De Uitkijkpost

18 juni 2014

De Uitkijkpost 18 juni 2014


Grote drukte en gemoedelijke sfeer tijdens Music Meeting Heiloo 2014

Muziekgroepen kwamen met originele invulling van Carmen

Foto: Music Meeting Heiloo

HEILOO - De concurrentie op de evenementenagenda was groot, maar dat deerde muziekminnend Heiloo niet. Op Landgoed Willibrordus was het dit weekend erg druk bij de Music Meeting.

Artistiek leider Teunis van der Zwart had voor de muziekgroepen dit jaar het thema Carmen bedacht, naar de opera van Bizet. Die opdracht werd heel creatief ingevuld; niet alleen met de Habanera of Toreador, maar soms met geheel eigen interpretaties van Bizet's muziek. Zo kreeg in de binnentuin van de Cultuurkoepel het vierstemmig koor Hitchmen & Co (samen met de vrolijke trekzakken van Clementien Sengers en Simon Peek) luid applaus voor zijn persiflage op "De Parelvissers". De jeugdige Kim Reizevoort verraste in het Activiteitencentrum met haar prachtige zang bij het Caeciliorum, een samenwerkingsverband van het Oratoriumkoor en de harmonie St. Caecilia. Het Alkmaars Symfonie Orkest speelde professioneel en prachtig in De Strandwal. Jeugdige leden van de Theaterbende onderhielden de bezoekers tijdens hun wandeling naar de muzieklocaties met theatrale muziekacts. In De Trog bood de Music Meeting-organisatie het publiek een toepasselijke consumptie aan: Carmen-hangop. Het illustreerde de gemoedelijke sfeer tijdens het Carmen Circuit. Zondagmiddag was er grote drukte in het cultureel centrum van het Landgoed toen de muzikanten daar eigen repertoire speelden en zongen. De koren en orkesten in de grote zaal, kleine groepen in de intieme Tuinkamer. Samen met het publiek en ondersteund door het Jeugdorkest van muziekvereniging Eensgezindheid zongen de deelnemers aan het slot van de muziekontmoeting het Heilooër Volkslied en een speciaal door Teunis van der Zwart gemaakt Carmenlied.

Tiende editie Heilooër Kunst6daagse

HEILOO – Van 24 tot en met 29 juni is de Kunst6Daagse. Overal in Heiloo kan men genieten van kunst en cultuur in breedste zin. Het Heilooër kunstevenement viert haar 10-jarig jubileum en is voor het eerst georganiseerd door de zelfstandige stichting Kunst-Zin Heiloo.

De werkgroep van ruim twintig vrijwilligers is er in geslaagd om een prachtig podium te bieden aan een zeer gevarieerd en boeiend aanbod. De herkenbare gele vlag wappert bij tal van kunstenaars (circa 150 deelnemers op zo'n honderd locaties) die meedoen aan de Kunstroute, bij de Witte Kerk en de Hutkoffer, bij de Bibliotheek, maar ook bij winkels en restaurants. Zo zijn er bij ijssalon Di Fiorentina op zaterdag 28 juni levende beelden te bewonderen en op zondag 29 juni treedt Teatro Pavano op; een bijzondere Italiaanse kunstattractie. Rozing Wonen & Dromen biedt als vanouds volop kunstbeleving met acht verschillende kunstenaars. Voor het eerst maakt ook het monumentale Pakhuis Dekker aan de Holleweg 100 deel uit van de Kunstroute; vijf gerenommeerde kunstenaars tonen hun werk. Op zaterdag 28 juni van 14.00 tot 15.30 uur worden er lezingen gegeven door Thea Tolsma, Hellen van Meene en Peter Hebbing. Op zondag 29 juni: Spirit of Epona, en wordt om 14.00 uur Imelda geïnterviewd door Hellen van Meene. Daarna komen Sjoerd van Oevelen en Elodie Hiryczuk aan de beurt. Julia van Kappel zingt op 28 en 29 juni om 15.00 en wordt begeleid door pianiste Marijke Vis in haar atelier Heerenweg 181. Landgoed Willibrordus bruist van de kunstactiviteiten; zowel binnen als buiten. Op het landgoed zijn op bilboards foto's te bewonderen met als thema 'Verbinding'. In de expositieruimte van de Cultuurkoepel en de aangrenzende Kleine kapel exposeren 35 kunstenaars, tevens zijn er muzikale optredens. Er is een Kunstmarkt in het restaurant van cultureel centrum De Strandwal (omgedoopt tot Kunstplein), in De Trog exposeren vijf kunstenaars en in de Tuinkamer van De Strandwal en de Kleine kapel dragen dichters uit de regio werk voor. De organisatie van dit poëziedeel was in handen van Eugenie Herlaar en Dini Apma. Traditiegetrouw wordt de tentoonstelling in de Witte Kerk omlijst met muziek. Naast schilderijen (Arie Koning) en lichtsculpturen (Lubbo de Graaf) laat Marry Ranzijn haar beelden zien. Bij het gemeentehuis en de bibliotheek is het Beeldenboekje van Heiloo te verkrijgen. Op woensdag 25 juni kunnen de kinderen schilderen bij het Beestenboetje tussen 14.00 en 16.00 uur. Er is een uitgebreide brochure met alle activiteiten tijdens de Kunst6Daagse beschikbaar waarin alle deelnemers worden belicht; op de achterpagina staat het routekaartje. Deze is op diverse locaties in Heiloo verkrijgbaar, en via www.kunst6daagseheiloo.nl kunt u de brochure digitaal bekijken. Daarnaast is er nog een los programmablad beschikbaar, waarin alle activiteiten gedurende de Kunst6daagse worden aangegeven. Dus kom, beleef en geniet; u heeft zes dagen de tijd! Op pagina 9 vindt u een selectie van de deelnemende kunstenaars.

