermen van de uitvaart iedereen weet wat er moet worden gedaan.

Een uitvaartverzorger die het vak verstaat deelt ervaringen met u. Zodat u weet waar u aan moet denken, zodat u weet waarover u moet besluiten.

Ervaringen delen
De mensen van Terramor delen hun ervaringen: "Voor nu of, hopelijk voor u, veel later." Op de pagina www.terramor.nl/gids leest u 9 ingrediënten voor een mooie uitvaart. Elke eerste woensdag van de maand is er een inloopspreekuur.

Wilt u het 'Gidsje voor begrafenisland' van dominee Nico ter Linden kosteloos ontvangen? Mail uw naam en adres naar gids@terramor.nl of bel 072-8449767.

Eiland de Wild Keukens hoofdsponsor T.C. United 40+ en 55+ open dubbel toernooi 2018

V.l.n.r. Marcel Sijmons, Sander Tesselaar en Rob Kuiper. Foto: Richard Rood

HEILOO - Alweer voor het 6e jaar op rij is Eiland de Wild Keukens de trotse sponsor van het T.C. United 40+ en 55+ open dubbel toernooi. Ook dit jaar belooft het meest toonaangevende 40+ toernooi van de regio een groot succes te worden. Er zijn al zeer veel inschrijvingen en het belooft daarom wederom een gezellig en drukbezet toernooi te worden van 3 tot en met 9 september.

Inmiddels alweer bijna acht jaar terug namen Sander, Rob en Marcel het mooie bedrijf Eiland de Wild Keukens over. Al snel werd er een tweede vestiging geopend in Heerhugowaard en inmiddels zijn er bijna 25 enthousiaste en op interieurgebied deskundige mensen werkzaam bij het bedrijf.

Er is bij Eiland de Wild Keukens altijd iets nieuws te bekijken. De prachtige producten worden door de verkopers verwerkt in de mooiste keukenplannen. Inmiddels is Eiland de Wild Keukens een begrip in de regio en wordt het bedrijf gekenmerkt door de fraaie ontwerpen, zeer concurrerende prijsstelling en super service.

Enthousiast geworden? Neem dan eens een kijkje in een van de twee mooie showrooms en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden in uw huis.

DW Alkmaar : Noorderkade 1040 // EDW Heerhugowaard : J.J.P. Oudweg 18

Informele inloop-/kennismakingsbijeenkomst bij vrijwilligers terminale zorg Heiloo

Foto: aangeleverd

HEILOO - Op donderdagmiddag 23 augustus van 15.30–17.00 uur en op dinsdagavond 28 augustus van 19.30–21.00 uur kunt u op informele wijze kennismaken met de Stichting Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg thuis Heiloo in de bibliotheek van Heiloo (Westerweg 250). Zij laten u zien wat ze bieden en er is gelegenheid met vrijwilligers kennis te maken. Zij vertellen u desgevraagd graag over hun aanvullende zorgmogelijkheden wanneer bij u of een van uw naasten een situatie ontstaat waarin de laatste levensfase zich heeft aangediend en de zorgvraag intensiever wordt. De gemotiveerde en goed opgeleide vrijwilligers kunnen u ondersteunen bij het realiseren van de wens om het laatste stuk van uw leven thuis te beleven.

Voorzitter Elly Hentzen vertelt: "Wij zijn zeven dagen in de week telefonisch bereikbaar, maar hebben geen fysiek kantoor. Velen weten ons te vinden en wij werken veelvuldig samen met andere professionele zorgaanbieders. Toch merken wij dat het zowel voor de zorgvrager als voor de directe naasten plezierig zou zijn wanneer zij al iets meer wisten van ons en onze aanvullende zorg vóórdat de tijdsdruk ontstaat om de benodigde zorg te regelen. De twee genoemde inloopmomenten bieden die gelegenheid."

Op beide dagen wordt een kort filmpje gedraaid dat een goed beeld geeft van hetgeen de vrijwilligers van de stichting kunnen betekenen. Verder is er voldoende informatiemateriaal en zijn er mensen om u desgewenst persoonlijk te woord te staan. Ook als u interesse heeft om vrijwilliger te worden, is dit een goede gelegenheid om kennis te maken.

