De Uitkijkpost

28 mei 2014

De Uitkijkpost 28 mei 2014


Heilooër helden geëerd

Onderscheiding voor daadkrachtig optreden van Sam van der Sluis, Paul Visser en Bert de Vries

Foto: Carolien Breed

HEILOO – Het daadkrachtig optreden van de drie heren, die op 10 januari een hoogbejaarde heer uit een sloot naast de Zeeweg in Heiloo hebben gered, is niet onopgemerkt gebleven. Het heeft de aandacht getrokken van een bijzondere stichting.

Sam van der Sluis, Paul Visser en Bert de Vries kregen op donderdag 22 mei uit handen van burgemeester Hans Romeyn de bronzen Medaille en een oorkonde van de stichting Maatschappij tot Redding van Drenkelingen voor hun daadkrachtig optreden. Het is de oudste in Nederland nog bestaande onderscheiding; de stichting bestaat zo'n 250 jaar. De burgemeester was trots dat hij de heren namens de stichting deze bijzondere waarderingspenning mocht uitreiken. De eerste redder te paard die de drenkeling op die frisse januaridag, tegen het vallen van de avond, opmerkte was Sam van der Sluis uit Alkmaar. Tijdens een buitenritje op zijn verzorgpaard hoorde hij iemand zwakjes om hulp roepen. Hij zag een hoogbejaarde heer met scootmobiel en al in de sloot liggen. In zijn eentje en te paard kon hij in eerste instantie weinig ondernemen, dus riep hij langs de weg om hulp. Paul Visser uit Egmond aan Zee fietste toevallig langs en schoot Sam te hulp. ,,Ik heb meteen 112 gebeld en ben het water ingesprongen. Ik zag dat de bejaarde man, hij was nog bij bewustzijn, erg onderkoeld was geraakt. Hij zei dat hij al een tijdje in het water lag. Het was nog lastig om de man uit het water te krijgen." De derde redder, Bert de Vries uit Egmond-Binnen, zag de commotie en aarzelde geen seconde om te helpen. Toevallig zijn Bert en Paul beiden bedrijfshulpverleners; Bert had zelfs wat spullen bij zich, zoals folie om de man mee in te wikkelen. Bert: ,,We hebben hem verder aan de kant gerold en toen zag ik dat ik hem kende. Hij komt uit Egmond aan Zee, waar ik zelf gewoond heb." De bejaarde man is met onderkoelingsverschijnselen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en kon gelukkig de volgende dag weer naar huis. Bert, die ook de vrouw van de geredde man kent: ,,Ik moet er niet aan denken dat het anders zou zijn afgelopen!"

Scholen kunnen zich weer inschrijven voor Battle of the Baafje

HEILOO - Op woensdag 2 juli om 15.00 uur zullen er oude tijden herleven in Zwembad Het Baafje. Dan strijden de basisscholen van Heiloo om de snelste school van Heiloo.

Elke basisschool moet een team samenstellen, dat bestaat uit vijf jongens, vijf meisjes en een leerkracht. Elke deelnemer van dit team moet een afstand van vijftig meter overbruggen. En het team dat deze estafette wint, mag zich winnaar noemen van 'The Battle of The Baafje'.
In de jaren '70 en '80 was dit een jaarlijks terugkerend spektakel waarbij de tribune bomvol zat met enthousiaste medeleerlingen, vrienden en ouders die zo'n kabaal maakten dat het vaak tot in Plan Oost te horen was.
Zou het niet geweldig zijn om dit opnieuw te beleven?
Daarom worden leerlingen van lagere scholen opgeroepen om zich in te schrijven voor dit megaspektakel. Dus trek die klasgenoten van je achter de computer vandaan, leg die voetbal even weg en zoek uit wie de snelste zwemmers van je school zijn. En dan moet er alleen nog even een leraar of lerares gevonden worden die het aandurft om mee te doen. Maar dat moet toch lukken? Als je een compleet team hebt kun je een mailtje sturen naar Eslivanwesterop@live.nl.

Zwemplezier in het Baafje

Foto: Carolien Breed

HEILOO - Met alweer een paar warme zomerse dag achter ons namen velen weer een verfrissende duik in Het Baafje. Ook met het mooie weer op zondag vermaakten Isabelle en Renske en Jules en Kiki zich hier prima. Het Baafje komt op stoom. Het zwemwater is lekker opgewarmd en heeft een aangename temperatuur, ruim boven de 20 graden. De bezoekersaantallen zijn inmiddels hoger vergeleken met vorig jaar.

Henk en Corrie Oostendorp vieren 65-jarig huwelijk

Foto: Carolien Breed

HEILOO/BERGEN – Woensdag 27 mei vierden Henk (1923) en Corrie (1925) Oostendorp-Bijl hun 65-jarig huwelijk. Ze leerden elkaar in Alkmaar kennen vlak na de oorlog.

Corrie, oorspronkelijk uit Den Helder, maar tijdens de oorlog naar Bergen verhuisd, ging in 1946 samen met een vriendin dansen in Alkmaar. In een koffiehuis tegenover het stadshuis, waar ze tussendoor iets gingen drinken, ontmoette Corrie Henk Oostendorp. Henk, opgegroeid in IJmuiden, woonde pas in Heiloo. Hij had zijn kopje op een tafeltje laten staan en was heel even weg. Toen hij terug kwam zaten er twee jongedames aan zijn tafeltje; Corrie had met één blik zijn hart gestolen. Met z'n drieën gingen ze naar het Wapen van Heemskerk. Corrie was verzot op dansen en daar traden vaak geweldige orkestjes op. Na afloop bood Henk aan om Corrie veilig thuis te brengen. Hij was echter lopend naar de stad gekomen en Corrie op de fiets. Dus fietste Henk, met Corrie achterop, naar Bergen en zette haar veilig thuis af. De terugweg ging hij lopen; hij had zich een beetje verkeken op de afstand terug naar zijn ouderlijk huis in Heiloo. ,,Maar ik had het er graag voor over!" lacht Henk, nog altijd even verliefd op Corrie. Henk en Corrie zijn in 1949 getrouwd. Ze hebben zo'n vijftig jaar aan de Nicolaas Beetsweg gewoond, gevolgd door acht jaar aan de Dirk Bakkerhof. Het echtpaar heeft twee kinderen en vier kleinkinderen, op wie ze maar wat trots zijn! Henk Oostendorp is medeoprichter van Vereniging Oud Heiloo en auteur van drie boeken over Heiloo; Heiloo, geschiedenis en verklaring van de straatnamen, Het Straatnamenboek van Heiloo en 'Heiloo door de jaren heen'. Het echtpaar woont naar alle tevredenheid sinds een jaar of vijf in verzorgingstehuis De Marke in Bergen, maar blijft graag op de hoogte van de gebeurtenissen in Heiloo. Ook leest Henk met veel plezier regelmatig in de boeken over Heiloo van Piet Stoffers en Jan de Gruijter en van Jaap en Josta de Graaf-Gieltjes. Ware het niet dat hij zich tegenwoordig per rolstoel verplaatst, zou hij best nog eens 'een rondje Heiloo' willen doen.

Tipheiloo.nl online; eerste Tippies verzilverd

Foto: Carolien Bree

HEILOO – De website www.tipheiloo.nl voor kortstondige klusjes is in de lucht! Iedereen die een dorpsgenoot hulp wil bieden of vragen kan dat hier melden.

De eerste drie Tippies werden donderdag 22 mei verzilverd bij Di Fiorentina door Paul Mars van Heiloo-online. Paul: ,,Je geeft een paar tips en krijgt er weer Tippies voor terug."
Tip Heiloo is een initiatief van Willeke Meijer en Frank Gesink; ze zijn trots op wat de enthousiaste projectgroep in korte tijd tot stand heeft gebracht. Frank: ,,Want wie kan ons navertellen dat ze een eigen munt hebben geslagen?" Met vereende krachten hebben zij het online marktplaatsachtige klusconcept, dat in andere plaatsen zeer populair is, voor Heiloo ontwikkeld. Met de insteek om het imago van vrijwilligerswerk eigentijdser en leuker te maken; een ontmoetingsplaats voor jong en oud.
Tip Heiloo verbindt mensen met elkaar en levert iedereen een win-win situatie op.
Wie een uurtje of langer voor iemand anders aan de slag is, ontvangt één of meer Tippies. Hiermee kun je zelf een klusje 'kopen' of de Tippies kunnen worden verzilverd bij een aantal winkels, restaurants en/of culturele organisaties in Heiloo.
Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) in de bibliotheek fungeert als 'bank'. Hier wordt bijgehouden hoeveel Tippies iemand heeft verdiend, die bij het VIP kunnen worden opgehaald. ,,Je kunt met Tippies ook weer iemand anders blij maken", aldus Marian van Dam van SWH. Kortom: Heel Heiloo slaat vanaf nu munt uit Tipheiloo.nl!

Dichtersfestival tijdens Kunstzesdaagse

HEILOO - Eind juni wordt tijdens de Kunst6daagse podium geboden aan woordkunstenaars uit de hele regio.