3 / 24

5 / 24

7 / 24

9 / 24

11 / 24

15 / 24

Excelsior Limmen organiseert Albert Heijn Limmen Music Night

LIMMEN - Na een pauze van ruim acht jaar, is het dan eindelijk zo ver: Harmonie Excelsior organiseert na de voorgaande succesavonden wederom een Albert Heijn Limmen Music Night.

Deze muzikale en gezellige happening zal plaatsvinden op zaterdag 22 november in sporthal d'Enterij te Limmen. Met het thema 'Pop ontmoet Klassiek' zal deze avond bomvol zitten met alle muzikale ingrediënten die een spektakel als dit nodig heeft. Er zal deze avond medewerking worden verleend door KiNK, The Limbeats en Slagwerkgroep Excelsior. Er wordtl van alles gespeeld; van operette tot pop. De exacte invulling kan men nog niet bekend maken, maar het zal een geweldige avond worden. Op de jaarmarkt van Limmen, die op woensdag 25 juni plaatsvindt, zal de kaartverkoop van start gaan. De kosten van een kaartje zijn € 15,-. Zet de datum vast in de agenda! Houd de kranten en social media in de gaten voor meer informatie. Ook zullen alle wetenswaardigheden over deze avond op www.excelsiorlimmen.nl te vinden zijn.

Djazz 2 imprezz dansend het jaar uit

LIMMEN - Dansschool Djazz 2 imprezz uit Limmen heeft 15 juni een eindejaarspresentatie gegeven in sporthal de Bloemen. Ruim 800 mensen zijn komen kijken.

De kinderen hebben een heel dansseizoen hard gewerkt en lieten zich nu van hun beste kant zien. De kleuters begonnen met een dans op Tante Rita. Gekleed in paarse glitterjurken met veren stalen zij direct de show. Groep 3 kwam deed een dans op Glitter en glamour. Zij dansten enthousiast in verschillende opstellingen. Later lieten zij stralend en lachend de dans Double me zien. Groep 4/5 danste mooi op Wondergirl en kwam terug met een spetterende dans op 'Live life', waarbij zij nog voor het eind al een luid applaus kregen. Groep 6/7 begon met ballet en danste verder op een lekkere beat van Rather be. Hun stoere kant lieten zij zien op 'Hot, hot, hot'. Groep 8/eerste klas klas danste grote, strakke bewegingen en zorgde voor een super optreden. De tweede en derde klas van het voortgezet onderwijs nam de zaal mee met hun musicalmix. Halverwege, tijdens een moeilijke lift, barstte het applaus al los. Vol energie en enthousiasme brachten zij hun performance. De showgroep danste een combinatie van moderne dans met jazz en een musicalmix van Sister Act. Kracht, energie en show straalden van de meiden af. De middag werd afgesloten met een einddans van alle groepen. De zaal barstte los in een luid applaus.