De koffie en thee staan voor u klaar. Zij ontmoeten u graag op 23 of 28 augustus. Kijk ook op www.terminalezorgheiloo.nl. Tel. Coördinator: 06-17967389.

Chinese Summer met theeproeverij

Foto: aangeleverd

Op vrijdag 17 augustus vindt in de Cultuurkoepel Heiloo de Chinese Summer plaats. Een uniek benefietconcert met prachtige klanken van de guzheng, de Chinese citer, met daarbij een theeproeverij onder leiding van theesommelier Jerry van Daalen.

De klanken van de guzheng zijn in Nederland niet vaak live te horen. Het concert biedt derhalve een unieke kans om te genieten van de fraaie klank van dit instrument. Het programma omvat klassieke Chinese guzhengmuziek, waarbij solo wordt gespeeld door He Yixin en Maaike de Wijs. Tussendoor krijgt u uitleg over de muziek, over He Yixin en haar familie en over Stichting Eline-de Cirkel is Rond. Deze stichting maakt het mogelijk dat jongeren op het Chinese platteland in de stadprovincie Chongqing hun middelbareschoolopleiding voltooien. Deze jongeren, die vaak uit een instabiele thuissituatie komen, hebben wel de capaciteiten om te leren, maar dreigen door een moeilijke financiële situatie de school voortijdig te verlaten.

Voorafgaand aan dit unieke benefietconcert kunt u genieten van een theeproeverij. Theesommelier Jerry van Daalen (www.theeopmaat.com) brengt een theebeleving op maat. Deze veelzijdige drank is natuurlijk ook een genot om puur te drinken. Kom vrijdag 17 augustus genieten van deze unieke avond in de Cultuurkoepel Heiloo! Aanvang theeproeverij: 19.15 uur. Aanvang concert: 20.15 uur. Entree: € 12,50. www.cultuurkoepelheiloo.nl.

Het boerentoertje: fietsen en picknicken in de wei

De drie boerinnen heten u van harte welkom. Foto: aangeleverd

HEILOO - Drie boerinnen, Wilma Veldt, Carla Res en Jacqueline Welboren, organiseren op 12 augustus het boerentoertje. Zij willen de agrarische sector positief in het nieuws zetten én het prachtige agrarische landschap onder de aandacht brengen. Het boerentoertje is een prachtige fietstocht van ongeveer zestien kilometer. Leuk en inspirerend voor het hele gezin. De route gaat langs drie agrarische bedrijven. Bij de eerste boerderij ontvang je de routekaart en bij de tweede boerderij een ouderwetse knapzak met lekkers en kan je picknicken in de wei. Proef de sfeer van het boerenleven! De dames heten je graag van harte welkom! Deelname € 2,50 per persoon. Voor meer informatie en inschrijven zie www.boerentoertje.nl. Schrijf je snel in want vol is vol!

TOPconcerten in Heiloo en Egmond

Bell Trio. Foto: Elena Kochetova

HEILOO / EGMOND AAN DEN HOEF - Een gevarieerd programma van klassieke muziek, door muzikale talenten, daarvoor staat The International Holland Music Sessions (TIHMS) garant. Van heinde en ver komen jonge professionals naar Nederland om in Bergen les te krijgen van docenten van naam. Tijdens het concertfestival zijn ze in de maand augustus in de regio op diverse podia te horen. In Heiloo spelen zij op zondagmiddag in de Cultuurkoepel en in Egmond aan den Hoef vinden op woensdagavond concerten in de Slotkapel plaats.

12 augustus Heiloo, aanvang 15.00 uur
De Australische pianist Joshua Hooke speelt niet alleen Debussy en Beethoven, maar ook een compositie naar volksmuziek van Balakirev. Daarna laten de Hongaarse cellist Gergely Devich, begeleid door Àlex Ramírez, piano (Spanje) een cellosonate van Chopin en een suite van Bach klinken.