Zowel In de bibliotheek aan de Westerweg als in enkele locaties op het Willibrordusterrein komt een keur aan dichters uit eigen werk declameren. Op deze wijze wordt de woordkunst verbonden met de beeldende kunst. Of zoals Eugènie Herlaar die in beide disciplines actief is het samenvat: ,,De essentie van wat wij doen is beeldend verwoorden en dichterlijk verbeelden." Dichteres en medeorganisator Dini Apma-Staudt die ook lid is van de dichterskring Schrijvenswaard in Heerhugowaard vertelt dat het uniek is, zoveel dichters bij elkaar. ,,Wat hadden we een grote respons, hier en daar komt er ook nog ondersteuning van muziek. Leden van dichterskringen uit Alkmaar, Haarlem, Waterland, Heerhugowaard, Lelystad komen optreden. En dan ook nog een rijtje individuele dichters, zoals Ineke Post uit Hoogeveen, die met de Kunst6daagse voor Heiloo kiest als standplaats. Ikzelf kijk ook erg uit naar eind juni, mijn motto is 'Kunst veredelt, woorden verbinden'." Over de plaatselijke dichterskringen vertellen Eugènie en Dini dat die ontstaan wanneer dichters in contact komen met zielsverwanten. Het delen van ervaringen, erover praten, en stimuleren. Dat helpt iedereen om over de schutting te kijken en vergemakkelijkt het zoeken naar nieuwe invalshoeken. De bijeenkomsten zijn eenmaal per maand of soms ook om de maand. Bij diverse manifestaties in het dorp wordt opgetreden. De dichters doen regelmatig mee aan dichtwedstrijden voor de uitdaging en scoren dan soms heel aansprekende resultaten. In de brochure van de Kunst6daagse en op www.kunst6daagse.nl zijn alle details over de optredens van de betrokken dichters opgenomen.

Vrienden van de Beun en Rabobank: Samen supporter van cultuur

HEILOO - De Vrienden van de Beun en Rabobank Noord-Kennemerland zijn een partnerschap aangegaan voor de komende drie theaterseizoenen. Dit onder de noemer: 'Supporter van cultuur, vriend van de Beun'.
De stichting Vrienden van de Beun, gerund door vrijwilligers, zorgt al jaren voor een schitterend en gevarieerd aanbod van professioneel theater in het Heiloose theater. De Rabobank vindt dat goede cultuur in de nabije omgeving een verrijking betekent voor de samenleving en ondersteunt daarom het werk van 'De Vrienden'. Samen hoopt men dat de sponsorsamenwerking zal leiden tot een nog aantrekkelijker theateraanbod in de komende jaren. De samenwerking werd officieel door ondertekening van de overeenkomst door Roelof Bos (voorzitter Vrienden van de Beun) en Ugur Pekdemir (directievoorzitter Rabobank). Het moment werd extra feestelijk door het aansnijden van een taart met erop de cover van de nieuwe Theatergids.

Peuterochtend en voorleesfeestje in Bibliotheek Heiloo

HEILOO - Ook de laatste vrijdag van de maand mei organiseert de bibliotheek weer een Peuterochtend.

Het boek Anton kan toveren staat deze keer centraal. Deze ochtend wordt niet alleen voorgelezen maar ook samen spelletjes gedaan, geknutseld enzovoorts. Kortom: een gezellige ochtend rond boeken voor kinderen van 2 tot 4 jaar (en hun ouders/oppas). Vrijdag 30 mei, van 10.30 tot 11.30 uur. Toegang is zoals iedere maand vrij. Op woensdag 4 juni geeft Bibliotheek Heiloo weer een voorleesfeestje. Het feestje begint om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. Alle kinderen van 3 tot 7 jaar zijn van harte welkom! Na het voorlezen wordt er natuurlijk nog even geknutseld/getekend. Iedere woensdag is het van 14.30 tot ongeveer 15.00 uur al voorleesmiddag in Bibliotheek Heiloo. Iedere eerste woensdag van de maand is dit met een voorleesfeestje éxtra leuk!

Kaalslag en willekeur op het GGZ terrein

Geen storm, geen orkaan kan evenaren met het helse groenbeleid van de GGZ in Heiloo. Is het bezuinegingsdrift of de reinste willekeur. Ongeloof bij iedereen, die woont en werkt op het GGZ terrein, een openbaar park in de gemeente Heiloo. De eiken aan De Olvendijk zouden meer tot z'n recht moeten komen, belachelijk! Prachtige metershoge groene coniferen zijn rücksichtloos omgezaagd. Een kale troosteloze ruimte blijft over. Schande! Bewoners zijn niet ingelicht, zij worden kennelijk weer eens niet serieus genomen. Is dit het einde? Of slechts het begin van de afbraak van een, voorheen, zo prachtig openbaar park met kinderboerderij. Het verbaast ons, dat de GGZ dit zonder meer kan uitvoeren. Wij vragen ons tenslotte af, of de gemeente Heiloo hierin is gekend.
Bewoners van het appartementengebouw Cornelius aan De Olvendijk: Petra en Cok Kroone, Jasper Heisterkamp, Lenie v.d. Hulst, Cas Perre, Simon en Carla van Lingen.

Stemmen

Op donderdag toog ik samen met mijn achtjarige zoon naar het gemeentehuis om te gaan stemmen. Het leek hem erg leuk eens te zien hoe dat gaat en vroeg de oren van het hoofd wat al die partijen nu precies doen. De teleurstelling sloeg echter toe op het moment dat de waarnemer van dienst geen grapje maakte toen mijn zoon niet mee in het stemhokje mocht! De enige les hij nu geleerd heeft deze middag, is dat sommige volwassenen kinderachtiger zijn dan kinderen!
Peter Cornelissen
Heiloo

Het kustverkeer gaat al via Heiloo

Voor de tweede keer in korte tijd is gemeente Heiloo akkoord gegaan met het inzetten van de Vennewatersweg en Het Malevoort als omleidingsroute richting Egmond. Deze keer tijdens werkzaamheden van 1 mei tot begin juni aan de Heereweg in Castricum. Het college geeft een duidelijk signaal dat zij deze route als volwaardige verbinding ziet tussen A9 en de Egmonden. Vele automobilisten kunnen nu al kennis maken met deze route. Een route die als de aansluiting op de A9 is gerealiseerd alleen nog maar aantrekkelijker wordt. Als het college het meent met de uitspraak in het kader van de discussie over de A9 "Het strandverkeer naar Egmond wordt geleid via dezelfde route als nu ook het geval is, via het Kooimeerplein en de Hoeverweg. Het sluipverkeer wordt zo veel mogelijk beperkt" vragen wij ons af waarom de route nu door Heiloo wordt aangeboden en het verkeer niet al vanaf Uitgeest via de A9 en Hoeverweg wordt geleid. Als u zich ook zorgen maakt over Het Malevoort, meld u zich dan aan bij de Werkgroep Het Malevoort: malevoort@boterman.nl.
Werkgroep Het Malevoort

Bedankt
Kennemer Wonen

Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de renovatie van onze woning op de Patrijsakkers 12. Onze badkamer en toilet zijn afgelopen weken gerenoveerd en het ziet er prachtig uit. Wij zijn hier heel erg blij mee. Het was wel enige weken een invasie van bouwvakkers, maar het was zeker de moeite waard. En eigenlijk vonden wij het nog wel grappig ook. Hele straat bezaaid met auto's van de werklui, alle deuren van elke woning stond open, iedereen liep in en uit. Wij kregen een beetje kampeergevoel doordat wij niet konden douchen en overdag geen gebruik konden maken van ons eigen toilet. Dus in een keet gedouched en getoileteerd en dat ging prima. Dat hebben jullie goed geregeld. Plannen was vast een hele klus. Eerst de sloper, dan de timmerman, loodgieter, enzovoorts. Allemaal aardige mensen en niet te beroerd om aan sommige verzoeken te voldoen. Alles werd ook elke dag netjes achtergelaten. Maar wij zijn nu wel blij dat de hele verbouwing achter de rug is en nu echt kunnen genieten van het fantastische resultaat. Alsnog heel erg bedankt en voorlopig blijven wij hier wonen.
Gatha en Willem
Heiloo

Referendummotie verworpen: incompetentie of kinnesinne?

In 2009 diende Heiloo2000 een motie in de gemeenteraad in om in Heiloo een referendum mogelijk te maken. Deze werd terugverwezen naar de commissie bestuurlijke zaken voor 'nadere uitwerking' en stierf een stille dood. Maart 2014 diende de NCPN een dito motie in voor een referendum conform het VNG-model. Deze werd afgewezen; andere partijen wilden geen referendum over de afslag A9 of (nog) geen referendumcommissie instellen. Op 12 mei 2014 dienden D'66, PvdA en NCPN een dito motie in voor een referendum conform het VNG-model. Deze behelsde een principe besluit om tot een referendumverordening te komen en besloeg anderhalf A4. Ook deze motie werd afgewezen; Heiloo2000, VVD en CDA hadden bij monde van fractievoorzitter D. Bergmans 'geen tijd gehad om de motie te lezen omdat deze 12 mei 's morgens rond 08.00 uur ontvangen was'. Is geen van de betreffende twaalf raadsleden competent genoeg om in één dag een A4 te lezen? Of is het kinnesinne omdat de oppositie unaniem, met zeven stemmen, tegen de benoeming van elk van de drie wethouders heeft gestemd? Hoe dan ook, de burger is weer buiten spel gezet! Het Actiecomité Stop Verkwisting blijft actief. Wilt u een Referendum Verordening in Heiloo? Laat het weten via www.stopverkwisting.nl/referendum!
D. Bakker, Secretaris Actiecomité Stop Verkwisting

Kapsalon Annemiek

Annemiek Lenting, Laan van Muijs 8, 1852 RD Heiloo, tel. 072-5090323, mob. 06-20741611, www.kapsalonannemiek.nl.