Adelbertbeeld terug naar Rinnegom

Foto: Jos Apeldoorn

EGMOND - Na bijna vijftig jaar komt het oude beeld van Adelbert weer terug naar Rinnegom bij de begraafplaats die vroeger naast de Rinnegommerkerk lag.

De kerk is in 1967 gesloopt nadat de nieuwe Adelbertuskerk in Egmond-Binnen in 1964 werd geopend. Al die tijd heeft het stenen beeld – flink beschadigd – in de tuin van de Williebrorduskerk in Heiloo gestaan. Onder meer het hoofd en de armen van het beeld ontbreken. Dat het beeld zolang bij de Willibrorduskerk heeft gestaan is bijzonder. Adelbert was een metgezel van Willibrord die in de 7e eeuw hier het geloof kwamen verkondigen. Dat de parochie van Heiloo zolang op het beeld gepast hebben waarderen de Egmonders zeer ondanks dat het beeld nogal gehavend is. Voor de restauratie van het beeld is een bedrag nodig van € 4250,- Wie een bijdrage wil leveren aan de restauratie kan geld overmaken op bankrekening. nr. NL10RABO0315700149 met vermelding van 'Beeld Adelbert'. Als u duidelijke foto`s heeft van het beeld (trouwfoto's) dan wil men die graag gebruiken om een realistische reconstructie te maken van vooral het hoofd van Adelbert.

Korenfestival op Wilhelminaplein in Akersloot

AKERSLOOT - Zondag 22 juni is het feest in Akersloot. Vanaf 13.30 uur zullen vijf koren zorgen voor een heerlijke muzikale middag op het Wilhelminaplein waarbij zij hun muzikale kunnen ten gehore brengen.

Een half open podium zorgt ervoor dat men vanaf de aanwezige terrassen kan genieten van een heel divers genre van koormuziek. Een gevarieerd programma staat u te wachten, de koren zingen bekende maar ook minder bekende nummer, van nationaal en internationaal. Het spits wordt afgebeten door de Meerzangertjes en het Aquariuskoor sluit dit festival weer af. De deelnemende koren zijn: de Meerzangertjes uit Akersloot, Popkoor Popkorn uit Heerhugowaard, Mixxt uit Heerhugowaard, Mucicstar uit Castricum en als laatste Aquarius uit Akersloot. Aanvang 13.00 uur op het Wilhelminaplein in Akersloot.

IJs van de IJsclub voor Avond4daagse lopers

REGIO - De Limmer IJsclub heeft ijs uitgedeeld aan de lopers van de verschillende afstanden van de Avond4daagse, op de Visweg in Limmen. Er was ook een rij bordjes met de namen van de Friese Elfsteden neergezet om de jeugd hier alvast mee vertrouwd te maken. Op dinsdagavond kwamen de deelnemers van de Avond4daagse al langs de kartbaan, waar de skeelertraining voor de jeugd wordt gehouden, daarnaast wordt er aan de conditie gewerkt door fiets- en looptrainingen. Informatie over de Limmer Ijsclub op www.limmerijsclub.nl.

Schoolvoetbalteam De Zuidwester in finale

HEILOO - Woensdag 4 juni beloofde een spannende dag te worden voor het jongens 5/6 schoolvoetbalteam van De Zuidwester. En spannend werd het!

In de sterke poule eindigden alle wedstrijden in een gelijkspel. Twee zenuwslopende penaltyreeksen moesten beslissen welke twee van de drie teams uit deze poule door mochten naar de kruisfinales. De jongens van De Zuidwester bleken de zenuwen te controleren en de halve finale werd bereikt. Ook de halve finale eindigde in een gelijke stand en kwamen penalty's er aan te pas om de finalist te bepalen. Weer lieten de goed spelende knullen zien dat ze de druk aankonden. De Zuidwester stond in de finale! De finale was nog spannender. Er werd veel inzet getoond en de lijn van de dag werd doorgezet. Weer gelijkspel, weer een penaltyreeks. Ouders en supporters waren behoorlijk zenuwachtig, maar ook deze reeks werd gewonnen! De jongens groep 5/6 van De Zuidwester Districtskampioen West I, een bijzonder goede prestatie. Woensdag 25 juni wordt het team door de KNVB met een bus van school gehaald om met de vijf andere districtskampioenen op het KNVB sportcomplex te Zeist te strijden voor het Nederlands Kampioenschap schoolvoetbal 2014.

Judozilver voor Karen en Maaike Stevenson

HEILOO - Karen Stevenson heeft op de Senior European Cup in Slovenië in de klasse tot 78 kilo het zilver veroverd.