15 augustus Egmond aan den Hoef, aanvang 20.30 uur
Deze avond vult de Slotkapel zich met werk van Fauré, Chopin, Bloch en Franck. Yang Yang Cai, piano (Nederland) speelt Impromptu's van Fauré en een Sonate van Chopin. De Spanjaarden Álvaro Vázquez, cello, en Àlex Ramírez, piano, vertolken het bijzondere Jewish Life van Ernest Bloch en een cellosonate van César Franck.

Gergely Devich. Foto: Réka Devich

19 augustus Heiloo, aanvang 15.00 uur
De Chinese Xu Guo (piano) trapt af met Chopin, Szymanowski en een pianosonate van Beethoven. Daarna drie Russinnen in het Bell Trio, die het Pianotrio nr. 1 van Johannes Brahms uitvoeren.

Entree € 18,-, jongeren € 9,-, kinderen gratis. Kaarten www.tihms.com/concerten, of aan de zaal.

Donna Musica in de Comédie op Landgoed Nijenburg

Prima Donna Musica. Foto: aangeleverd

HEILOO - Oude tijden herleven... In de Comédie op landgoed Nijenburg speelde zich in vroeger tijden een niet onbelangrijk deel van het sociale leven van Heiloo af, met bijeenkomsten van culturele verenigingen en (toneel)voorstellingen. Het theatertje raakte verwaarloosd, maar met het herstelplan van het parkbos in 2012 heeft Natuurmonumenten het weer opgeknapt. En deze zomer herleven oude tijden in het historische openluchttheatertje! In augustus en september kun je hier een aantal zondagmiddagen komen genieten van theatervoorstellingen, cabaret of licht-klassieke muziek.

Donna Musica
Op zondag 19 augustus speelt het strijkduo Donna Musica van 15.00-16.00 uur een repertoire van Bach tot Beatles. Donna Musica wordt sinds 2012 gevormd door violiste Sandra Kox en celliste Evelien Dubbeldam. Het duo treedt op met een breed repertoire licht-klassieke muziek van barok tot en met tango's, bekende operafragmenten en beroemde Nederlandse luisterliedjes. Recente optredens: Cultuurkoepel Heiloo, Museumhoeve Overslot, Kunstparade Heiloo, Festival 'Willibrordus draait door', Kunst tot de Nacht Alkmaar, Kunstmarkt Bergen en Cultuurplatform Ouder-Amstel. Tijdens het optreden in de Comédie wisselen zij licht-klassieke muziek uit de Barok en Romantiek af met operafragmenten uit beroemde opera's van Mozart en eindigen zij met Beatlesliedjes in een 'klassiek jasje'.

Vrijwillige bijdrage
Reserveren is verplicht. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl/agenda. Na afloop gaan de artiesten met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage, zorg dus dat je wat contant geld meeneemt!
Datum: zondag 19 augustus van 15.00-16.00 uur. Locatie: de Comédie op Landgoed Nijenburg, ingang vanaf Heiloo gezien het pad dat achter het eerste hek begint, rechts van het hoofdhuis. Er is geen tribune, neem zelf een kleedje, kussentje of laag stoeltje mee om op te zitten. Bij erg slecht weer wordt het concert een week opgeschoven. Check kort van tevoren de website van Natuurmonumenten nog even!

Commotie rondom verkeerspaaltjes blijft

De paaltjes aan de Stationsweg. Foto: Janneke Mars

HEILOO - Ondanks de vele aanpassingen, blijft de commotie rondom de verkeerspaaltjes aan de Stationsweg een populair gespreksonderwerp - vooral op Facebook.

Wekelijks, zo niet dagelijks verschijnen er berichten op de Facebookpagina Je bent Heilooër als... over dit onderwerp.

Deze berichten zijn voornamelijk negatief en het lijkt een eindeloze discussie. Maar volgens een woordvoerder van de gemeente is het vooral voor de veiligheid en dient het verkeer eraan te wennen. De maatregelen zijn na intensief overleg met bewoners en verkeerskundigen tot stand gekomen. Volgens de woordvoerder wordt de commotie veroorzaakt door mensen die haast hebben en snel geïrriteerd zijn; "Facebook wordt als uitklaatklep gebruikt".