HEILOO – Ze runt al twaalf jaar haar eigen kapsalon; eerst bij de sauna aan de Westerweg en inmiddels alweer zes jaar in de 'klein maar fijn' volwaardig ingerichte kapsalon aan huis aan de Laan van Muijs. Bij Kapsalon Annemiek kun je terecht voor het totale plaatje; haarverzorging, -styling en (bruids)make-up (visagie). Annemiek Lenting heeft zich gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. In haar knusse salon (met volop parkeergelegenheid voor de deur en rolstoelvriendelijk) biedt Annemiek de klant volledige aandacht, rust en volop privacy; geen wachtenden die, vaak onvermijdelijk, gesprekken meeluisteren.
Annemiek koos al jong, op 15 jarige leeftijd, voor het vak kapster en heeft in diverse kapperszaken gewerkt voordat ze haar eigen kapsalon opende. Ze blijft up to date door het continu volgen van allerlei knip- en producttrainingen. Een meer dan een gemiddelde interesse in haar- en hoofdhuidproblemen is er bij Annemiek altijd; voor problemen zoals huidschilfers, een gevoelige hoofdhuid, dun of uit conditie geraakt haar bijvoorbeeld als gevolg van psoriasis, medicijngebruik, stress en dergelijke, werkt zij al van het begin met haarverzorgingsproducten die hierin verlichting bieden en het haar en de hoofdhuid een zichtbare oppepper geven. Bij de overstap naar het haarverzorgingmerk Mediceuticals, een productlijn die nog dieper ingaat op hoofdhuid- en haarproblemen, is Annemiek opnieuw de studieboeken ingedoken en heeft de opleiding Dermatologie voor kappers en hairstylisten vorig jaar met succes afgerond. Met gedegen kennis en apparatuur in huis Annemiek kan ter plekke met een mediscoop, een instrument dat tweehonderd maal uitvergroot, een analyse maken van de huid- en/of haarconditie. ,,Op het scherm kun je bijvoorbeeld heel duidelijk haarzakjes onderscheiden die verstopt zijn geraakt. Specifieke hoofdhuidproblemen verergeren vaak door allerlei chemische stoffen die nu eenmaal in veel haarproducten verwerkt zijn." De haarverzorgingsproducten van Mediceuticals zijn pvp vrij, stimuleren een betere doorbloeding en zorgen voor schonere haarzakjes. Voor haarkleuring gebruikt Annemiek de haarverven Divina One en Divina Pure van Mediceuticals. Color ID gecombineerd met Wella Illumia maakt een prettig werkbare, kleiachtige substantie waarmee Annemiek meerdere kleuren -zonder de tijdrovende folierolletjes- in een keer en zonder vlekken kan aanbrengen. En wil je voor de verandering eens mooi lang haar, maar heb je geen geduld om hier jaren voor uit te moeten trekken? Ook dan biedt kapsalon Annemiek uitkomst; zij kan de natuurlijke uitziende Greatlengths hairextensions, als enige kapsalon in Heiloo, met een speciale tang met vijf tegelijk aanbrengen. Een schitterend resultaat die veel minder tijd in beslag neemt! Extensions van Greatlengths zijn voor 100% vervaardigd van echt haar afkomstig uit India. De opbrengst wordt geschonken aan een tempel, die hiermee allerlei ontwikkelingsprojecten in India uitvoert. En als vanouds kan men bij kapsalon Annemiek haar doneren voor Stichting Haarwens.

Prijzenregen bij G-Bowlen

Foto: Carolien Breed

HEILOO – Het regende prijzen op zaterdag 24 mei, de laatste speeldag van het G-bowling seizoen in Bowling Heiloo. Rob Opdam, wethouder van Sport, had de eer om ze uit te mogen reiken.

De coördinatie van het tweede G-Bowling seizoen, gespeeld van september vorig jaar tot en met 24 mei, was in handen van Tim Breugelmans, Manon Haverman en Thijs Noordman. G-Bowlen is mogelijk gemaakt door Bowling Heiloo, vrijwilligers, sponsors en SportRaad Heiloo. De prijzen (beschikbaar gesteld door Bowling Vereniging Heiloo) waren in categorieën verdeeld, zoals Fanatiekeling van het jaar (Eric Stam), Topsporter (John Eskes), Multitalent (Wendelien Sprenkeling), de Progressiebokaal (Carolien Opdam), Genieter (Arie van Lienen), Topper (Berengere Kamphuis), Technische bowler (Johan Wagemaker) en Nieuwkomer van het jaar (Salo Delden). Want zonder enthousiaste spelers zou er geen G-Bowlen zijn. Kevin Kraakman, student sport en management aan de Hogeschool van Amsterdam onderzoekt de diverse sportmogelijkheden voor mensen met een beperking en wil alle instanties en particulieren in kaart brengen waar mensen met een beperking vertoeven, wonen en/of werken. En de verenigingen of stichtingen die al mogelijkheden voor sport en bewegen hebben of willen creëren, zodat deze beter op elkaar af gestemd kunnen worden. ,,Eén platform voor verschillende stichtingen (Sportlijf, Dolfinn, Stichting Kees, Showhero en Gehandicaptensport Heiloo) dat als één blok naar buiten treedt."

Rectificatie

Op de voorpagina van de Uitkijkpost van vorige week stond in de 'teaser' voor Bedrijf Belicht een storende fout: Hertog Jan in plaats van Herberg Jan. Onze excuses!

Tevens zag met name de sportpagina er niet helemaal uit zoals u van ons gewend bent. Dit is te wijten aan een nieuwe opmaakprogramma waar wij sinds kort mee werken.

Brandweer Heiloo bij Beat FM

HEILOO - Martin Lambert, commandant Brandweer Heiloo, gaat in gesprek met Radio Omroep Beat FM 106.3. De Brandweer is op zoek naar brandweervrijwilligers, niet alleen in de uitruk maar op allerlei gebied, voor onderhoud tot en met notuleren van een vergadering. Wilt u weten wat de brandweer te bieden heeft, luister dan tot aan 14 juni, de Open dag Brandweer en beheer openbare ruimte, dagelijks naar Beat FM 106.3. Te volgen in de ochtend en de avond tussen 07.00 en 08.00 uur en online klikken op 'Uitzending gemist' bij Beatfm.nl.

Lunchconcert in de Witte Kerk

HEILOO - Op woensdag 4 juni, tussen 12.00 en 13.00 uur, vindt het eerste concert in de serie lunchconcerten in de Witte Kerk plaats. De concerten worden gegeven in het kader van de openstelling van de Witte Kerk in de zomermaanden op de woensdagen tussen 11.00 en 16.00 uur. Cantor-organist Gerard Leegwater bijt het spits af en hij heeft voor deze speciale gelegenheid zijn ensemble, bestaande uit Hans van Rutten, fluit, Hans Rijkmans, viool en Frank Rutgers, cello, uitgenodigd met hem dit concert te verzorgen. Op het programma staan werken van componisten als Giovanni Battista Fontana, Georg Philipp Telemann en Johann Sebastian Bach. Entree is gratis, maar een donatie wordt op prijs gesteld.

Trekking 206 prijzen 'Ik Winkel in Heiloo' actie

Foto: Carolien Breed

HEILOO – Notaris Gerard van Leersum had maandagochtend 26 mei de schone taak om 206 prijswinnaars te trekken voor het door de Heilooër middenstand beschikbaar gestelde extra prijzenpakket van de kassabonnenactie Ik Winkel in Heiloo. Het bestuur van Ik Winkel in Heiloo is blij en zeer tevreden dat de actie zo enthousiast ontvangen is door het winkelend publiek. De enorme berg ingeleverde inzamelzakjes (2215 stuks!) toonde afgelopen maandag hoe succesvol de actie is.

De notaris wroette zich lenig door de fantastische 'oogst' om ook de onderop belandde exemplaren een eerlijke kans te geven. Alle prijswinnaars worden persoonlijk benaderd en uitgenodigd om aanstaande zaterdag 31 mei aanwezig te zijn bij de feestelijke prijsuitreiking op het Stationsplein; aanvang 12.00 uur. Want alle 206 winnaars maken tevens kans op de hoofdprijzen, die zaterdag live op het Stationsplein worden getrokken. Dan worden per categorie drie winnaars getrokken; in iedere categorie een hoofdprijs van 250, 500 en respectievelijk 1000 euro. Handje contantje! De tweede prijzen; een volle boodschappenwagen ter waarde van 150,-. En de derde prijzen; in de 1000 eurocategorie een waardebon van Mascotte Mode, 500 eurocategorie; een diner voor twee en 250 eurocategorie; een dagje cabrioletrijden! Alle 206 prijswinnaars maken ook nog eens kans op de extra hoofdprijs: een half jaar gratis onbezorgd rijden (exclusief brandstof) in een supertoffe Opel Adam. De prijswinnaars worden gepubliceerd op www.ikwinkelinheiloo.nl. Dus een oproep aan alle winnaars: zorg dat je zaterdag vanaf 12.00 uur op het Stationsplein bent; je weet maar nooit wat je nog meer gewonnen hebt!

Rotary Club Heiloo houdt toertocht voor oude voertuigen

HEILOO - Bent u in het bezit van een motorfiets of een automobiel van voor 1984 of een jongere maar bijzondere auto of motor? Doe dan mee aan de benefiet- lustrum-kustrally van Rotary Club Heiloo.

De route is inmiddels bekend en er is voor ons een tipje van de sluier opgelicht. Daardoor weten we dat het weer een heel bijzondere dag gaat worden langs erg interessante plekjes ten zuiden van Heiloo. Veel deelnemers hebben zich al ingeschreven.
Er zijn auto's bij waarvan de eigenaar eigenhandig de hele motor met alle twaalf cylinders heeft gereviseerd. Als bij zo'n Jaguar de kap open gaat doe je een stapje terug uit bewondering voor de getoonde techniek. Interessante racemonsters maar ook prachtige reiswagens en dan natuurlijk de tweewielers met hun prachtige motorgeluid. Op zaterdag 14 juni worden vanaf 09.00 uur de voertuigen opgesteld op het Stationsplein en kunt u een gesprek aanknopen met de trotse eigenaar. Vanaf 10.00 uur wordt er gestart. Andermaal zal dat een kluchtige happening worden. Kijk op www.kustrally.nl voor het filmpje van vorig jaar, om u in te schrijven en om te lezen over het goede doel. Dit is de aanleg van tappunten voor veilig drinkwater in Ethiopië. Heilooër sponsors helpen mee dat doel te bereiken.