Na winst op de Kroatische Brigita Matic en de Duitse Marie Branser werd in de halve finale de Sloveense Klara Apotekar met een san kaku overmeesterd. In de finale trof ze de huidige nummer 4 van de wereldranglijst Ana Velensek. Na een knappe voorsprong ging de partij alsnog verloren. Een mooie tweede plek voor Karen was het resultaat.
Gelijkertijd nam een aantal andere Dojo 't Loo judoka's deel aan een groot internationaal judotoernooi in Venray waarbij ruim 1600 judoka's uit 36 landen op de mat stonden. Bij de dames tot 18 jaar in de klasse +70 kilogram evenaarde Maaike Stevenson haar oudere zus door ook met het zilver naar huis te gaan. Met een yugo werd Daniels in de eerste ronde aan de kant gezet, waarna de tweede ronde op straffen gewonnen werd. De finale tegen Merel Barkman ging helaas net verloren. Thijs Lesterhuis verloor in de tweede ronde in de klasse tot 21 jaar en tot 81 kilogram van de fysiek sterkere Dermaut (Bel). In de derde ronde stond Thijs yugo voor tegen Smolars (Lat) maar kon deze voorsprong helaas niet volhouden, waarmee voor hem het toernooi eindigde. De broers Job, Kars en Mats Kroon hadden zaterdag samen met Daan Pepping al het spits afgebeten in Venray. Het was voor alle vier het eerste internationale toernooi. Job verloor helaas twee wedstrijden. Kars wist zijn tweede partij netjes te winnen, maar na verlies in de derde partij was zijn toernooi ten einde. Ook Mats moest na twee verloren wedstrijden naar huis zonder prijs maar heeft wel weer een mooie ervaring opgedaan.
Na heel lang wachten mocht Daan eindelijk de mat op om aan zijn toernooi te beginnen. De eerste tegenstander was een maatje te groot voor Daan, de tweede wedstrijd ging het veel beter maar kon helaas niet winnend afgesloten worden. Ook voor Daan de lange reis terug zonder prijs maar wel weer een mooie ervaring rijker!

Hogere diploma's zwembad loos

HEILOO - Vorige maand hebben de leerlingen voor de hogere diploma's in zwembad de Beeck afgezwommen.

Met regenpakken en laarzen aan voor de overlevingsdiploma's van Dolfijn. Of de vaardigheden van keerpunten en mooie zwemslagen voor de techniekdiploma's van Zwaardvis. Aan het einde mochten zij allen weer een mooi diploma aan hun reeks toevoegen. Voor Nienke en Sinea was dit het laatste diploma, zij hebben alle zwembad Loos diploma's in hun bezit. Gelijktijdig heeft een volwassen les klant voor zijn A diploma afgezwommen.

De geslaagden zijn: Diploma A: Michel Bastiaansen. Zwaardvis Brons: Michelle de Jong, Nienke Heemskerk en Isabella Dekker. Zwaardvis Goud: Inez Bruin. Dolfijn Brons: Jelle Venema, Dominue Crum, Lotte Wilkens, Sanne van Zelst, Lynn Jonker en Romy Jonker. Dolfijn zilver: Mathieu Huguenin, Lianne Dekker, Enhtulga Gantumur, Guy Huguenin, Lian Beij, Anouk Lammers. Dolfijn Diamant: Amber Wijdenes, Dunya Tromp, Benjamin Kuus, Nienke Madderom, Sinea van der Vlies, Francien Vreweij.

Forestersjeugd imponeert in Heerenveen

HEILOO - Zes Foresters-teams kwamen dit weekend in actie tijdens het grote jeugdtoernooi van VV Nieuweschoot in Heerenveen. De E1 en F1 haalden de finales, die gespeeld werden met veel publiek langs de kant. De E1 verloor van Ado '20 E1 (1-2) en pakte de tweede plaats. De F1 won het toernooi door 2-1 winst op Blauw Wit '34 F1. Foto: Marc Brunekreef

20 / 24

Eerste voetgolftoernooi voor Stichting KEES

voetgolf

HEILOO - Op zaterdag 21 juni houdt Stichting KEES het eerste voetgolftoernooi.