Foto: Jos Kraakman

De gemeente schrijft verder in hun officiële persbericht van 6 augustus het volgende: "Vanwege de bouw van de spoorwegonderdoorgang in 2019 en 2020 is de Vennewatersweg 13 maanden afgesloten voor verkeer. Andere wegen in Heiloo worden dan intensiever gebruikt. De verwachting is dat door deze afsluiting andere oost-west verbindingen zwaarder worden belast. Vooruitlopend op de afsluiting van de Vennewatersweg is - in overleg met de bewoners - besloten om maatregelen te treffen die de verkeersveiligheid verbeteren.

De fietsstroken op de Kerkelaan zijn verbreed, wegversmallingen op de Zevenhuizerlaan zijn aangebracht en er zijn paaltjes op de Stationsweg geplaatst.

Om de maximumsnelheid van 30 km op de Stationsweg te waarborgen houdt de gemeente vast aan de wegversmallingen.

De Stationsweg wordt (in juli 2018) iets anders ingericht vanwege de veiligheid voor fietsers. Er komen nu paaltjes aan weerskanten van de weg, waarbij fietsers aan de buitenzijde kunnen passeren zonder het risico van auto's op hun deel. Voor auto's geldt nog meer dat ze vaart moeten minderen. Hiermee wil de gemeente benadrukken dat het verkeer hier echt niet harder dan 30 km/h mag rijden. Bovendien ziet de gemeente liever dat automobilisten een andere route kiezen als het kan.

In mei 2018 werden de eerste paaltjes op de Stationsweg geplaatst. Die leverden de nodige kritiek op en werden stuk gereden. De nieuwe paaltjes zijn voorzien van goede reflectie zodat ze goed zichtbaar zijn in het donker. Daarnaast is het gebruikelijk dat op 30 km-wegen een versmalling of obstakel aangelegd wordt. Het verkeer moet hier aan wennen. De gemeente kiest uitdrukkelijk voor veiligheid."

Kortom, zoals er op Facebook staat geschreven - de paaltjes blijven. Of men daar nou tevreden mee is of niet; de aangepaste versmalling op de Stationsweg is veiliger voor fietsers. De woordvoerder van de gemeente spreekt: "We blijven de situatie kritisch monitoren. En grijpen in of passen maatregelen, indien noodzakelijk."

Open Tuinen Weekend Heiloo en Limmen op 17 en 18 augustus

Foto: aangeleverd

HEILOO - In het weekend van 17 en 18 augustus organiseert de landelijke vereniging Groei & Bloei een Open Tuinen Weekend in Heiloo en Limmen. Enthousiaste tuiniers stellen hun tuin open voor bezoekers. De entree is gratis. Tuinen met het hierboven vermelde bord zijn open voor bezoek.

Achter een dichte haag of een gesloten hek bevindt zich vaak een oase aan groen, struiken, bomen en bijzondere en kleurrijke planten en bloemen. Zo kan de tuin bijvoorbeeld een omvang hebben je niet vermoedt als je voor het huis staat en oogt de tuin bijna als een park. Kortom: bezoek een van onze tuinen en laat je verrassen. Ongeveer een week voor het evenement vindt u op midden-kennemerland.groei.nl de adressen van de deelnemers die hun tuin openstellen.

Easyslim.nu: afslanken anno 2018

Foto: aangeleverd

EGMOND AAN DEN HOEF - "Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken," aldus Karin van Twuyver. Zij is sinds een halfjaar eigenaresse van Easyslim.nu Limmen en vanaf juli ook van Easyslim.nu Egmond aan den Hoef. "We zien veel mensen die eerder al verschillende afslankmethodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!" zegt Karin. Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door Karin Hut, zijn er inmiddels al 50 franchisevestigingen in Nederland. Wegens het grote succes gaat Easyslim.nu binnenkort de grens over naar Duitsland en België. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Zo simpel is het. Via ultrasound worden de vetcellen geleegd en tegelijkertijd worden de spieren door middel van elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Hierdoor gaat het afslanken snel! Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die dat laatste extra randje vet niet wegkrijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten.