Etalage expositie Cursisten in beeld

HEILOO - In de maanden mei en juni exposeren cursisten van Trudy Keyzer in de etalages van het leegstaande pand van voorheen M.J.L Ruitersport aan de Westerweg 279 in Heiloo.

Er zijn schilderijen in diverse technieken en beelden van brons, speksteen, albast en serpentijn, die zij in het afgelopen cursusjaar onder begeleiding van deze kunstenaar hebben vervaardigd. De groep bestaat uit zowel gevorderde als beginnende schilders en beeldhouwers. Elke cursist heeft zijn eigen voorkeur voor materiaal en techniek en krijgt daarin persoonlijke begeleiding. Tijdens de cursus wordt de cursist geactiveerd om zoveel mogelijk creativiteit naar boven te halen, van figuratief tot abstract. Van belang is dat ieder een eigen stijl weet te creëren, durft te spelen met kleur, vorm en compositie, zodat de kunstwerken een persoonlijk karakter uitstralen. De tekenaars en schilders zijn vrij in hun materiaalkeuze. In beide beeldhouwcursussen staat centraal hoe een beeld door een goede lijnvoering ook een beeld wordt dat interessant genoeg is om naar te kijken. Voor informatie kunt u contact opnemen met Trudy Keyzer, tel. 06-10585278.

Arie Koning exposeert in de Witte Kerk

HEILOO - Voor het eerst exposeert de Alkmaarse kunstschilder Arie Koning zijn schilderijen in Heiloo. Bijzonder is dat u ook een opdracht kunt plaatsen, waarbij u zelf, naast de gewenste maten, óók de belangrijkste kleuren kunt aangeven. Koning is één van de drie deelnemende kunstenaars in de Witte Kerk op zaterdag en zondag 28 en 29 juni. De organisatie ondersteunt de bijzondere expositie met live muziek. Ook in zijn atelier aan de gracht, Luttik Oudorp 79 Alkmaar, bent u altijd van harte welkom; www.ariekoning.nl.

Burgemeester onthult nieuw logo jarige Dorcas

Foto: Carolien Breed

HEILOO - Op zaterdag 24 mei van 10.00 tot 15.00 uur vierde Dorcas Heiloo het vijfjarig jubileum met onder andere een gezellige brocante markt in een tent voor de winkel aan de Kennemerstraatweg en muziek van Streetband van Caecilea . Burgemeester Hans Romeyn onthulde het nieuwe logo van Dorcas Heiloo.

Foto- en verhalen project De Buitenkans

HEILOO - De Buitenkans en GGZ-NHN organiseren tijdens de Kunst6daagse (25 tot en met 29 juni) van Heiloo wederom een fotoproject, met als thema 'Verbinding'.

Verbeeld jouw verbinding in maximaal vijf foto's en stuur deze tot 1 juni naar: buitenkansfotoproject@gmail.com. De foto's van de winnaars worden geëxposeerd op het landgoed Willibrordus. Ook worden alle inzendingen worden in Galerie de Buitenkans op een groot scherm geprojecteerd. De prijsuitreiking is zondag 20 juni 15.00 uur in de Trog. Tegelijkertijd met het fotoproject wordt er bij gelegenheid van de Kunst6daagse Heiloo (25 tot 29 juni) een verhalenwedstrijd gehouden met hetzelfde thema. Deelnemers worden uitgedaagd om met woorden een beeld te schetsen aan de hand van een verhaal; concreet of abstract, die met een of meerdere aspecten van het begrip 'verbinding' te maken heeft. Het verhaal mag maximaal 500 woorden tellen, ook poëzie is welkom! Iedereen mag deelnemen; cliënten van GGZ-NHN worden in het bijzonder uitgenodigd om mee te doen.
Laatste dag van inzending is 31 mei. Voor meer informatie: www.de-buitenkans.org.

Expositie cursisten Atelier Madam Art

HEILOO - Het afgelopen jaar hebben de cursisten van Atelier madam Art vol enthousiasme gewerkt aan hun beelden, schilderijen en tekeningen. Dit heeft prachtige resultaten opgeleverd! Op zondag 25 mei van 11.00 tot 16.00 uur zijn de kunstwerken te zien bij Atelier Madam Art aan de Overtoom 7B (ggz terrein). Tijdens de expositie zijn er cursisten aanwezig om te vertellen over hun kunstwerken. Ook zijn er folders verkrijgbaar over het cursus aanbod, de exclusieve 2- en 4-daagse workshops en de KinderKunst workshop in juli. Informatie: www.madam-art.nl.

Openstelling
Witte Kerk

HEILOO - In de drie zomermaanden is de Witte Kerk elke woensdag te bezichtigen tussen 11.00 en 16.00 uur. Van 12.00 tot 13.00 uur wordt het grote orgel bespeeld. Op woensdag 4 juni is de organist Gerard Leegwater.

Boekenmarkt Trefpunt

HEILOO - Op zaterdag 31 mei van 10.00 tot 13.00 uur is er de maandelijkse boekenmarkt in het Trefpunt, aan de Abraham du Bois-hof 2 in Heiloo. De entree is gratis. De opbrengst van deze boekenmarkt is bestemd voor sociaal culturele activiteiten en goede doelen. Als u nog boeken en platen heeft, die u kwijt wilt, kunt u ze altijd naar het Trefpunt in Heiloo brengen, dat op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur open is. U kunt ook bellen, tel. 072-5331297, dan wordt een afspraak gemaakt om ze op te halen.

De Zuidwester groep 5/6 kampioen schoolvoetbal

HEILOO - Woensdag 21 mei heeft het jongensteam van groep 5/6 van De Zuidwester een prachtige prestatie neergezet.

Op het SVW '27 complex mochten deze toppers regio Egmond, Heiloo en Limmen vertegenwoordigen tijdens de regiokampioenschappen. En dat deden ze op een overtuigende wijze. Zonder een wedstrijd te verliezen kwam dit team van De Zuidwester in de finale terecht. De finale tegen Reflector uit Heerhugowaard werd met een prachtige 4-0 gewonnen! Woensdag 4 juni mag dit leuk voetballende team afreizen naar Legmeervogels te Uithoorn waar gestreden gaat worden om het districtskampioenschap. Het team kan wel wat aanmoediging gebruiken en hoopt op een grote schare supporters die dag.

Theaterbende speelde Hallo Wereld in De Strandwal

Foto: Yvon van Stiphout

HEILOO - Theaterbende Junior speelde dit weekend voor een volle zaal de voorstelling Hallo Wereld in cultureel centrum De Strandwal.

Afgelopen weekend hebben de spelertjes van de junior groep hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen en spelen van hun eerste volwaardige voorstelling Hallo Wereld. Met veel dans, muziek en spel hebben de 8-13 jarigen zich van hun beste kant laten zien en het enthousiasme spatte ervan af. Het Totaalplaatje van de kleurige kostuums, de wereldbol als decor, prachtig licht verzorgd door de mannen van de Buk Buk en het fantastische geluid door de microfoontjes van de TIM group maakten de voorstelling ook voor het publiek een genot om naar te kijken. En dat met het mooie weer van dit weekend. Artistiek leider Nicole Posthumus Meyjes: ,,Ik heb veel bewondering voor de gedrevenheid en inzet van deze jonge groep. En de durf om op dat podium te staan voor tweehonderd mensen als je nog zo jong bent, petje af! Maar ook ons publiek dat met grote aantallen met dit mooie weer toch is komen kijken was voor de groep een grote opsteker. Al met al een prachtig weekend vol theater. Op naar volgend seizoen en de audities van 23 en 30 mei waarin Theaterbende Junior weer nieuwe kinderen uitnodigt om mee te doen met de nieuwe voorstelling."

Lentemarkt voor Sighet goed bezocht

Foto: Edith Calf

HEILOO - Zaterdag vond op het terrein van de GGZ NHN onder zomerse omstandigheden de Lentemarkt van Stichting Vrienden van Sighet plaats. De opbrengst van de markt wordt besteed aan hulpgoederen voor het plaatsje Sighetu-Marmatiei, in het noorden van Roemenië tegen de Oekraïne aan. De hulpgoederen zijn bestemd voor tehuizen met verstandelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen, scholen, een bejaardentehuis en ziekenhuis, en diverse andere kleinschalige projecten. Voor meer informatie zie: www.sighet.nl of op facebook.

Trefpuntvrijwilligers in het zonnetje

HEILOO - Het Trefpunt organiseerde zaterdag 17 mei voor de gastvrouwen en gastheren een lunch ter afsluiting van het seizoen. Voorzitter van het bestuur Theo Röling verwoordde een welgemeend 'dankjewel' in de richting van al deze vrijwilligers voor de door hen getoonde inzet. In het bijzonder richtte hij zich tot de veertien vrijwilligers die al meer dan 15 jaar in deze rol werkzaam zijn bij het Trefpunt. Zij werden in het zonnetje gezet en ontvingen een certificaat en een cadeaubon.

11 / 24

Huifkartochten weer van start

REGIO - Op zaterdag 31 mei neemt PWN boswachter Kees Zonneveld bezoekers mee voor een exclusieve huifkartocht door de duinen.