Op en rond de velden van HSV en Het Maalwater is een 19 holes voetgolf parcours uitgezet waar de eerste Heilooër Voetgolf kampioenschappen plaatsvinden. Stichting KEES organiseert dit evenement met als doel geld in te zamelen om mensen met een beperking gedurende het jaar financieel te ondersteunen om te kunnen sporten. Inmiddels zijn de 44 deelnemende teams bekend waarmee het toernooi met 176 deelnemers vol zit! Naast het voetgolf zijn er diverse activiteiten op het HSV terrein. Zo kan men meedoen met het cabrio schieten, waarmee mooie prijzen te winnen zijn, en is er een springkussen voor de jeugd. De start van de eerste ronde vindt plaats rond 12.30 uur. De tweede ronde volgt om 15.30 uur. Om 20.00 uur is de finale van het cabrio schieten op het hoofdveld van HSV. Na afloop is er muziek en het WK op groot scherm.

Trias masters uitermate succesvol tijdens NK atletiek

atletiek

HEILOO – Dit weekend werden er de Nederlands kampioenschappen masters gehouden in Utrecht. Trias was uitermate succesvol.

Dirk Schrieken won tweemaal goud. De Trias master won het discuswerpen met een afstand van 37.37 meter en het kogelstoten met 12.71 meter. Bij de dames was het Jolanda Brasser die het discuswerpen won. Hanny Barnhoorn was uitermate succesvol . De alleskunner van Trias won goud op de tachtig meter horden. En zilver op de honderd meter en speerwerpen. Trias trainer Hennie Punt won drie zilveren medailles. Dit deed Punt op de 800 meter/1500 meter en 5000 meter. Hij moest alleen wereldkampioen Martien vd Hoorn voor zich dulden.
Bij de pupillen competitie was er ook succes Jetske Zuurbier MA1 en Roos Poldervaart MA2 wonnen brons op de 1000 meter. Bente Madderom MA1 won met overmacht de driekamp en was razendsnel op de 60 meter 9.10 seconden. Huib Schong JA1 won zilver op de duizend meter en David de Kler JA1 brons. Bij de MPB was het Laura Croux die de meerkamp won en Resa Witte en Iris Kramer wonnen beide brons. Nika Kloosterman werd vierdee op de 1000 meter.Gijs Smolenaars won de 1000 meter en Gijs van de Kolk werd keurig tweede. Tenslotte won Zoë Hoebe zilver op de 1000 meter en op de meerkamp.

Botendag watersportvereniging Limmen

LIMMEN - Zondag 22 juni is de jaarlijkse botendag van watersportvereniging Limmen. Om 13.00 uur vertrekt men vanuit het Limmer haventje. Zondag trekt men met zoveel mogelijk leden in vloot naar het landje. De kinderen zullen daar volgens de traditie gaan stokbroodbakken op houtskool. Water en vuur maakt dat jong en oud zich prima vermaakt. De watersportvereniging is opgericht in 1973 en heeft inmiddels al een paar lustrums mogen vieren. Het doel van de watersportvereniging is om de groen strook nabij natuurgebied 't Die te behouden. Het is de ultieme plaats om na een boottocht over het Stet even te genieten van rust en natuur. Er is zelfs een aanlegsteiger en prullenbakken gerealiseerd om de natuur te sparen. Met elkaar is men het wakend oog om de route en het eiland vrij te houden van afval wat helaas toch ook daar terecht komt.

Danny Bizot weer terug op niveau

mountainbiken

REGIO - In Akersloot op Sportcomplex de Cloppenburgh, vanaf april de definitieve thuisbasis van de Stichting Kids and Parents Bikeschool (KPB), pakte Alkmaarder Danny Bizot na een afwezigheid van enkele weken weer eens de overwinningsbloemen.

De tiende en laatste rit in de reeksen on de KPB mountainbike cup liet vooral strijd zien achter de latere winnaar Danny Bizot. Henk Louwe (Alkmaar) bleef Bizot in de beginfase nog het meest op de hielen zitten op korte afstand gevolgd door het duo Chris Kemp/Peter Langevoort respectievelijk afkomstig uit Egmond aan de Hoef en Akersloot. Na een kwartiertje kwam Henk Louwe ten val en moest toezien hoe zijn achtervolgers hun achterstand wisten om te buigen in een redelijke voorsprong. Vervolgens was dat ook het moment voor Peter Langevoort om Chris Kemp even te testen. Deze demarage wierp direct voor Langevoort zijn vruchten af, doordat Kemp al het achterste van zijn tong had laten zien en moest passen. Henk Louwe deed nog zijn uiterste best door de pijn te verbijten zijn vierde plek veilig te stellen om de opstomende Henk Jan Verdonk uit Egmond aan de Hoef van zich af te houden. Bij het luiden van de bel had Louwe nog en voorsprong van bijna honderd meter, waarvan hij er op de streep nog amper tien van overhield. Kim Schuitemaker (Assendelft) klasseerde zich als eerste en enige dame in het mannengeweld.