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands doel. Dat is voor iedereen anders. Het is prachtig om te zien hoe onze klanten met de week slanker worden en meer zelfvertrouwen krijgen!

Nieuwsgierig geworden? In verband met de opening van de nieuwe vestiging in Egmond aan den Hoef kun je nu een intake & proefbehandeling inplannen in Limmen en Egmond aan den Hoef voor €39,- in plaats van €69,-. *geldig tot 31-08-2018.

limmen@easyslim.nu
egmond@easyslim.nu

Voor informatie: www.easyslim.nu of bel voor Limmen 06-85852603 en voor Egmond aan den Hoef 06-36320962.

IJssalon Pinoccio Tannes Jeugd tennistoernooi, een spetterende editie!

Foto: Tom Slootman

HEILOO - Van 23 t/m 28 juli organiseerde Tennisvereniging Het Vennewater in Heiloo weer een week vol tenniswedstrijden en fantastische activiteiten rond het thema Onderwater. Dit open jeugdtoernooi is bekend in Heiloo en omstreken. Er is een gezellige sfeer en er zijn vele extra's die deze week zo bijzonder maken, zoals de opening met een speciaal voor Tannes gemaakt lied en een Tannes dans.

Met een mooi nieuw shirt, mede mogelijk gemaakt door IJssalon Pinoccio, konden de deelnemers beginnen aan hun eerste wedstrijden. Er kan met recht gezegd worden dat alle deelnemers toppers zijn, want ondanks temperaturen van boven de 30 graden, zijn alle wedstrijden gespeeld. Gelukkig was er drie dagen verkoeling op een Haai- waterbaan, helemaal in het thema Onderwater. Ook is er een groep gaan zwemmen en was er Beachtannes op het strand. Elke dag werd door de commissie een tennisclinic gegeven en als klap op de vuurpijl had de organisatie een speciale clinic van Annick Melgers geregeld. Zij heeft onlangs haar eerste internationale titel behaald.

Zaterdag tijdens de finales stonden de banen letterlijk even onder water, maar gelukkig zijn alle superspannende finales gespeeld en was het een mooi einde van een bijzondere tennisweek! Alle foto's van deze week zijn terug te vinden op onze Instagrampagina tannesjeugdtoernooi en via Facebook: IJssalon Pinoccio Tannes Jeugd.

De organisatie wil alle deelnemers bedanken voor hun enthousiaste en sportieve deelname en hoopt iedereen volgend jaar tijdens de eerste week van de zomervakantie weer te zien!

"Ik had een meisje nodig om mee te gaan"

Foto: STiP Fotografie

LIMMEN - Dinsdag 31 juli waren de heer en mevrouw Koot uit Limmen 65 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Toon Mans om het echtpaar met dit heugelijke feit te feliciteren. Meneer is geboren in Limmen en mevrouw in Bakkum. Ze wonen nu bijna 30 jaar aan de Middenweg in Limmen. Daarvoor hebben zij 35 jaar aan de Rijksstraatweg gewoond.

Het echtpaar Koot heeft elkaar in 1948 ontmoet. De reden is wel heel bijzonder. Meneer (92) had voor het 25-jarig huwelijk van zijn ouders in mei '48 een 'date' nodig. Meneer Koot: "Het was gebruikelijk in die tijd dat je iemand meenam naar zo'n festiviteit. Maar ja, waar haal je een meisje vandaan?" Op een zondagavond trok meneer Koot de stoute schoenen aan en stapte op de fiets. Vanuit Limmen vertrok hij naar Castricum waar op zondagavond bij café-restaurant Piet Roozendaal gedanst kon worden. "Daar waren meisjes en ik had een meisje nodig om mee te gaan," aldus meneer Koot. Hij zag mevrouw Koot dansen en dacht dat zij wel een heel aardig meisje was. Hij heeft haar ten dans gevraagd en toen bleek dat zij echt zo aardig was als ze eruit zag, heeft hij haar uitgelegd dat hij op zoek was naar een meisje dat met hem mee kon gaan naar het feest van zijn ouders. Mevrouw Koot zei ja, en zo geschiedde.