Deze huifkartochten worden in de zomermaanden op een aantal zaterdagen voor een beperkt aantal deelnemers georganiseerd in samenwerking met manege Groot, uit Egmond aan de Hoef. Het is een unieke gelegenheid om de duinen eens op een andere manier te beleven. Twee stoere Friese paarden trekken de huifkar en tijdens de twee uur durende rit, vertelt de boswachter over de schoonheid en bijzonderheden van ons prachtige duingebied. Tijdens een korte stop strekken we de benen even en genieten we van een verfrissende traktatie. Tip: Vergeet uw verrekijker, foto- en filmcamera niet, want er is veel te zien! U kunt kiezen uit twee starttijden: 10.30 uur en 12.45 uur. De huifkar vertrekt vanaf het parkeerterrein Uilenvangersweg aan de Zeeweg in Bergen. Per rit is er plaats voor 23 personen, dus u dient zich van tevoren aan te melden. Aanmelden voor de huifkartocht kan via www.pwn.nl/eropuit of telefonisch via Bezoekerscentrum De Hoep: 0251 661 066 (bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur).

Taizé-projectkoor voor PInksteren

LIMMEN - Op de woensdagen 28 mei en 4 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur wordt er een Taizé-project-koor gehouden in de Corneliuskerk van Limmen.

Het ingestudeerde repertoire kan daarna tijdens de zaterdagavondviering op 7 juni (pinksterzaterdag) om 19.00 uur in praktijk worden gebracht. Tijdens een meditatieve-viering in de Corneliuskerk zal het project-koor samen met het Liturgisch koor de zang verzorgen. Het project-koor staat onder leiding van de dirigent-organist/pianist van de Corneliusparochie: Peter Rijs. Tijdens de repetitieavonden zullen bassen, tenoren, alten en sopranen hun eigen partijen leren. Er zal in de pauze koffie en thee geschonken worden en is er ook gelegenheid elkaar te ontmoeten. Deelname aan het project-koor is gratis. De data zijn: woensdagavond 28 mei van 20.00 tot 21.00 uur (repetitie). Woensdagavond 4 juni van 20.00 tot 21.00 uur (repetitie). Zaterdagavond 7 juni om 19.00 uur (meditatieve-Pinksterviering). Het Taizé-koor-project vindt plaats in de Corneliuskerk van Limmen.

Nieuwe expositie in Gemaal 1879

AKSERLOOT - Met ingang van 1 juni tot en met 27 juli wordt in het Gemaal 1879 kunstwerk getoond van de keramiste Corina Gerritsen. Zij is tevens meester goudsmid en combineert in haar werk beide vaardigheden.

Met haar ruime collectie voorhanden belooft deze expositie het bezoeken waard. Zoals in het Gemaal 1879 gebruikelijk is wordt naast de expositie uitleg gegeven over de functie van het gemaal. De machine wordtvan tijd tot tijd ook in werking gesteld. Het is verbazingwekkend dat zo'n monumentaal werktuig ruim 130 jaar na de bouw nog zo kan functioneren. Men begroet u graag in het gemaal aan de Fielkerweg 4 (Klei Dorregeest) te Akersloot op zondagen van 13.30 tot 16.30 uur. Tevens is er gelegenheid voor groepen om het gemaal op afspraak te bezoeken, zie daarvoor www.gemaal1879.nl.

Inschrijven avondvierdaagse Limmen

LIMMEN - De avondvierdaagse van Limmen gaat binnenkort weer van start! Dit jaar worden de kilometers gevreten van 3 tot en met 6 juni. Inschrijven kan nog op zaterdag 31 mei, van 11.00 tot 12.30 uur in Conquista. Het inschrijfgeld is 5 euro en je kunt kiezen tussen drie afstanden: 5, 7.5 of 10 kilometer. Op de website staat alle informatie en kan ook het inschrijfformulier gedownload worden: www.conquista.nl.

Mees Knijnenberg pakt zilver en brons op NK Turnen in Utrecht

turnen

LIMMEN - DIt weekend werden in Utrecht de Nederlandse kampioenschappen turnen heren gehouden. Mees Knijnenberg uit Limmen had zich als zesde geplaatst voor de meerkampfinale.

Ook op de toestellen voltige, brug en rekstok plaatste hij zich voor de toestelfinale. Hij wist beslag te leggen op een zilveren en een bronzen medaille in een sterk deelnemersveld. Op de NK-finale strijden de beste acht turners voor de nationale titel per toestel. Samen met ploeggenoten Sem Teeken, Ronin van Endhoven en Stef van Diepen, startte Mees in de eerste wedstrijd van de dag. Hij turnde een goede meerkamp op de zes toestellen, maar haalde op het onderdeel rek een relatief lage score. Een protest werd ingediend bij de jury, maar zonder resultaat. De andere toestellen gingen prima met hier en daar een klein foutje. In het eindklassement eindigde hij op een zevende plaats met 98.75 punten. Zijn teamgenoot Sem Teeken eindigde net achter Mees op een verdienstelijke achtste plaats. Ronin van Endhoven werd knap Nederlands kampioen in de categorie pupil 8. Zondag was de dag van de toestelfinales. Een succes voor Saturna die weer heel wat (toestel)kampioenen rijker is. Er werden veel medailles gehaald. Mees kreeg zijn revanche op het toestel rek. Hij scoorde een aanzienlijk hoger cijfer dan de dag ervoor, maar greep net naast het brons door een fout. Op brug haalde Mees met een bijna foutloze oefening een monsterscore van 19,650 punten. Hij kreeg hiervoor een bronzen medaille. Op voltige turnde hij zijn beste oefening van het seizoen en hiermee behaalde hij de zilveren medaille. Een mooie afsluiting van het seizoen en een groot succes voor Saturna-trainers Rinke Uljee, Dennis Uljee en Dave Boonkamp. Vier jaar geleden begon Mees met turnen in de derde derde divisie en heeft zich tot dit jaar 'opgeturnd' naar de eerste divisie, mede dankzij zijn trainers Rinke en Dennis Uljee.

Veertig jaar damesvoetbal bij HSV

voetbal

HEILOO - Zaterdag hield HSV voor de vierde keer haar meidentoernooi wat dit jaar in het teken stond van veertig jaar damesvoetbal.

Daarnaast had de organisatie een leuke verrassing voor het kersverse lid in de orde van Oranje-Nassau in hun midden, Mona Burgering. Vol verbazing mocht zij aanhoren dat het meidentoernooi vanaf dit jaar haar naam draagt. Omdat veertig jaar geleden de eerste wedstrijd tegen vv Winkel was, werd de aanvoerder van de MB1 van vv Winkel gevraagd om samen met Mona de toernooi-vlag te hijsen en daarmee het toernooi te openen.

Van 10.00 tot 15.00 uur werd er in vier poules gestreden om de winst en na de gebruikelijke prijsuitreiking en het bedanken van de sponsors en de vrijwilligers was het de beurt aan de dames van weleer. In totaal hadden meer dan vijftig oud-speelsters van de HSV dames zich aangemeld voor de reünie waarvan een aantal een wedstrijd speelde tegen het huidige HSV Dames team. In een spannende wedstrijd geleid door clubicoon Bonny Ruiter werd de eindstand bepaald op 2-2. Aansluitend volgde een oergezellige barbecue waarbij verhalen en anekdotes van weleer werden opgehaald. In de vroege avonduren keerde eenieder voldaan huiswaarts tevreden terugkijkend op een geslaagde dag.

Joris Koppers winnaar HSV minipupillen Penaltybokaal

HEILOO - Vorige week woensdag is Joris Koppers winnaar geworden van de HSV minipupillen Penaltybokaal. Alle minipupillen mochten penalties nemen. Barre Kaandorp en Bink van Haaren, talentvolle E-spelers, stonden op doel. Uiteindelijk was het Joris, die sinds dit jaar bij de minipupillen speelt, als winnaar uit de bus, gefeliciteerd!.

Vincent Hazeleger plaatst zich voor WK junioren

atletiek

HEILOO - Trias atleet Vincent Hazeleger heeft in het Belgische Lokeren prima gepresteerd. De junior liep onder winderige omstandigheden ruim onder de WK limiet op de 1500 meter.

Tevens is Hazeleger zijn tijd van 3.44,65 seconden een van de snelste tijden ooit gelopen door een junior. In juli zal de Trias atleet het vliegtuig instappen naar Eugène USA. Tijdens dezelfde wedstrijd om de grote prijs van Lokeren won junior Job Beintema de 110 meter horden in een snelle tijd van 14.43 seconden. Tevens verbeterden Beintema met z'n ploeggenoten Dennis Barnhoorn, Rick Verver en Wandifa Sanneh het 20 jaar oude clubrecord op de 4 x 100 meter van 43.41 seconden. Wandifa verbeterde op z'n favoriete 400 meter het clubrecord van 47.95 seconden. Junior Femke Brink deed het goed bij het hinkstapspringen. De talentvolle Brink sprong bijna tien meter wat goed is voor een clubrecord.

HSV 22 pupil-scheidsrechters rijker

HEILOO -Afgelopen week is HSV 22 pupil-scheidsrechters rijker geworden. De cursus bestond uit een schriftelijk en een praktijk gedeelte en werd verzorgd door de KNVB. Komend seizoen zullen deze pupillen veelvuldig in actie komen om de jongste talenten van HSV te fluiten op de zaterdagmorgen!

Nieuwe schaaktitel Vredeburg voor Bob Stolp

schaken

LIMMEN - Op vrijdag 23 mei speelde SV Vredeburg de dertigste ronde van de interne competitie. Daarmee kwam een einde aan een seizoen dat tot en met de laatste ronde spanning bracht.