Twee kampioensteams bij VV Limmen

LIMMEN - Twee teams van tennisvereniging Limmen zijn kampioen geworden. De eerste foto betreft de kampioenen van Groen 1 bestaande uit: ?vlnr Lars Admiraal, Wietse Haan, Mats Tijsen, Guido Bollweg en Thomas van der Wijk (niet op foto). De tweede foto van Groen 2 bestaande uit: vlnr (boven) Milan Peemen, Bram Tijsen, Mees Duinmeijer, (onder) Max Hageman en Bruno van Dijk. Beide teams zijn onverslagen kampioen geworden.

Succes voor karateka bij Funakoshi Cup

karate

HEILOO - De Heilooër karateka's waren goed op dreef bij het toernooi om de Funakoshi Cup in sporthal de Hoornse Vaart.

Met deelnemers uit Nederland, Luxemburg, Duitsland en zelfs Kenia werden diverse prijzen veroverd. Bij de bruine banden werd het podium bezet door drie leden van één familie. Sterre Blok bleef haar broers Berend en Reijer voor. Bij de zwarte banden moest Fabrice de Boer dit keer zijn meerdere erkennen in de Rotterdammer Wouter Deijl. Zaterdag 21 juni sluit Funakoshi het seizoen af met een benefiettraining voor Kenia. Keniaans kampioen Erick Juma verzorgt in de gymzaal aan de Capel Acker twee trainingen voor de leden van Funakoshi.

MEDEWERKERS gezocht voor werk op BLOEMBOLLENBEDRIJF. Omgeving Heiloo, juni & juli. Min. leeftijd 16 jaar. Tel 06 4642 0309 na 17.00 uur.

Eva Nails NAGELSTUDIO HEILOO ZOMERACTIE Pedicure € 25 ; Manicure € 10,= ; Kunstnagels (arcyl, solar of gel) nieuwe set € 35 ; Gellak € 22,50. Open ma t/m vr 9.00-21.00u. Bel voor afspraak 06 5080 9000 of evanails.nl

HOVENIERSBEDRIJF
ELSMAN
voor al uw
tuinwerkzaamheden.
T: 072 533 8298 of
hovenierelsman@quicknet.nl

WK POT ORANJE! € 15. Alleen bij HENK SCHOLTEN Bloembinderij. info@bloemenheiloo.nl. T. 072 5335129.

BESTRATING Tuinontwerp en -aanleg Grond- en sloopwerk www.twisk-limmen.nl Tel. 06 2223 3130


BOUWBEDRIJF
TERLUIN

Voor al uw aan-, ver- en
nieuwbouw. Ook renovaties.
Kozijnen, deuren, ramen.

Vrijblijvend prijsopgaaf:
T: 072 505 3395

AVC COMPUTERS
Kanaaldijk 97 KOEDIJK
-Levering nieuwe PC's
-Reparatie alle merken
-Halen/brengen mogelijk
Gratis parkeren & koffie
072-750 4000 (sinds 1984)

Ambachtelijke SCHILDER
heeft nog tijd over, ook voor
timmerwerkzaamheden en
dakreparatie enz. Vrijbl.
prijsopgave, geen aanbeta-
ling; betaling na tevreden-
heid klant. Ingeschr. KvK
Tel. 06 3811 1577

ELECTRONICA DEFECT? Wijffels Electronica Service. Geen voorrijkosten. Tel.: 06 2249 8000

Kom naar de leukste kringloop
KRINGLOOP HEILOO,
nabij Karwei, De Oude Werf 7.
Open di t/m za 10-17 uur
Inbreng en gratis ophalen
072-5334000 of
info@kringloopheiloo.nl
Nu ook pin.

SCHILDERSBEDRIJF
LIMMEN


50% korting

heeft nog tijd voor al uw
schilderwerk, binnen en buiten.

T: 06 4247 9384

Vrijdag 20 juni gezellige LIVEMUZIEK van Johnny Knows in CAFÉ DE WIT!
Bekend van Jazz & Sail Bergen. Lekker swingen en dansen op de dansvloer vanaf 21.30! Tot vrijdag!