Sinds die ene avond in Castricum hebben ze elkaar nooit meer laten gaan. Voor de wet zijn zij op 31 juli 1953 getrouwd en voor de kerk op 19 augustus 1953. Zij kregen vier zonen, waarvan de oudste op 51-jarige leeftijd is overleden. Hij liet een vrouw en drie kinderen na. Verder heeft het echtpaar tien kleinkinderen en één achterkleinkind.

Tekst: Yvonne van Stiphout

Rijbewijskeuringen in de regio

REGIO - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht op het spreekuur van 22 augustus en 19 september in het Trefpunt Heiloo aan Abraham du Bois-Hof 2. In Limmen zijn deze dagen op 22 augustus en 26 september in Ons Huis, Zuidkerkenlaan 23 te Limmen. In Egmond aan Zee zijn deze spreekuren op 22 augustus en 26 september in Torenduin, Zeeweg 89.

Schikt de datum u niet dan zijn er andere mogelijkheden elders in de regio waaronder Limmen, Egmond en Alkmaar. Tarief: € 40,- voor de B/E keuring en € 60,- voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E. Voor informatie en een afspraak belt u tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen kan via www.regelzorg.nl.

Veel gemeenten verstrekken geen keuringsformulieren (Gezondheidsverklaring) meer en verwijzen naar het CBR. De Gezondheidsverklaring is echter ook verkrijgbaar bij Regelzorg en kost € 41,-. De verwerking en beoordeling van de Gezondheidsverklaring door het CBR kan tot drie maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.

Eerste editie Zomerkamp Heiloo daverend succes

Foto: .

HEILOO - Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 juli vond de zonovergoten eerste editie van Zomerkamp Heiloo plaats. Een initiatief van de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo, ondersteund door Rotary Club Heiloo.

Zo'n 60 kinderen genoten van een week vol bijzondere spellen en activiteiten. De thuisbasis van het zomerkamp was de ijsbaan in het bos. De extreme hitte zorgde ervoor dat het programma regelmatig omgegooid werd. Zo werden er gedurende de week veel spellen met water gedaan en gingen de middelste en oudste groep zwemmen. De laatste dag werd zelfs afgesloten met een heuse schuimparty op het veld.

Speciale dank aan alle fantastische vrijwillige begeleiding, onze 'kampvader en -moeders', IJsvereniging Heiloo, Natuurmonumenten, Rotary Club Heiloo, de vrijwilligers van Vluchtelingenwerk Heiloo en natuurlijk alle kinderen!

KRINGLOOP HEILOO is de leukste en goedkoopste! Kinderkleding €0,50, alle kleding €2 (muv jassen) alle boeken €1, dvd's €1, cd's €0,50, glazen €0,30, 7 meter strips €1, veel meubels, kleingoed. DI t/m Za 10-5 De Oude Werf 7, nabij Karwei. Ook inbreng. 072 - 5334000 Kijk op KRINGLOOPHEILOO.NL

Ambachtelijke schilder, 35 jaar ervaring, heeft nog tijd over voor al uw schilder-en sauswerk, behangen, dakreparatie. Inges.KvK. Vrijbl.prijsopg. Tel: 06 - 3987 0829

TUINEN TE VEEL WERK? Geen tijd? Zeer ervaren tuinliefhebber helpt u met DESKUNDIG snoeien en het klaarmaken van uw tuin en het afvoeren van tuinafval. T: 06 1827 8367

LET OP! Kim's Haarsalon heeft vakantie vanaf 1 september t/m 19 september. 20 september sta ik weer voor u klaar! Bel voor een afspraak: 0630042383. Tot snel en een fijne zomer!