Bob Stolp deed wat hij moest doen om zijn titel te prolongeren: winnen in de laatste ronde. Hidde Ebels was het slachtoffer die in het vroege middenspel een stuk inleverde. Voor de 31-jarige controller betekende het zijn zesde Vredeburg-kampioenschap in de laatste negen jaar. Ondanks een nederlaag tegen Niels Hageman eindigde Harold Ebels op een zeer verdienstelijke tweede plek. In de laatste ronde plaatste hij een gevaarlijk pionoffer tegen de Franse verdediging van zijn opponent, maar Hageman bleef op de been en nam de aanval winnend over. Sandra Hollander veroverde zeer knap de bronzen medaille door in een spannend duel haar broer Bert te verslaan. Bert verspeelde, na een doordachte combinatie van Sandra, een loper en moet genoegen nemen met de vierde plek. Hij eindigt op de ranglijst vlak voor Hidde Ebels. De top tien van het seizoen 2013-2014 wordt gecompleteerd door Jos Admiraal, Niels Hageman, Jaap Limmen, Gertjan Hafkamp en Ed Stolp. Het prestigeduel tussen Dick Aafjes en zijn zoon Remi eindigde in remise, waardoor Remi als nummer elf op de ranglijst net zijn vader voorblijft. De hoge posities van Sandra en Bert Hollander, Hidde Ebels en Remi Aafjes bewijzen dat de jeugd bij Vredeburg is ontbolsterd. In het rechterrijtje boekte Ed van Duin een stijlvolle overwinning op Jeroen van Vliet, die de handige penning van Van Duin niet goed kon pareren. Kees Aafjes verloor van Robin Rommel en is op de 38e plaats de drager van de rode lantaarn geworden. In het kader van het 40-jarig jubileum van de club vindt op 27 juni een simultaan plaats tegen niemand minder dan Nederlands kampioen grootmeester Dimitri Reinderman! Op 28 juni volgt een spetterende feestavond.

Sportdag perfecte afsluiting van stage

HEILOO - Vorige week hebben ook de groepen 3 en 4 van alle bassischolen van Heiloo hun eerste sportdag mogen beleven, die onder auspiciën van de Sportraad werd gehouden.
Alles was perfect geregeld door de stagiaires van het Nova College CIOS Haarlem en het Horizon College Alkmaar. Mede door de goede leiding van de docenten van het PCC Heiloo en PCC Alkmaar Oosterhout konden hun leerlingen weer tonen waarom zij voor deze opleiding hebben gekozen. Dit vond zijn weerklank in de vele vrolijke gezichtjes van de kinderen die genoten. Ook de reacties van de begeleidende juffen en meesters, hulpouders en supporters aanwezige ouders waren positief. Dit betekent voor de Sportraad dat het concept goed is en dat zij tevreden kan terug kijken op een goede afsluiting van een leerzaam jaar. Hoe het volgend schooljaar eruit gaat zien ligt nu in handen van de scholen, verenigingen en gemeente. Sport@School gaat het nieuwe schooljaar in als een zelfstandig project, omdat de subsidie vanuit het programma Sportimpuls na dit huidige schooljaar stopt. Sportraad Heiloo is op dit moment met de gemeente, verenigingen en scholen in gesprek om met name de financiële mogelijkheden te onderzoeken.

Foresters F1 wint bekerfinale van Quick 1890 uit Amersfoort

HEILOO - Op zaterdag 17 mei werd de bekerfinale van de Foresters F1 tegen Quick 1890 F1 uit Amersfoort gespeeld.

Om 08.00 uur vertrok de bus vanuit Heiloo naar het mooie complex van de Legmeervogels te Uithoorn. Met veel publiek langs het veld begonnen de jongens sterk aan de wedstrijd. Waar de Foresters vele kansen had om de score te openen hadden de jongens van Quick 1890 welgeteld één kans in de eerste helft. Maar helaas werd er niet gescoord wat inhield dat ze gingen rusten met een brilstand van 0-0. De tweede helft had Foresters ook weer diverse kansen. In de vijfde minuut van de tweede helft scoorde Kees gelukkig middels een afstandsschot de 1-0. In de zevende minuut kreeg Micha de bal aangespeeld van Kees, Micha schoot op het doel en ook deze was raak, 2-0! Maar helaas werd er in de tiende minuut gescoord door Quick 1890, stand 2-1. De spanning was duidelijk voelbaar maar gelukkig werd er na twintig minuten door de scheidsrechter afgefloten en de beker was binnen!

Geen kampioenen, wel winnaars

LIMMEN - Deze weken zien we elke week wel een sportteam dat kampioen is geworden in de krant staan. Hartstikke goed natuurlijk en welverdiend. Team F5 van de VVLimmen is dan geen kampioen geworden maar dit team, bestaande uit enkel eerstejaars F-jes, is zo'n leuke groep, dat ook zij het vermelden waard zijn. Vorig weekend stond de laatste wedstrijd op de agenda. Deze keer mocht het team afreizen naar Noord-Scharwoude om tegen LSVV aan te treden. Wat een geweldige wedstrijd, er werd vier keer gescoord en zelfs de twee tegengoals waren eigenlijk eigen doelpunten door gedrang voor het doel. Floor, Bram, Koen, Daan, Twan, Melle, Thomas, Derek en Bas gaan vol vertrouwen het komende seizoen tegemoet!

Meisjes MD1 HSV kampioen

HEILOO - De toppers van HSV MD1 zijn kampioen! Alle wedstrijden in deze voorjaarscompetitie werden gewonnen: een resultaat om met recht heel trots op te zijn. Dank ook aan de shirtsponsor Aannemersbedrijf Nico Ory. Achter v.l.n.r: Ilse, Nico, Britt, Tessa, Maartje, Amber, Merel, Tessa, Lars en Stella. Voor v.l.n.r.: Anna, Anna, Merel, Djoeke, Kimberley en Kiki.

Veteranen Terriers promoveren naar Hoofdklasse

Foto: Ben Haeck

HEILOO - Dit weekend promoveerde het eerste veteranendamesteam van de Terriers naar de Hoofdklasse, het hoogste landelijke niveau voor speelsters vanaf 30 jaar. Het team is de promotie van vorig jaar, en de komst van een aantal zeer goede speelsters, in één keer doorgestoomd naar de Hoofdklasse. Het team is nog op zoek naar speelsters die op hoog niveau hockeyen of dat hebben gedaan. Neem voor meer informatie contact op via claudiametz@hotmail.com.

19 / 24

21 / 24

Morgen staan Kees & Nel van Assem (bio groente en fruit), Ahmed (bio kaas) en ik, Monica (bio brood), niet op de vertrouwde plek op 't Looplein - naast de ING Bank en tegenover de HEMA - vanwege Hemelvaartsdag. Wel kunt u op 31 MEI bij Kees & Nel en mij terecht (Ahmed is vrij). Zaterdag vindt u ons bij de GROTE KERK in ALKMAAR. Naast - voor de laatste keer - brood van Raat verkoop ik dan BIOLOGISCH HANDGEMAAKTBROOD (www.handgemaaktbrood.nl). Overheerlijk spelt- en tarwebrood, dankzij de hoogste kwaliteit graan en dankzij het feit dat 't deeg ouderwets de tijd heeft gekregen. Dat proeft u! En dat merkt u!
(Huisartsen en diëtisten adviseren hun patiënten dit brood.)
Graag tot zaterdag 31 mei in Alkmaar.
Voor contact: info@tkomtvandebakker.nl of 06 20 87 87 50.

N.VONK (SIER)BESTRA-
TING
, schuttingen, tuinaan-
leg, onderhoud. Vrijblijvende
prijsopgave en advies. Leve-
ring materiaal tegen scherpe
prijzen, tel. 072-5402681 of
06 3014 7208

sale@Sunnydreams - vanaf a.s. zaterdag 31 mei 40 % KORTING op de gehele mode collectie, slippers en de bikini`s (m.u.v. de nieuwe collectie).
Wij verkopen o.a. de volgende merken: please, ya-ya, boho bikini, josh-v, breaz, my-brand, slippers en mode-accessoires. (S
tationsplein 3, tel :072-5339441)

BARRY DE VRIES
AUTO'S. In- en Verkoop.
www.barrydevriesautos.nl
Industrieterrein Oosterzij 4/f,
1851 NT Heiloo.
Tel: 06 2159 8809

ORIGINELE spullen om je huis gezellig te maken, nieuw, oud, brocante etc.
Kom eens snuffelen in onze GEZELLIGE winkel! CENTER DESIGN Hoek Slimpad/Heerenweg

M.M. STOOP SCHILDERWERKEN mart@quicknet.nl 072 5340519
/ 06 1995 7999 Véél meer voor uw geld! Logistiek in schilderwerk.

AVC COMPUTERS
Kanaaldijk 97 KOEDIJK
- Levering nieuwe PC's
- Reparatie alle merken
- Halen/brengen mogelijk
Gratis parkeren & koffie
072-750 4000 (sinds 1984)

TEGELZETTER nodig!
Vrijblijvende prijsopgave.
Leveranties mogelijk.
Tel. 06 2280 4764

HOVENIERSBEDRIJF
ELSMAN
voor al uw
tuinwerkzaamheden.
T: 072 533 8298 of
hovenierelsman@quicknet.nl

MART METZELAAR
Bouwbedrijf. Al 25 jaar het vertrouwde adres voor kozijnen en ramen. Tevens voor al uw timmerwerkzaamheden NIEUWBOUW, VERBOUW en ONDERHOUD Bogerdlaan 23, 1906 XR Limmen 072 5052977 – 06 51320570 j.c.m.metzelaar@hotmail.com

BLOKDIJK MAKELAARS
HEILOO

072-8885072 / 06 3096 5285
Anders denken =
Anders doen

Kom naar de leukste kringloop
KRINGLOOP HEILOO,
nabij Karwei, De Oude Werf 7.
Open di t/m za 10-17 uur
Inbreng en gratis ophalen
072-5334000 of
info@kringloopheiloo.nl
Nu ook pin.