Ervaren ALLROUND HOVENIER biedt zich aan voor onderhoud van tuin, plantsoen e.d. € 15,= p/u T: 06 2657 0403

't Komt van de bakker (Monica) rijdt morgenochtend weer met ovenvers brood en banket van Speltbroodspecialist Raat (www.raat.nl) en met het ambachtelijke, zelf even af te bakken brood van Handgemaaktbrood (www.handgemaaktbrood.nl) naar de biomarkt in Heiloo. Vanaf 11:30 uur start Monica met de verkoop van brood en Ahmed met de verkoop van kaas. Iets later sluiten Kees & Nel (groente en fruit) aan en is uw biotrio compleet. U kunt bij ons terecht tot rond 18:00 uur. U vindt ons op 't Looplein naast de ING Bank, tegenover de HEMA. Wilt u brood bestellen? Graag uiterlijk dinsdagochtend: info@tkomtvandebakker.nl of 06 20 87 87 50 (Monica). Tot morgen!

GARAGEBOX te huur aan de WERKENDELSLAAN te Heiloo. Huursom € 105,- per maand. Direct beschikbaar. Info: 06 2030 2624

TUINIEREN te veel werk? Geen tijd? ZEER ERVAREN TUINLIEFHEBBER helpt u met snoeien en het strak knippen van hagen, buxus en taxusbollen etc. Het hogedrukreinigen van terrassen en het verticuteren van bemoste grasvelden. 06 1827 8367

BESTE SCHILDER EN
STUKADOOR
voor binnen
en buiten.
Nu 50 % KORTING.
T 06 3374 3601

DE SCOOTERBOX repa-
reert alle merken scooters en
fietsen + het onderhoud. Wij
halen uw fiets/scooter gratis
op. Ook levering nieuwe.
www.descooterbox.nl
Tel. 06 2202 0702

WELEDASCHOONHEIDSSALON PETRA OOSTENRIJK krijgt nog meer zin in de zomer. Voetbad, voetscrub, voetbalsem, rugscrub, rugmassage, gezichtsreiniging, uitgebreide gezichtsmassage, hydraterend masker, handmassage. Nu € 57,50 met de 100% natuurlijke producten van Weleda. Graag tot ziens. T: 06 1369 4109 www.petraoostenrijk.nl

BARRY DE VRIES
AUTO'S. In- en Verkoop.
www.barrydevriesautos.nl
Industrieterrein Oosterzij 4/f,
1851 NT Heiloo.
Tel: 06 2159 8809

Vrijdag 20 juni gezellige LIVEMUZIEK van Johnny Knows in CAFÉ DE WIT!
Bekend van Jazz & Sail Bergen. Lekker swingen en dansen op de dansvloer vanaf 21.30! Tot vrijdag!

WK POT ORANJE! € 15. Alleen bij HENK SCHOLTEN Bloembinderij. info@bloemenheiloo.nl. T. 072 5335129.

In de maand juni heeft KIM'S HAARSALON een leuke OPENINGSAANBIEDING voor Hem en Haar: Knippen kinderen t/m 12 jaar € 8,50; Knippen volwassenen € 10,-; Wassen/Knippen/Föhnen € 15,-
Kleuren + knippen kort € 30,-; Kleuren + knippen lang € 40,- . Bel voor een afspraak 06 300 42 383

Bestel jouw SUPERFOODS gemakkelijk en snel online. Ga naar:
www.healthinessonline.nl

MART METZELAAR
Bouwbedrijf. Al 25 jaar het vertrouwde adres voor kozijnen en ramen. Tevens voor al uw timmerwerkzaamheden NIEUWBOUW, VERBOUW en ONDERHOUD Bogerdlaan 23, 1906 XR Limmen 072 5052977 – 06 51320570 j.c.m.metzelaar@hotmail.com

TUINONDERHOUD
JEROEN BORST


Voor al uw tuinwerkzaamheden
Snoei - onderhoud - aanleg

Tel. 06 4180 3734
www.jeroenborst.nl

BEST TUINEN een levenlang ervaring om van uw tuin weer een plaatje te maken. Dirk Best sr 06 2096 8346/072 5624285

LEZING over UNIVERSELE UNIFICATIE-EENWORDING van de Mensheid zoals beschreven in HET KENNISBOEK. Door Liesbeth de Groot. 21 juni 2014: 10.30 uur in de BIBLIOTHEEK HEILOO, WESTERWEG 250. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend. Inl.: 06 555 42 403 Bep Jong

M.M. STOOP SCHILDER-
WERKEN
mart@quicknet.nl
072 5340519 / 06 19957999
Véél meer voor uw geld!
Logistiek in schilderwerk.