AQUARELLEREN. Wilt u eens kennismaken met deze techniek, of gewoon lekker schilderen, dan kan dit 1x per 14 dagen op maandagavond in Heilloo ,o.l.v. Vera Verzijlenberg. Info: 072 5052827 of verzijlenberg@hotmail.com

Tot en met 24 aug. EXPOSITIE schilderijen gemaakt door Brigitte Vermij in Het Trefpunt, Abraham Du-Boishof 2 te Heiloo. Thema: 'ZON EN ZEE'. Schilderijen waar je blij van wordt. Doordeweeks geopend van 9 tot 17 uur.

SCHILDERSBEDRIJF LIMMEN 50% korting. Heeft nog tijd over voor al uw schilderwerk binnen en buiten. Tel: 06 - 42479384

Grote collectie gebruikte elektrische fietsen v.a. € 500. Bosman Tweewielers. Westerweg 295, Heiloo. 072 5331241. www.bosmantweewielers.nl

Grote sortering gebruikte dames- en herenfietsen. Bosman Tweewielers. Westerweg 295, Heiloo. 072 5331241 www.bosmantweewielers.nl

Net binnen. Prachtige oude kasten. Prettig geprijsd! Originele cadeaus. WELKOM bij Center Design, hoek Heerenweg/Slimpad Heiloo.

AUTOWASSTRAAT CARCLEANING HEILOO. Ook voor het totaal reinigen van uw auto. Nijverheidsweg 19a. Ma t/m Vr 08.00 - 17.00 uur. Za 09.00 t/m 12.00 uur. T: 072-532 0294 www.carcleaningheiloo.nl

DROOGLOOPMATTEN nieuwste kleuren en ook op maat leverbaar. Info: STOFZUIGERKRAAM

Tuinonderhoud Jeroen Borst. Voor professionele snoei en onderhoud voor alle soorten tuinen.Bel voor gratis offerte: 06 - 4180 3734 info@jeroenborst.nl www.jeroenborst.nl

Ervaren MASSEUSE geeft ONTSPANNINGSMASSAGE. Bij PIJN zelfde dag geholpen. Ook heilzaam tegen STRESS! Aktietarief: slechts € 30,- HEEL uur! Slimpad 36, Heiloo. Afspraak: 072 533 4906.

VAN GOGH'S IRIS HOVENIERS, voor al uw tuinwerkzaamheden, onderhoud, aanleg, ontwerp en sierbestrating. T: 072 533 6002 www.iristuinen.nl

Schilder voor binnen en buiten. Mooie prijs. Tel: 06 - 17090670

BRIDGELESSEN voor beginners en gevorderden. De lessen starten medio september. Kleine groepen. Aanmelding/Info: Ton Mooij, tel. 072-5331672 of tonmooij@concepts.nl

Leer Spaans bij Campo del Sol in Heiloo. Kleine groepen, gediplomeerd docente. Cursussen starten in september. www.campodelsol.org / 072-5669956

TE HUUR: winkelruimte 58m² Breedstraat,Centrum Alkmaar. €650 p.m. Info: 06 52664470

Ik ga verhuizen, daarom verkoop van leuke brocante op zaterdag 11 augustus van 10 tot 5 uur. Kerkweg 37 Limmen.

Mondharmonicales. leer in een paar lessen spelen. Notenkennis niet nodig! Iedereen kan het leren! info: 06 16163045 of www.mondharmonicales.nl

366 soorten stofzuigerzakken + onderdelen koop je op de markt, woensdag in Heiloo. STOFZUIGERKRAAM

Op zoek naar kwaliteit en betrouwbaarheid? Jan Baltus schilderwerken in Limmen voor al uw schilder en sauswerk. Mail janbaltus@hotmail.com Tel: 06 - 4009 5081

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering T: 072 - 506 9052

Voor al het behangen en sauzen. Tel: 06 - 1959 5863

BARRY DE VRIES AUTO'S. In- en Verkoop.
www.barrydevriesautos.nl
De Wagenmaker 12, 1851 PX Heiloo. Tel: 06-2159 8809

Schilder voor binnen en buiten. Mooie prijs. Tel: 06 01709 0670