DE SCOOTERBOX
repareert alle merken
scooters en fietsen + het
onderhoud. Wij halen uw
fiets/scooter gratis op.
ook levering nieuwe.
www.descooterbox.nl
Tel. 06 2202 0702

BARRY DE VRIES
AUTO'S. In- en Verkoop.
www.barrydevriesautos.nl
Industrieterrein Oosterzij 4/f,
1851 NT Heiloo.
Tel: 06 2159 8809

 

MART METZELAAR
Bouwbedrijf. Al 25 jaar het vertrouwde adres voor kozijnen en ramen. Tevens voor al uw timmerwerkzaamheden NIEUWBOUW, VERBOUW en ONDERHOUD Bogerdlaan 23, 1906 XR Limmen 072 5052977 – 06 51320570 j.c.m.metzelaar@hotmail.com

www.hoveniersbedrijfdepopulier.nl
Al 25 jaar het adres voor al uw TUINWERKZ. HEDEN. O.a. snoeien, onderhoud, aanleggen van oude- en nwe tuinen, sier- en herbestr. Het plaatsen van SCHUTTINGEN. Gratis ontwerp enz. Alles is bespreekbaar. Ingeschr. KvK goudengids. Bel voor een vrijbl. prijsopg. 072-888 4612

MART METZELAAR
Bouwbedrijf. Al 25 jaar het vertrouwde adres voor kozijnen en ramen. Tevens voor al uw timmerwerkzaamheden NIEUWBOUW, VERBOUW en ONDERHOUD Bogerdlaan 23, 1906 XR Limmen 072 5052977 – 06 51320570 j.c.m.metzelaar@hotmail.com

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering  T: 072-506 9052

DE SCOOTERBOX
repareert alle merken
scooters en fietsen + het
onderhoud. Wij halen uw
fiets/scooter gratis op.
ook levering nieuwe.
www.descooterbox.nl
Tel. 06 2202 0702

BLOKFLUITLES. Een mooi opstartinstrument. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Uw kind leert in gezellige kleine groepjes blokfluit spelen en tegelijk notenlezen! Geef je nu op en begin na de zomervakantie. Voor meer info: Elma Agterberg 06 2288 9122

BOUWBEDRIJF

TERLUIN

Voor al uw aan-, ver- en
nieuwbouw. Ook renovaties.
Kozijnen, deuren, ramen.

Vrijblijvend prijsopgaaf:
T: 072 505 3395

BARRY DE VRIES
AUTO'S. In- en Verkoop.
www.barrydevriesautos.nl
Industrieterrein Oosterzij 4/f,
1851 NT Heiloo.
Tel: 06 2159 8809

SCHILDERSBEDRIJF
LIMMEN


50% korting

heeft nog tijd voor al uw
schilderwerk, binnen en buiten.

T: 06 4247 9384

MEUBELSTOFFEER
DERIJ OP MAAT
Het adres
voor STOFF. v. bankstellen,
FAUTEUILS, eetkamerstoelen
enz. enz. Bel ons voor een
vrijbl. afspr. T.: 072 572 3020
Ingeschr.  KvK

TEIJSSE & VOOREN ZONWERING Rechtstr. van fabriek. Zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens, garagedeuren, infrarood terrasverwarming en Velux zonwering. Ook voor reparatie en montage. Bel: 06 5329 4460

Kom naar de leukste kringloop
KRINGLOOP HEILOO,
nabij Karwei, De Oude Werf 7.
Open di t/m za 10-17 uur
Inbreng en gratis ophalen
072-5334000 of
info@kringloopheiloo.nl
Nu ook pin.

Ziet u ergens een BIJENZWERM of hangt er ergens een tros bijen? Dan komen wij die (uiteraard kosteloos) graag ophalen en zullen we deze opnieuw huisvesten op ons bijenveld in Heiloo. De (biologische) bijenhouders van Heiloo Tel.: 06 1717 1217

Fantastische WARME OLIEMASSAGE, ervaren masseuse. Slechts € 30,- voor een vol uur! Tevens pedicure/manicure. Info/afspraak 072 533 4906

DE SCOOTERBOX repareert alle merken scooters en fietsen + het onderhoud. Wij halen uw fiets/scooter gratis op. Ook levering nieuwe.
www.descooterbox.nl Tel. 06 2202 0702

MEUBELSTOFFEER
DERIJ OP MAAT
Het adres
voor STOFF. v. bankstellen,
FAUTEUILS, eetkamerstoelen
enz. enz. Bel ons voor een
vrijbl. afspr. T.: 072 572 3020
Ingeschr. KvK


BOUWBEDRIJF
TERLUIN

Voor al uw aan-, ver- en
nieuwbouw. Ook renovaties.
Kozijnen, deuren, ramen.

Vrijblijvend prijsopgaaf:
T: 072 505 3395

VAN GOGH'S IRIS
HOVENIERS, voor al uw tuinwerkzaamheden, onderhoud, aanleg, ontwerp en sierbestrating. T: 072 533 6002
www.iristuinen.nl

5 JUNI OPENT KIM HAAR KAPSALON! Kim's Haarsalon. Het is in HEILOO, Dompvloetlaan 29, 1851NM Tel: 06 3004 2383. Bel voor een leuke coupe.
De hele maand juni leuke aanbiedingen!
Volg me op facebook! www.facebook.com/Kimshaarsalon

BLOKFLUITLES. Een mooi opstartinstrument. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Uw kind leert in gezellige kleine groepjes blokfluit spelen en tegelijk notenlezen! Geef je nu op en begin na de zomervakantie. Voor meer info: Elma Agterberg 06 2288 9122

TEIJSSE & VOOREN ZONWERING Rechtstr. van fabriek. Zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens, garagedeuren, infrarood terrasverwarming en Velux zonwering. Ook voor reparatie en montage. Bel: 06 5329 4460

SPRAYTAN HEILOO! Een natuurlijk gebruinde huid d.m.v. spraytanning. NIEUW in de SALON: Zelfbruinings producten, Bikini's, T-Shirts en Sieraden. Wij zijn 7 dagen geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur. www.spraytan-heiloo.nl Tel: 06 5467 1235

sale@Sunnydreams - vanaf a.s. zaterdag 31 mei 40 % KORTING op de gehele mode collectie, slippers en de bikini`s (m.u.v. de nieuwe collectie).
Wij verkopen o.a. de volgende merken: please, ya-ya, boho bikini, josh-v, breaz, my-brand, slippers en mode-accessoires. (S
tationsplein 3, tel :072-5339441)

BOWLING HEILOO anderhalf uur bowlen, 1 uur betalen
www.bowlingheiloo.nl

Kom naar de leukste kringloop
KRINGLOOP HEILOO,
nabij Karwei, De Oude Werf 7.
Open di t/m za 10-17 uur
Inbreng en gratis ophalen
072-5334000 of
info@kringloopheiloo.nl
Nu ook pin.

EVA NAILS HEILOO voor complete NAGELVERZORGING. Nieuwe set Acryl of Gel: € 35 / Glitter of French Manicure € 40 / ManiQ gellak € 25 / SPA MANICURE € 25 / PEDICURE € 25,=/ Kennemerstraat 452 (ingang Kapsalon Madelaine) Heiloo. Open op afspraak ma t/m vr 09.00 - 21.00 uur. Bel 06 5080 9000 of kijk op www.evanails.nl

BESTRATING
Tuinontwerp en -aanleg
Grond- en sloopwerk
www.twisk-limmen.nl
Tel. 06 2223 3130

BOWLING HEILOO. INTERACTIE met familie of vriendengroep? Airconditioned bowlen en eten.

BOWLING HEILOO. INTERACTIE met familie of vriendengroep? Airconditioned bowlen en eten.

BOWLING HEILOO anderhalf uur bowlen, 1 uur betalen - www.bowlingheiloo.nl

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering T: 072-506 9052

MEUBELSTOFFEER
DERIJ OP MAAT
Het adres
voor STOFF. v. bankstellen,
FAUTEUILS, eetkamerstoelen
enz. enz. Bel ons voor een
vrijbl. afspr. T.: 072 572 3020
Ingeschr. KvK

GARAGE TE KOOP in MARIENSTEIN. Dakbedekking en kanteldeur zijn enkele jaren geleden vernieuwd. Informatie via 06-4506 0995.

AMBACHTELIJKE SCHILDER
heeft nog tijd over, ook voor
timmerwerkzaamheden en
dakreparatie enz. Vrijbl. prijsopgave,
geen aanbetaling; betaling na
tevredenheid klant. Ingeschr. KvK
Tel. 06 3811 1577

ZOMERHUIS geheel centraal verwarmd. Direct te aanvaarden. T: 072 506 2423

BLOKFLUITLES. Een mooi opstartinstrument. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Uw kind leert in gezellige kleine groepjes blokfluit spelen en tegelijk notenlezen! Geef je nu op en begin na de zomervakantie. Voor meer info: Elma Agterberg 06 2288 9122

www.hoveniersbedrijfdepopulier.nl
Al 25 jaar het adres voor al uw TUINWERKZ. HEDEN. O.a. snoeien, onderhoud, aanleggen van oude- en nwe tuinen, sier- en herbestr. Het plaatsen van SCHUTTINGEN. Gratis ontwerp enz. Alles is bespreekbaar. Ingeschr. KvK goudengids. Bel voor een vrijbl. prijsopg. 072-888 4612

PIANOLES

De lessen zijn ontspannen, deskundig en op maat gemaakt voor elke leeftijd. Info 06 1750 6967

BLOKFLUITLES. Een mooi opstartinstrument. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Uw kind leert in gezellige kleine groepjes blokfluit spelen en tegelijk notenlezen! Geef je nu op en begin na de zomervakantie. Voor meer info: Elma Agterberg 06 2288 9122

366 soorten stofzuigerzakken + onderdelen koop je op de markt, woensdag in Heiloo.