Kom ook naar openluchtzwembad HET BAAFJE. Met 50-meterbad, instructiebad en pierebad. See you at HET BAAFJE!

BLOKFLUITLES. Een mooi opstartinstrument. Voor KINDEREN van 5 t/m 14 jaar. Uw kind leert in gezellige kleine groepjes blokfluit spelen en tegelijk notenlezen! Geef je nu op en begin na de zomervakantie. Voor meer inf: Elma Agterberg T.: 06 2288 9122

SCHILDER BINNEN EN BUITEN. Heel mooie prijs. T 06 1709 0670

BLOKDIJK MAKELAARS
HEILOO
Gratis waardebepaling
Gratis vervoer naar de notaris
072-8885072 / 06 3096 5285

MEUBELSTOFFEER-
DERIJ OP MAAT.
Het
adres v. STOFF. v.
bankstellen, FAUTEUILS,
Eetkamerstoelen enz. enz.
Bel ons voor een vrijbl.
afspr. T.: 072 572 3020
Ingeschr. KvK

www.hoveniersbedrijfdepopu-
lier.nl Al 25 jaar het adres voor
al uw TUINWERKZ. HEDEN. O.a. snoeien, onderhoud, aanleggen van oude- en
nwe tuinen, sier- en herbestr.
Het plaatsen van SCHUTTINGEN.
Gratis ontwerp enz. Alles is
bespreekbaar. Ingeschr. KvK,
goudengids. Bel voor een
vrijbl. prijsopg. 072-888 4612

BOWLING HEILOO.
INTERACTIE met familie of
vriendengroep?
Airconditioned bowlen en eten.

N.VONK (SIER)BESTRA-
TING
, schuttingen, tuinaan-
leg, onderhoud. Vrijblijvende
prijsopgave en advies. Leve-
ring materiaal tegen scherpe
prijzen, tel. 072-5402681 of
06 3014 7208

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering T: 072-506 9052

TEIJSSE & VOOREN ZONWERING Rechtstr. van fabriek. Zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens, garagedeuren, infrarood terrasverwarming en Velux zonwering. Ook voor reparatie en montage. Bel: 06 5329 4460

PIANOLES

De lessen zijn ontspannen,
deskundig en op maat gemaakt
voor elke leeftijd.
Info 06 1750 6967

VAN GOGH'S IRIS
HOVENIERS, voor al uw tuinwerkzaamheden, onderhoud, aanleg, ontwerp en sierbestrating. T: 072 533 6002
www.iristuinen.nl

366 soorten stofzuigerzakken
+ onderdelen koop je op de
markt, woensdag in Heiloo.
STOFZUIGERKRAAM

DROOGLOOPMATTEN
nieuwste kleuren en ook op
maat leverbaar. Info

STOFZUIGERKRAAM

PEDICURE
Elly Coffeng-Kaandorp.
Ook reumatische, diabetische
voet.T: 072-5332787.
Patrijsakkers 5, Heiloo.

Oók bij u thuis.

Te huur GARAGE aan de
WERKENDELSLAAN € 105
per mnd. T.K. gevr. oude
ANSICHTKAARTEN/Foto's
tot 1965. T: 533 7863

BLOKFLUITLES. Een mooi opstartinstrument.Voor KINDEREN van 5 t/m 14 jaar Uw kind leert in gezellige kleine groepjes blokfluit spelen en tegelijk notenlezen! Geef je nu op en begin na de zomervakantie. voor meer inf: Elma Agterberg Tel 06 2288 9122

Vrijdag 20 juni gezellige LIVEMUZIEK van Johnny Knows in CAFÉ DE WIT!
Bekend van Jazz & Sail Bergen. Lekker swingen en dansen op de dansvloer vanaf 21.30! Tot vrijdag!

Heeft u een verjaardag of andere gelegenheid? Wij komen langs met onze PRACHTIGE IJSKAR MET HEERLIJK SCHEPIJS. Zie onze website demooisteijskarvannederland.nl of bel Tom 06 1044 8399. Wordt gezellig!