STOFZUIGERKRAAM


DROOGLOOPMATTEN nieuwste kleuren en ook op maat leverbaar. Info.STOFZUIGERKRAAM

ZOMERHUIS geheel centraal verwarmd. Direct te aanvaarden. T: 072 506 2423

AVC COMPUTERS  
Kanaaldijk 97 KOEDIJK
-Levering nieuwe PC's
-Reparatie alle merken
-Halen/brengen mogelijk
Gratis parkeren & koffie
072-750 4000 (sinds 1984)

PIANOLES

De lessen zijn ontspannen, deskundig en op maat gemaakt voor elke leeftijd. Info 06 1750 6967

N.VONK (SIER)BESTRATING, schuttingen, tuinaanleg, onderhoud. Vrijblijvende prijsopgave en advies. Levering materiaal tegen scherpe prijzen, tel. 072-5402681 of 06-3014 7208

GARAGE TE KOOP in MARIENSTEIN. Dakbedekking en kanteldeur zijn enkele jaren geleden vernieuwd. Informatie via 06-4506 0995.

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering  T: 072-506 9052

BESTRATING Tuinontwerp en -aanleg Grond- en sloopwerk www.twisk-limmen.nl Tel. 06 2223 3130

AMBACHTELIJKE SCHILDER
heeft nog tijd over, ook voor
timmerwerkzaamheden en
dakreparatie enz. Vrijbl. prijsopgave,
geen aanbetaling; betaling na
tevredenheid klant. Ingeschr. KvK
Tel. 06 3811 1577

TEIJSSE & VOOREN ZONWERING Rechtstr. van fabriek. Zonneschermen, markiezen, rolluiken en screens, garagedeuren, infrarood terrasverwarming en Velux zonwering. Ook voor reparatie en montage. Bel: 06 5329 4460

 BOWLING HEILOO anderhalf uur bowlen, 1 uur betalen -  www.bowlingheiloo.nl  

VAN GOGH'S IRIS
HOVENIERS, voor al uw tuinwerkzaamheden, onderhoud, aanleg, ontwerp en sierbestrating. T: 072 533 6002
www.iristuinen.nl

BLOKDIJK MAKELAARS
HEILOO

072-8885072 / 06 3096 5285
Anders denken  =
Anders doen

MEUBELSTOFFEER
DERIJ OP MAAT
Het adres
voor STOFF. v. bankstellen,
FAUTEUILS, eetkamerstoelen
enz. enz. Bel ons voor een
vrijbl. afspr. T.: 072 572 3020
Ingeschr.  KvK

BOWLING HEILOO. INTERACTIE met familie of vriendengroep?              Airconditioned bowlen en eten.

SCHILDERSBEDRIJF
LIMMEN


50% korting

heeft nog tijd voor al uw
schilderwerk, binnen en buiten.

T: 06 4247 9384

BOUWBEDRIJF

TERLUIN

Voor al uw aan-, ver- en
nieuwbouw. Ook renovaties.
Kozijnen, deuren, ramen.

Vrijblijvend prijsopgaaf:
T: 072 505 3395

VERENIGING BUURTBUS HEILOO zoekt CHAUFFEURS (3 uur per 14 dgn). Informatie en aanmelding www.buurtbusheiloo.nl

PIANOLES

De lessen zijn ontspannen, deskundig en op maat gemaakt voor elke leeftijd. Info 06 1750 6967

 BOWLING HEILOO anderhalf uur bowlen, 1 uur betalen -  www.bowlingheiloo.nl  

366 soorten stofzuigerzakken + onderdelen koop je op de markt, woensdag in Heiloo.

STOFZUIGERKRAAM


DROOGLOOPMATTEN nieuwste kleuren en ook op maat leverbaar. Info.STOFZUIGERKRAAM

BOWLING HEILOO. INTERACTIE met familie of vriendengroep?              Airconditioned bowlen en eten.

GARAGE TE KOOP in MARIENSTEIN. Dakbedekking en kanteldeur zijn enkele jaren geleden vernieuwd. Informatie via 06-4506 0995.

BESTRATING Tuinontwerp en -aanleg Grond- en sloopwerk www.twisk-limmen.nl Tel. 06 2223 3130

 

N.VONK (SIER)BESTRATING, schuttingen, tuinaanleg, onderhoud. Vrijblijvende prijsopgave en advies. Levering materiaal tegen scherpe prijzen, tel. 072-5402681 of 06-3014 7208

VERENIGING BUURTBUS HEILOO zoekt CHAUFFEURS (3 uur per 14 dgn). Informatie en aanmelding www.buurtbusheiloo.nl

www.hoveniersbedrijfdepopulier.nl
Al 25 jaar het adres voor al uw TUINWERKZ. HEDEN. O.a. snoeien, onderhoud, aanleggen van oude- en nwe tuinen, sier- en herbestr. Het plaatsen van SCHUTTINGEN. Gratis ontwerp enz. Alles is bespreekbaar. Ingeschr. KvK goudengids. Bel voor een vrijbl. prijsopg. 072-888 4612

VAN GOGH'S IRIS
HOVENIERS, voor al uw tuinwerkzaamheden, onderhoud, aanleg, ontwerp en sierbestrating. T: 072 533 6002
www.iristuinen.nl

AMBACHTELIJKE SCHILDER
heeft nog tijd over, ook voor
timmerwerkzaamheden en
dakreparatie enz. Vrijbl. prijsopgave,
geen aanbetaling; betaling na
tevredenheid klant. Ingeschr. KvK
Tel. 06 3811 1577

AVC COMPUTERS  
Kanaaldijk 97 KOEDIJK
-Levering nieuwe PC's
-Reparatie alle merken
-Halen/brengen mogelijk
Gratis parkeren & koffie
072-750 4000 (sinds 1984)

ZOMERHUIS geheel centraal verwarmd. Direct te aanvaarden. T: 072 506 2423

BLOKDIJK MAKELAARS
HEILOO

072-8885072 / 06 3096 5285
Anders denken  =
Anders doen

AMBACHTELIJKE SCHILDER
heeft nog tijd over, ook voor
timmerwerkzaamheden en
dakreparatie enz. Vrijbl. prijsopgave,
geen aanbetaling; betaling na
tevredenheid klant. Ingeschr. KvK
Tel. 06 3811 1577

366 soorten stofzuigerzakken
+ onderdelen koop je op de
markt, woensdag in Heiloo.
STOFZUIGERKRAAM

DROOGLOOPMATTEN
nieuwste kleuren en ook op
maat leverbaar. Info

STOFZUIGERKRAAM

Gratis lezing LEVEN IN HET NU, hoe doe je dat? Woensdagvond 25 juni aanvang 20.00 uur. Locatie WBC Heiloo. Meer informatie en aanmelding www.veroniqueasselman.nl

PIANOLES

De lessen zijn ontspannen, deskundig en op maat gemaakt voor elke leeftijd. Info 06 1750 6967

Ervaren ALLROUND HOVENIER biedt zich aan voor onderhoud van tuin, plantsoen e.d. € 15,= p/u T: 06 2657 0403

Ontwerp zelf uw TUINHUIS of VERANDA! Met behulp van KLUSBEDRIJF PETER CRANDEL kan dit gerealiseerd worden. Bel 06 2033 8040 of mail peter@crandel.nl

GARAGE TE KOOP in MARIENSTEIN. Dakbedekking en kanteldeur zijn
enkele jaren geleden vernieuwd. Informatie via 06-4506 0995.

www.hoveniersbedrijfdepopulier.nl
Al 25 jaar het adres voor al uw TUINWERKZ. HEDEN. O.a. snoeien, onderhoud, aanleggen van oude- en nwe tuinen, sier- en herbestr. Het plaatsen van SCHUTTINGEN. Gratis ontwerp enz. Alles is bespreekbaar. Ingeschr. KvK goudengids. Bel voor een vrijbl. prijsopg. 072-888 4612

TUINIEREN te veel werk? Geen tijd? ZEER ERVAREN TUINLIEFHEBBER helpt u met snoeien en het strak knippen van hagen, buxus, taxusbollen etc. Ook voor Het hoge drukreinigen van terrassen en het verticuteren van bemoste grasvelden T: 06 1827 8367

ZOMERHUIS geheel centraal verwarmd. Direct te aanvaarden. T: 072 506 2423

Gevr. KLEDING, schoenen, linnengoed en leuke spulletjes voor HONG.-ROEMENIE. Wordt opgehaald. Fam. Burgering T: 072-506 9052

sale@Sunnydreams - vanaf a.s. zaterdag 31 mei 40 % KORTING op de gehele mode collectie, slippers en de bikini`s (m.u.v. de nieuwe collectie). Wij verkopen o.a. de volgende merken: please, ya-ya, boho bikini, josh-v, breaz, my-brand, slippers en mode-accessoires. (Stationsplein 3, tel :072-5339441)

SCHILDERSBEDRIJF
LIMMEN


50% korting

heeft nog tijd voor al uw
schilderwerk, binnen en buiten.

T: 06 4247 9384

VERENIGING BUURTBUS HEILOO zoekt CHAUFFEURS (3 uur per 14 dgn). Informatie en aanmelding www.buurtbusheiloo.nl